Nike Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071

199 TL
Beden:
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Talya Spor Satıcı Ünvanı: ALPTEKİN KAZAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410037777
    Bu ürün Talya Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Polyester
  • Desen Düz
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Stil Trend
  • Yaka Tipi Polo Yaka
  • Renk Gri
  • Boy / Ölçü Orta
  • Boy Standart
  • Kol Boyu Kısa
Geri Bildirim Ver

M Polo Tm Club19 Ss ile Aradığın Kaliteye Ulaş

Şüphesiz t-shirtler gündelik yaşamın vazgeçilmez parçaları oldular. Nike AJ1502-071 ürünü bu t-shirtler arasında daha sportif bir görünüm kazandırmaya yardımcı olacak bir üründür. Katlanabilir polo yaka detayıyla spor faaliyetlerinizde de şık olma imkânı sunan bu ürün aynı zamanda kumaşında kullanılan dri-fit teknolojisi sayesinde sarf edilen eforla birlikte oluşacak ter sebebiyle istenmeyen kokuları vücudunuzdan uzak tutmanıza olanak sağlayacaktır. %100 polyester kumaştan üretilen Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 vücudunuzu kuru ve rahat tutarken sportif faaliyetlerinizde maksimum performansı elde etmenize yardım eder. Erkek t-shirt- M Polo Tm Club19 Ss-AJ1502-071 de bu amaçla sizlerin sağlığınızı korumak ve aynı zamanda potansiyelinizi keşfetmeniz için size gerekli olan konforu sağlamak için Nike tarafından üretilmiş ve gün boyu nefes alabilen bir üründür.

  • Şık Tasarım
  • Konforlu
  • Teri Dışarı Atma Özelliği

Nike AJ1502-071 Ter Emici Nefes Alan Kumaş

Spor yaparken karşılaşılan ve en çok rahatsız edici durumlar arasında şüphesiz terleme sonrası oluşan kötü kokular gösterilebilir. Nike AJ1502-071’de ise bu durum giderilmek için gerekli teknoloji düşünülmüş ve üretim aşamasında bunu sağlayabilecek kumaş tipi tercih edilmiştir. Yüksek ter emme oranı dolayısıyla teri anında buharlaştırarak vücuttan uzaklaştırarak cildin daha rahat nefes almasını sağlar. Bu tip, daha çok sportif faaliyetlerde kullanılan ürünler arasında seçim yaparken göz önünde bulundurmamız gereken ter emiciliği ve teri vücudun dışarısına itme özelliği bu üründe olumlu yönde karşımıza çıkıyor. Yüksek performans elde edebileceğiniz Nike AJ1502-071 ürününde hem vücudunuz kuru kalacak hem nefes alabilen yapısı sayesinde rahatlığınızı ve konforunuzu üst seviyelere taşıyacaksınız. Terin hapsolmamasıyla birlikte vücut ısınız stabilize olacak ve aynı zamanda sizi oluşabilecek hastalıklardan koruyacaktır. Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 kampanya ile ürüne avantajlı şekilde sahip olabilirsiniz.

Nike AJ1502-071 ile Rahatlık ve Konfor

Nike AJ1502-071, standart normal kesimi sayesinde faaliyetlerinizde daha rahat hissetmenizi ve motivasyonunuzu yüksek tutmanızı sağlaması amacıyla tasarlanmış bir üründür. Ana bileşeninde kullanılan polyester, ürüne hafiflik kazandırmakla birlikte hareket özgürlüğünüzü ve hareket serbestisini kazanmanızda önemli bir rol oynar. Soğuk kış aylarında da kazaklarınızın ve montlarınız altında da değerlendirebileceğiniz Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 fiyatı ile her bütçeye hitap eden; size 4 mevsim rahatlık sağlayabilecek bir ürün olmakla birlikte ideal konfor vücut ısınızı bulmanızda da size yardımcı olacaktır. Rahatlığına bu kadar düşkün olan sizler için tasarlanmış bu ürün, yarattığı hareket serbestliği sebebiyle faaliyetlerinizde sizlerin yanında olacak ve hedeflenen konfora ulaşmanızda size yardımcı olacaktır. Standart kalıbıyla günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün spor stilinize konfor ve hareket etme özgürlüğü katar. Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 yorum kısmı incelendiğinde bu kalıbın hem gündelik yaşamda hem spor aktivitelerinde uygun olduğu görülür.

Nike AJ1502-071’in Çok Yönlü Tasarımı

Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 özellikleri ile sportif görünümünün yanı sıra klasik tarzdan da beslenen yaka detayıyla modern görüntünüze klasik bir dokunuş katar. Günlük kombinlerinizde de kullanabileceğiniz bu ürün elbise dolabınızın vazgeçilmez parçalarından biri olacaktır. Modern bir tasarımla buluşan klasik kesim tercihlerinizi olumlu yönde etkileyecek ve Nike AJ1502-071’i hem sportif faaliyetlerinizde hem gündelik yaşamınızda önceliğinizi bu ürüne vermenize sebep olacaktır. Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 indirim imkanlarıyla sizlere sunulur. Yaka detayında yer alan düğmeler, kişiye özel ayarlama imkânı sunarak ürünü özelleştirmenize ve size özgü bir görüntü yaratmanıza yardımcı olacaktır. Erkek T-shirt - M Polo Tm Club19 Ss - AJ1502-071 satın al seçeneği ile satın alacağınız ürünün tasarımındaki bu çok yönlülük kombin seçeneklerinizde size ekstra bir tercih imkânı sağlamasıyla birlikte kendinizi daha iyi hissetmenize ve keyifli bir gün geçirmenize de olanak sağlayacaktır. Sağ üst göğüste yer alan kaliteli logo detayı Nike AJ1502-071’i markaya özgün hale getirmiştir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.