Nike Erkek Siyah1 Erkek Spor Ayakkabı Cj1682-004-004

2.399 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 45
Beden Tablosu
40
40,5
41
42
42,5
43
44
44,5
45
45,5
46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Erkek Siyah1 Erkek Spor Ayakkabı Cj1682-004-004

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUST SPORT Satıcı Ünvanı: HALİS ÜZÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220993797
    Bu ürün JUST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Wearallday Erkek Spor Ayakkabı Ayağına bulutları geçirseydin nasıl olurdu? Bu hisse en yakın şey Nike Wearallday olsa gerek. Bilek çevresindeki pelüş dolgunun yanı sıra kalın, yumuşak dil kısmı ve tabandaki yumuşacık köpük sayesinde, bu sportif ayakkabıda rahatlık vücut buluyor. Üst kısımdaki file, uzun süreli nefes alabilirlik sunar. Kauçuk Waffle taban ise her gün tutuş sağlar. Gün Boyu Kullanım Bilek çevresinde ve dil kısmında yer alan son derece rahat dolgu, gün boyu yumuşaklık sunar. File üst kısım ise havalandırma sağlayarak, hareket halindeyken seni serin tutar. Her Gün Kullanım Dayanıklı ve dikişsiz yüzeylerin sert kauçuk Waffle ayak tabanıyla bir araya geldiği bu modeli her gün giyebilirsin. Her Yerde Giy Bu modern tasarım, çok yönlü stiliyle parkta, partide veya ofiste giyilebilir. 0.0% Leather
  • 57.0% Synthetic
  • 43.0% Textile
  • 0.0% Other

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Renkli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı CJ1682-004

Ayak sağlığı için seçilecek ayakkabının kalitesi çok önemlidir. Bu sebeple tercih edilecek ayakkabının konforlu olması gerekir. Nike Wearallday siyah erkek sneaker ile ihtiyacınız olan rahatlığı bulabilirsiniz. Ayakta yok hissi yaşatan yumuşak tabanı ile uzun süre ayağınızda kalsa bile rahatsız hissetmezsiniz. Dilerseniz okula giderken dilerseniz işe giderken bu modeli tercih edebilirsiniz. Sadece spor sırasında değil günlük hayatta da tercih edebileceğiniz Nike erkek siyah Wearallday spor ayakkabı CJ1682-004 modelini kıyafetlerinizle çok rahat kombinleyebilirsiniz. Ayağınızın darbelere karşı zarar almasını engellemek için tasarlanan bu modeli uzun süre ayakkabı giymeniz gereken günlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siyah ve beyaz renkler kullanarak tasarlanmış olan modeli, tüm kıyafetlerinizle birlikte giyebilirsiniz. Geniş beden aralığına sahip olan üründen uygun olanı satın alabilirsiniz.

  • Kauçuk waffle taban
  • Nefes alan kumaş
  • Dikişsiz yüzey

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Özellikleri

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Özellikleri

Nike wearallday CJ1682 spor ayakkabının özelliklerine bakıldığında rahat edebilmeniz için tasarlandığını görebilirsiniz. Ayağınızın konforu için en ince ayrıntılarına kadar düşünerek üretilen bu modelin özellikleri saymakla bitmez. Dayanıklı ve dikişsiz yüzeye sahip olan Nike CJ1682 spor ayakkabı spor ve modern bir görünüme sahiptir. Dilerseniz sporda dilerseniz günlük hayatınızda tercih edebilirsiniz. Tabanında bulunan yumuşak köpük sayesinde yere bastığınızda ayağınızı kavrar ve darbelere karşı korur. Üst yüzeyde kullanılan file ile hava giriş çıkışını sağlayarak ayakkabının içinin nefes almasını destekler. Bu sayede ayakta uzun süre kalsa bile içeride terleme ve koku olmasını önler. Hareket sırasında havalandırma görevi yaparak ayağın serin kalmasını sağlar. Yürürken bileğinizi çarpmalara karşı koruyabilmek için ekstra peluş dolgu bulunur. Bu dolgu, yürüyüş ya da koşu sırasında ayak bileğini darbelere karşı korur.

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Yorumları

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Yorumları

Nike erkek siyah Wearallday spor ayakkabı CJ1682-004 yorumları bölümünden ürünü satın almış ve denemiş kişilerin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Yorumları okuduğunuzda kullanan kişilerin model için ne kadar konforlu ve rahat olduğunu dile getirdiğini görebilirsiniz. Nike erkek siyah Wearallday spor ayakkabı CJ1682-004 kullananlar ürünün sağlam olduğunu, uzun süre kullanabileceğinizi ve gönül rahatlığıyla satın alabileceğinizi belirtirler. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalması durumunda ayakkabıyı deneyen kişilerin yorumlarını okuyarak merak ettiğiniz cevaplara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Son derece kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş bu modelin ayağınıza uygun bedenini aldığınızda uzun süre konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Kullanılan materyaller kaliteli olduğu için ürün darbelere karşı dayanıklıdır. Tüm kıyafetlerinizle rahatça kombinleyebileceğiniz ürünü bir kez giydiğinizde bir daha çıkarmak istemeyebilirsiniz. Erkekler için tasarlanmış bu modeli kendiniz ya da yakınınız için satın alabilirsiniz.

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Cj1682-004 Fiyatı

Nike Erkek Siyah Wearallday Spor Ayakkabı Cj1682-004 Fiyatı

Siyah ve beyaz renkler kullanılarak tasarlanmış modeli her yerde her zaman kolayca giyebilirsiniz. Okula giderken, koşu yaparken hatta işe giderken bile tercih edebilirsiniz. Özellikle spor sırasında size ekstra konfor sunan bu modeli giydiğinizde bulutların üstünde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Nike kalitesi ve güvencesiyle her detayı düşünülerek piyasaya sunulan bu model, dolabınızın vazgeçilmez parçası olabilir. Kot pantolonla, spor şortuyla ya da eşofmanla birlikte çok kolay kombinler oluşturabilirsiniz. Nike erkek siyah Wearallday spor ayakkabı CJ1682-004 fiyatı malzeme kalitesiyle birlikte değerlendirildiğinde ekonomik olduğunu görebilirsiniz. Dayanıklı ve dikişsiz yüzeyler spor sırasında yapılan tüm hareketlere karşı ekstra dayanıklılık sağlayan bu modeli senelerce kullanabilirsiniz. Nike erkek siyah Wearallday spor ayakkabı CJ1682-004 satın alma bölümünden size uygun olan bedeni seçerek Trendyol güvencesiyle ürünü içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.