Nike Zoom Winflo 5 Erkek Spor Ayakkabı Aa7414-001

1.388,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
38
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Zoom Winflo 5 Erkek Spor Ayakkabı Aa7414-001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canmer Spor Satıcı Ünvanı: CANMER SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201036567700018 Vergi Kimlik Numarası: 2010365677
    Bu ürün Canmer Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Zoom Winflo 5 Erkek Spor Ayakkabi AA7414-001

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Ortam Günlük
Geri Bildirim Ver

Nike AA7414-001 Zoom Winflo 5 Kadın Siyah Spor Ayakkabı

Nike kadın siyah spor ayakkabı zoom winflo 5 aa7414-001, koşu sporunu yapmayı isteyen kişiler için uygun olan bir üründür. Şık tasarıma sahip olan ürün oldukça ergonomik özelliklere sahiptir. Deri olmayan tekstil ürünlerinden üretildiği için kullanım sırasında ayakların hava almasını sağlar. Uzun süreli kullanımlarda ayağı ağrıtmayacak şekilde hafif bir yapısı vardır. Bu ürünü sporda ve de gündelik yaşantıda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bağcıklı yapısıyla giyimi kolaydır ve dilediğiniz gibi sıkılaştırarak ayağınızı içinde rahat ettirebilirsiniz. Söz konusu ürünü kullanırken yumuşak adımlarla kendinizi iyi hissedersiniz.

  • Siyah renkte bir tasarıma sahiptir.
  • Fileli bir yapısı vardır.
  • Darbe emici özelliği bulunur.

Nike Zoom Winflo Kadın Spor Ayakkabı Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nike Zoom Winflo Kadın Spor Ayakkabı Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nike kadın siyah spor ayakkabı zoom winflo 5 aa7414-001, hava alan fileli bir yapıdadır. Bu özelliğiyle ayakta oluşabilecek nasır, su toplama gibi rahatsızlıkların önüne geçilir. Ürünü kullandığınız uzun süre boyunca terlemenin az düzeyde olduğunu görebilirsiniz. Nike kadın siyah spor ayakkabı zoom winflo 5 aa7414-001, bağcıklı bir tasarıma sahiptir. Bu durum ürünün kolay şekilde giyebileceğinizi ve rahatlığına göre ayakkabının sıkılığını ayarlayabileceğinizi gösterir. Flywire özelliği sayesinde ayağınıza ekstra bir hafiflik ve rahatlık sağlar. Dayanıklı tabanıyla kullanımı sırasında yere sağlam basmanıza yardımcı olur. Tutuş gücünün yüksek olmasının yanında oldukça rahat bir tabanı vardır. Siyah renkte olması sayesinde kıyafetlerinizle uyum içinde giyebilirsiniz. Kirliliği fazla göstermeyen bir yapısı vardır. Temizlemeden uzun bir süre kullanıma uygundur. Tasarımı ve kullanımı dolayısıyla gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür.

Nike Zoom Winflo 5 Aa7414-001 Siyah Spor Ayakkabı Konforlu mudur?

Nike Zoom Winflo 5 Aa7414-001 Siyah Spor Ayakkabı Konforlu mudur?

Nike Aa7414-001 Zoom Winflo 5 kadın siyah spor ayakkabı yapısı sayesinde oldukça konforlu bir ayakkabıdır. Nike markasının geliştirdiği Zoom tabanına sahip olan bir üründür. Bunların özelliği, kullanım sırasında ayağa gelen darbeleri emmek ve kişilerin daha hızlı bir şekilde hareket etmesini sağlamalarıdır. Ürünü kullanırken adımlarınızda bu özellikleri hissedebilirsiniz. Nefes alabilen materyallerden üretilen ürün uzun süre giyilebilir. Ayağınızda herhangi bir nasır veya su toplaması gibi durumların oluşmasına engel olur. Sürtünmenin olumsuz etkilerini azaltmak için dikişsiz bir tasarımı vardır. Bağcıklarını kendinize uygun olarak ayarlayabilirsiniz bu sayede kullanım sırasında ayağınızdan çıkıp gitmez. Bu ürün tasarımı ve geliştirilen teknolojisiyle rahatlığı ön plana çıkarır. Nike kadın siyah spor ayakkabı zoom winflo 5 aa7414-001 yorum ve değerlendirmeler kullananların memnuniyetini gösterir.

Nike Zoom Winflo Siyah Kadın Spor Ayakkabı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Nike Zoom Winflo Siyah Kadın Spor Ayakkabı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Nike Aa7414-001 Zoom Winflo 5 kadın siyah spor ayakkabı siyah renkte bir görünüme sahiptir. Şık tasarımıyla pek çok ortama uyum sağlayabilen bir ayakkabıdır. Taban teknolojisi sayesinde koşularda ve sporda kullanmaya uygun bir üründür. Koşu ve yürüyüşlerde ayağa gelen darbeleri emerek rahat bir yürüyüş olmasını sağlar. Birçok farklı zeminde dayanıklı bir tutuş olmasına yarayan dayanıklı tabanı vardır. Hafif ve nefes alabilen bir yapısı vardır. Bu durum ürünün yoğun iş hayatında rahatlıkla kullanabileceğinizi gösterir. Flywire özelliğiyle az ürünle hafif bir ürün elde edilmiştir. Ayağı bir patik gibi sararak dengeli adımlar atmanızı sağlayan bir üründür. Nike kadın siyah spor ayakkabı zoom winflo 5 aa7414-001 fiyatı, sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Yüksek teknoloji ve konforu bir araya getiren bir üründür. Rahat hareket etmenizi sağlayacak olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.