Nike Revolution 4 943306-603 Bayan Spor Ayakkabı

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
35,5
36
36,5
37,5
38
38,5
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Revolution 4 943306-603 Bayan Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: betsispor Satıcı Ünvanı: SE-Dİ SPOR MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757002003500010 Vergi Kimlik Numarası: 7570020035
    Bu ürün betsispor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Revolution 4 943306-603 Bayan Spor Ayakkabı

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Pembe

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Nike Revolution 4 Bayan Spor Ayakkabı ile Rahat Adımlar

Birçok ortamda ve çeşitli zamanlarda rahat kullanım sunan spor ayakkabılar, özellikle konfor ihtiyacını karşılama amacıyla kullanıcılara kaliteli bir hizmet sunar. Nike Revolution kadın spor ayakkabı modelleri de kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak titiz işçilikle satışa sunulur. İster profesyonel bir sporcu olun ister günlük kullanımda ihtiyacınızı karşılayın, Nike Revolution kadın spor ayakkabı ile her alanda rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Koşu ayakkabısı modelinde tasarlanan bu spor ayakkabı sayesinde antrenman sırasında, yürüyüş ve koşularda, çeşitli aktivitelerde, iş ortamında, okulda veya tercih edilecek her alanda kullanılabilir. Esnek ve dayanıklı yapısıyla her zaman kullanıcıyı destekler ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Özellikle çocuk ve genç alıcıların ilgisini çekse de her yaş grubundan kullanıcı pratik bir şekilde bu modeli tercih edebilir.

  • Dayanıklı ve Kaliteli Malzemelerden Üretilmiş
  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Şık ve Rahat Görünüm

Her Ortamda Nike Revolution Kadın Spor Ayakkabı

Her Ortamda Nike Revolution Kadın Spor Ayakkabı

Nike Revolution spor ayakkabı, estetik bir görünüme sahiptir. Konforlu ve rahat kullanım alanı sunar. Yoğun tempolu antrenmanlarda, koşu ve yürüyüşlerde, hızlı iş temposunda ve okulda performansınızı destekleyerek daha enerjik hissetmenizi sağlar. Ayrıca Nike Revolution spor ayakkabı 943306-603 modeli birçok profesyonel sporcunun da tercihleri arasında yer alır. Bağlama şekli olarak bağcık kullanılır, renk olarak pembe tonu tercih edilir. Dayanıklı ve esnek bağcıklar sayesinde spor ayakkabının ayağınıza tam olarak oturmasını sağlayabilirsiniz. Böylece koşu ve antrenman gibi alanlarda daha rahat kullanım sağlarsınız. En verimli Nike Revolution spor ayakkabı deneyimi için ayağınıza uygun numarada modeli almalısınız. Bunun için deneme yapabilir, en rahat seçeneği bulabilirsiniz. Ayrıca ayakkabının uzun kullanımlarda az miktarda genişlediğini unutmamalısınız.

Günlük Hayatta Konforu Nike Revolution ile Sağlayın

Günlük Hayatta Konforu Nike Revolution ile Sağlayın

Nike Revolution 4 kadın spor ayakkabı birçok özelliği içinde barındırırken kullanıcılara çeşitli avantajlar sunar. Spor ayakkabılarda nefes alabilen ve hava girişi ile çıkışı sağlayan tasarımlar sağlık açısından önemli konumdadır. Uzun süre kullanımlarda kapalı alanda nefes alamama durumu ayak sağlığını olumsuz etkilerken terleme ve koku gibi problemlere yol açabilir. Nike revolution 4 kadın spor ayakkabı ağsı üst kısmı ile nefes aldırır ve uzun saatlerde kullanımlarda bile sağlıklı bir seçenek haline gelir. Ayrıca orta taban hafiftir ve üstün yastıklama sunar, bu özellik her ortamda kullanıma ve konforlu bir deneyime yardımcı olur. Profesyonel alanda ve günlük yaşamda uyumlu olan bu spor ayakkabılar ile rahat bir gün geçirmeniz mümkündür.

Kaliteli Duruşuyla Nike Revolution Kadın Spor Ayakkabı

Kaliteli Duruşuyla Nike Revolution Kadın Spor Ayakkabı

Revolution 4 943306-603 kadın spor ayakkabı uzun ömürlü kullanım amaçlanarak son derece kaliteli ve dayanıklı malzemelerle üretilir. Kauçuk malzemesi ile tasarlanan dış taban, güçlü tutuş hizmeti sunar ve darbelere, olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlar. Derin ve esnek oluk eklentileri sayesinde ayağınızın doğal duruşunu destekler ve günlük hayattaki hareketlerinize uyum sağlayarak performansınızı arttırmaya yardımcı olur. Böylece spor ayakkabı ve ayağınız uyumlu çalışarak rahat bir kullanım elde edebilirsiniz. Revolution 4 943306-603 kadın spor ayakkabı fiyatı ise bütçeye uygundur. Sunduğu avantajlar ve sahip olduğu çeşitli özellikler uygun fiyatta buluşur. Ayrıca Revolution 4 943306-603 kadın spor ayakkabı yorumları da oldukça olumlu yöndedir. Birçok yaş grubundan kullanıcı rahat ve konforlu kullanımı Nike Revolution ile bulduklarını söylemektedir.