Nike Cw3411-006 Downshifter11 Erkek Koşu

2.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 45
Beden Tablosu
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
2.950 TL
2. Ürüne %4 İndirim
Kargo Bedava
3.199 TL

Ürün Bilgileri

Nike Cw3411-006 Downshifter11 Erkek Koşu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDYSPOR Satıcı Ünvanı: ÇİLEM AŞILIPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7311331248
    Bu ürün TRENDYSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike CW3411-006 Downshifter11 Erkek Koşu

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Materyal Tekstil
  • Taban Teknolojisi Boost Foam
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Siyah
  • Taban Tipi Kalın Taban
Geri Bildirim Ver

Nike Erkek Koşu Ayakkabısı Downshifter CW3411-006 Siyah, Dark Smoke Grey, Beyaz

Nike erkek koşu ayakkabısı Downshifter CW3411-006 siyah/dark smoke grey/beyaz estetik, şık yapısı, ortopedik kullanım özellikleriyle dikkat çeken özel bir üründür. Kaliteli kumaşı ve kullanım kolaylığı sunan tabana sahiptir. Modern yapısı, teknolojik tasarım özellikleriyle dikkat çeken, spor ekipmanları arasında oldukça tercih edilen bir üründür. Egzersiz sırasında özgür, konforlu şekilde hareket etmenizi sağlayan özel üretim ayakkabı ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. İç kısmındaki boşluklar esnek, özgür, rahat şekilde hareket etmenizi sağlar. Bisiklet ve motosiklet sürenler için de ideal olan ürün, sporcuların performans kalitesini artırır. Yumuşak dokusu, estetik, şık tasarımı, rahat kullanım özellikleri sayesinde oldukça rağbet görür. Yürüyüş, spor aktiviteleriniz için özel olarak dizayn edilen bu ayakkabılarla spor aktivitelerinde maksimum konfor sağlayabilirsiniz.

  • Ortopedik taban
  • Estetik tasarım
  • Kaliteli kumaş

Nike Koşu Ayakkabısı Downshifter Özellikleri

Nike Koşu Ayakkabısı Downshifter Özellikleri

Nike erkek koşu ayakkabısı Downshifter CW3411-006 siyah/dark smoke grey/beyaz yorumları ürünün estetik, spor yapısını ve ergonomik kullanım özelliklerini ön plana çıkarır. Tişört, şort, eşofman altı, sweatshirt, atlet, yağmurluk, ceket, yelek, bluz, çanta, çorap gibi pek çok giyim seçeneği ile rahatlıkla kombinleyerek özgün, stil tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Yaptığınız aktiviteden yüksek verim almanıza imkân tanıyan orijinal ürün fitness, antrenman, yürüyüş ayakkabı seçenekleriyle fonksiyonel kullanım avantajı sağlar. Nike erkek koşu ayakkabısı Downshifter CW3411-006 siyah/dark smoke grey/beyaz satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Ayak sağlığınız için özel olarak tasarlanan ürünü bilinçli ve doğru bir şekilde alabilirsiniz. Kişisel zevk ve tercihlerinize uygun olarak üretilen ve yüksek konfor sağlayan bu ayakkabıları diğer kıyafetlerinizle kolayca kombinleyerek her yerde dikkat çekici, spor, stil bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Nike Downshifter Siyahi, Dark Smoke Grey, Beyaz Fiyatı

Nike Downshifter Siyahi, Dark Smoke Grey, Beyaz Fiyatı

Nike erkek koşu ayakkabısı Downshifter CW3411-006 siyah/dark smoke grey/beyaz kullananlar ürünün materyal tasarım kalitesi, konforlu kullanım özelliklerini fark eder. Yumuşak dokusu hareket rahatlığınızı artırarak spor ve yürüyüş aktivitelerinizi zahmetsiz ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Ayağınızı nazik bir şekilde sararak hareket kabiliyetinizi artıran esnek ve ortopedik bir ayakkabıdır. Spor ve günlük hayatınızda ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Rüzgâr, yağmur gibi dış çevre koşullarının cildinize minimum etki eden özel üretim ayakkabıyı kullanarak koşu, yürüyüş ve aktivite süresince vücut sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ayağınıza binen ağırlığı azaltarak yürüme, koşma ve aktivitelerinizi sorunsuz, güvenli, sağlıklı şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Dış etkenlerin ayağınıza etki etmesini önleyen, taban kalitesi yüksek ürün, uzun süreli tutuş özelliği sunar. Koşu ve yürüyüşte kullanabileceğiniz özel taban bu ayakkabı sayesinde esnek, özgür hareket edebilir; sağlıklı, konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Nike Erkek Ayakkabısı Downshifter CW3411-006 Yorumları

Nike Erkek Ayakkabısı Downshifter CW3411-006 Yorumları

Nike erkek koşu ayakkabısı Downshifter CW3411-006 siyah/dark smoke grey/beyaz fiyatı ürünün marka kalitesi ve diğer özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabileceğiniz ürün, esnek hareket etmeniz için özel olarak üretilir. Koşu ve yürüyüş sırasında ayaklarınızı saran hafif yapısı sayesinde adım ve koşu aktiviteleri sırasında konforlu ve rahat şekilde hareket edebilirsiniz. Ayaklarınızı nefes aldıran, ortopedik, özel taban özelliğine sahip olan ayakkabı bir sonraki adımınızı güçlü ve rahat şekilde atmanızı sağlar. Nike CW3411-006 hareket kabiliyetinizi artıran, koşu ve yürüyüş konforu sağlayan ortopedik bir modeldir. İdeal, hafif yapı özellikleriyle adımlarınızı kolayca atabilir, koşu ve yürüyüşlerinizi keyifli, zahmetsiz, rahat şekilde yapabilirsiniz. Yürüyüş, koşu ve spor aktivitelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz özel tasarım bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek indirimli fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.