3
ÇocukSpor Sandalet kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Nike Siyah 943827-001 Sunray Protect 2 Havuz Deniz Bebek Sandalet

999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 18,5
18,5
19,5
21
22
23,5
25
26
27
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Siyah 943827-001 Sunray Protect 2 Havuz Deniz Bebek Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLL STORE Satıcı Ünvanı: RESUL AKLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0311219808
    Bu ürün BİLL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike 943827-001 SUNRAY PROTECT 2 HAVUZ DENİZ BEBEK SANDALET

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Desen Logolu
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 92 Pamuk, 0% 8 Elastan

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike 943827-001-A Sunray Protect 2 Havuz Deniz Bebek Siyah Sandalet

Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti yumuşak dokuya sahip kaliteli bir üründür. Bebeklerin attığı ilk adımlar bütün ebeveynler için unutulmaz anlardır. Ancak her ebeveyn bebeğinin ilk adımlarını güvenle atmasını ister. Nike Sunray Protect 2 bebek sandaleti, bebeğinizin bu eşsiz anlarda özgürce hareket etmesi için tasarlanmıştır. Sandalet hafif yapılı malzemelerden üretilmiştir. Bu nedenle bebeğinizin ayağında ağırlık yapmaz. Nike Sunray Protect 2 bebek sandaleti bebeğinizle hareketli ve keyifli zaman geçirmeniz için ideal bir üründür. Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti sevimli ve güzel bir görünüme sahiptir. Bu sandalet modeli, bebeğinin sağlığına öncelik veren ebeveynlerin tercih ettiği bir üründür.

  • Ergonomik ve konforludur.
  • Yüksek kaliteli ve ekonomiktir.
  • Bebekler için tasarlanmıştır.

Nike Siyah Sunray Protect 2 Bebek Sandaletin Tasarımı Nasıldır?

Nike Siyah Sunray Protect 2 Bebek Sandaletin Tasarımı Nasıldır?

Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Tasarımında unisex detaylara yer verilen sandalet hem kız hem de erkek bebekler için uygundur. Siyah rengin hakim olduğu bebek sandaletinin sevimli bir görüntüsü vardır. Bu ürünün tasarımında bebeklerin sağlığına zarar vermeyen bir form tercih edilmiştir. Sandalet, bebeğin ayağını tam olarak kavrayacak bir şekle sahiptir. Sandaletin ön kısmı kapalı bir şekilde tasarlanmış ve bebeklerin hassas ayak yapısının çarpmalara karşı korunması hedeflenmiştir. Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah sandalet, bebeğiniz için seçtiğiniz her kıyafete uyumludur. Sandaletin üst kısmı gözenekli yapıya sahiptir. Tamamen kapalı olmayan sandalet; ayakların arkadan, yandan ve üstten hava almasına imkân tanır.

Nike Siyah Sunray Protect 2 Bebek Sandalet Konforlu mudur?

Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti konforlu bir üründür. Şık tasarımıyla dikkat çeken sandalet bebeğinizin ortopedik gelişimini destekler. Bebeğin ayağını sarar ve üstün koruma sağlar. Sandaletin tasarımında yer alan açık kısımlar sayesinde ihtiyaç duyulan hava akışını sağlar. Bebeklerin ayak ölçülerine göre alındığında mükemmel uyum sağlar. Bebeğin ayağını tahriş etmez. Son derece hareketli herhangi bir şekilde zarar görmesini engelleyecek şekilde tasarlanmıştır. Bebeğin düşmesini ve yaralanmasını engellemek adına kaymaz taban yapısı tercih edilmiştir. Nike Sunray Protect 2 bebek sandaletinin giydirilmesi ve çıkarılması kolaydır. Farklı ayak ölçülerine göre seçenekleri mevcuttur. Sandalet bebeğin ölçülerine uygun seçildiği takdirde ayağı sıkıştırmaz. Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti fiyatı uygun bir üründür. Ürünün bütçe dostu fiyatı her kesimden insan için ulaşılabilir olmasını sağlar.

Sunray Protect 2 Sandalet Bebeklerin Ayak Sağlığını Nasıl Etkiler?

Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti yumuşak dokusuyla bebeğinizin rahat etmesini sağlar. Sandaletin ergonomik tasarımı bebeğinize mükemmel bir konfor alanı oluşturur. Nike Sunray Protect 2 bebek sandaleti sağladığı yüksek konforla bebeğinizin gün içinde dilediği gibi hareket etmesine olanak tanır. Bebek ayakkabısı kategorisinde yer alan bu ürünün üretim malzemesi kalitelidir. Arkasında ve yanlarında bulunan açık bölgeler hava akışının sağlanmasını kolaylaştırır. Sandaletin geniş açıklıklı hava kanalları bebeğinizin ayağında terleme olmasını engeller. Bu ürün bebeklerin cilt hassasiyeti dikkate alınarak tasarlanmıştır. Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah sandalet, bebek sağlığına zararı olmayan materyallerden üretilmiştir. Nike Sunray Protect 2 943827-001 siyah bebek sandaleti yorum sayfasını incelediğinizde ürünü daha önce kullanan müşterilerin olumlu geri bildirimlerini görürsünüz. Bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.