Nike Park18 Pant Kpz Aa2086-451 Eşofman Altı

1.198 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
1.399 TL

Ürün Bilgileri

Nike Park18 Pant Kpz Aa2086-451 Eşofman Altı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: White Stars Satıcı Ünvanı: OĞUZ AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440099546
    Bu ürün White Stars tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Park18 Pant Kpz AA2086-451 Eşofman Altı

Ürün Özellikleri

  • Paça Boyu Uzun
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Nike Park18 Pant Eşofman Altı

Egzersiz sırasında vücudunuzun hareketlerini destekleyecek şekilde tasarlanan Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altı, rahat yapısı ile performansınızın artmasını sağlar. Hareket özgürlüğü sağlamak için özel olarak tasarlanan bir kumaşa sahiptir. Hava alabilen yapıdaki kumaşı en sıcak günlerde bile rahat hissetmenizi sağlar. Günlük hayatta da giyilmesine imkân tanıyan şık bir tasarıma sahiptir. Siyah rengi ve bileğe doğru daralan tasarımı ile güzel bir görünüm sunar. Park18 Pant eşofman altı; esnek kumaşı ve özel tasarım kesimi ile son derece rahattır. Orijinal Nike kalitesine sahip olan ürün, uzun süreli bir kullanım sunar. Kumaşında kullanıma bağlı olarak sökülme veya yıpranma gibi sorunlar meydana gelmez.

  • Marka: Nike
  • Malzeme: %100 Polyester
  • Renk: Siyah

Nike Park18 Eşofman Altının Kumaş Özellikleri Nedir?

Park18 Pant Kpz Aa2086-451 Eşofman Altı Kullananlar

Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altı; ter tutmayan kumaşı ile kullanım sırasında kuru kalmanıza ve rahat etmenize yardımcı olur. Yan cepler hareket hâlindeyken bile eşyalarınızı rahatça taşımanızı sağlar. Elastik baldır panelleri sayesinde kolay giyilip çıkarılabilen ürün, bileğe doğru daralan tasarımı ile şık bir görünüm oluşturur. Kontrast oluşturan kordonlu ve astarlı bel bandı kişiye göre ayarlanabilir. Bu sayede pratik ve konforlu bir kullanım sağlar. Ayak bileğine doğru daralan dar kesim, Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altının pot bir görünüm sergilemesini önler. Elastik baldır panelleri sayesinde ayakkabıları çıkarmaya gerek kalmadan giyilebilir. Dri-Fit teknolojisine sahipolan kumaş, fazla nemi yüzeye ileterek buharlaşmasını sağlar. Yüksek performans sergileyen polyester kumaş, gün boyu rahatlık sunar. Nefes alabilen esnek kumaş hareket özgürlüğünü kısıtlamaz.

Nike Park18 Eşofman Altı Rahat ve Kullanışlı mıdır?

Park18 Pant Kpz Aa2086-451 Eşofman Altı Kullananlar

Yürüyüş yaparken, koşarken, evde veya gündelik hayatta kullanabileceğiniz Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altı, son derece rahat bir üründür. %100 polyester kumaşı ile konforlu bir kullanım sağlar. Esneyebilen kumaş yapısı sayesinde ayakkabılarınızı çıkarmadan pratik bir şekilde giyinebilirsiniz. Yan tarafında bulunan cepler antrenman sırasında eşyalarınızı taşımanıza yardımcı olur. Hava alan ve ter tutmayan dokusu ile sağlıklı bir kullanım sunar. Son derece kaliteli ve dayanıklı %100 polyester kumaştan yapılmış olan eşofman altı, Nike markasının orijinal ürünüdür. Üstün kalitesi ile eşofman altı tüm gün rahatça hareket etmenizi sağlar. Size konforlu bir kullanım sunar. Kaliteli, terletmeyen, rahat ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız Nike M NK Dry Park18 Kpz aa2086-451 eşofman altını tercih edebilirsiniz. Aradığınız tüm özelliklere sahip Nike eşofman altını keyifle giyebilirsiniz.

Nike Park18 Eşofman Altı Kimlere Hitap Eder?

Nike Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altı, giyim tarzı olarak spor kıyafetleri sevenlerin tercihidir.Tişört ve sweatshirtler ile kombinlenebilen Nike eşofman altı, şık ve modern bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Antrenman yaparken ve günlük hayatta kullanabileceğiniz Nike eşofman altı, siyah rengi ile gardırobunuzdaki giysilerin hemen hepsi ile uyum sağlar. Giyiminizi stilinize uygun aksesuarlarla tamamlayarak tarzınızı yansıtabilir, gün boyu rahat hareket etmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Nike markasının orijinal ürünü olan eşofman altı, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip olan ürün ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için Trendyol’daki Nike Park18 Pant Kpz aa2086-451 eşofman altı yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Nike aa2086 451 eşofman altını Trendyol güvencesi ile satın almak için hemen sipariş oluşturabilir, ürünü adresinizden teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz.