Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 Bq5422-004

3.999,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 40,5
40,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 Bq5422-004

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFAL Satıcı Ünvanı: EFAL GRUP İNŞAAT GİYİM HAYVANCILIK GIDA TARIM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324068456700001 Vergi Kimlik Numarası: 3240684567
    Bu ürün EFAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Spor Branşı Basketbol

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Deri ve Tekstil
Geri Bildirim Ver

Nike BQ5422-004 Zoom Freak 1 Erkek Basketbol Ayakkabısı

Spor yaparken kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir ayakkabı oldukça önemlidir. Tabanı yumuşak, kolay zıplamanızı sağlayan ve ayağınızı mükemmel şekilde kavrayan bir spor ayakkabı ile antrenmanlarınızı daha verimli geçirebilirsiniz. Özel zeminde oynanan oyunlar için tasarlanmış ve rahatlığı ile size güzel bir oyun sunan Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 avantajlı özellikleri ile sizi memnun eder. Rahat taban yapısı, ayağınızı saran kalıbı ve oyununuzu istediğiniz şekilde oynamanız için tasarlanan modeli ile size rahat bir antrenman sağlar. Özel yapısı ile ayağınızı destekler ve darbelere karşı geliştirilen Zoom Air yastıklaması ile sizi yarı yolda bırakmaz. Basketbol oynamak için en ideal ayakkabı olan Nike Erkek Ayakkabı Zoom Freak 1 BQ5422-004 ile oyunlarınızı başarılı bir şekilde geçebilirsiniz.

  • Zoom Air yastıklar
  • Ayak tarağı desteği
  • Rahat taban

Nike Zoom Freak Basketbol Ayakkabı Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Nike Zoom Freak Basketbol Ayakkabı Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Basketbol oyunu için ideal bir taban yapısına sahip Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 ayak tabanından saran özel destekli yapısı ile size rahat bir deneyim sunar. Yumuşak ve etkili zıplamalarınız için geliştirilmiş özel tabanı sayesinde zorlanmadan oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Katı yastıklamaları ile darbelere karşı dayanıklı Zoom Air teknolojisi vardır. Böylece ani bir darbe anında ayaklarınız zarar görmez ve oyunlarınız bölünmez. Benzersiz tasarımı ve güçlü ayak tutuşu sayesinde oyunlarınızı yüksek performans ile oynayabilirsiniz. Güçlü bant yapısı ile ayağınıza sabitlenir ve yumuşak tabanı sayesinde zarar görmeden antrenmanlarınızı yapabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan ayak tarağı desteği ile sizleri korur ve istenmeyen yaralanmaları engeller. Böylece Nike Erkek Ayakkabı Zoom Freak 1 BQ5422-004 size zevkli bir oyun oynamanız için ihtiyacınız olan tüm konforu sağlar.

Nike Erkek Basketbol Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

Nike Erkek Basketbol Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

Dayanıklı malzemelerden üretilen ve avantajlı özellikleri ile sizi her an memnun eden Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 oldukça kalitelidir. Güçlü tutuş sağlayan sağlam bantları, ayak tabanınızı saran yastık desteği, darbelere karşı Zoom Air teknolojisi ile aradığınız basketbol ayakkabısını size verir. Antrenmanlarınızda ve oyunlarınızda size destek olur ve istenmeyen yaralanmaların önüne geçer. Tabanındaki dayanıklı yastıkları sayesinde size konforlu bir zıplayış deneyimi sunar. Böylece Nike Erkek Ayakkabı Zoom Freak 1 BQ5422-004 ile çıktığınız oyunlarda başarılar elde edebilirsiniz. Avantajlı ve sizin ihtiyaçlarınıza göre tasarlanan Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 fiyatı uygundur. Böylece hem dayanıklı hem de size konforlu bir oyun deneyimi sunan bir ayakkabıya bütçenizi sarsmayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Nike Zoom Freak Erkek Basketbol Ayakkabısı Hangi Mevsimlerde Giyilir?

Nike Zoom Freak Erkek Basketbol Ayakkabısı Hangi Mevsimlerde Giyilir?

Özel sahalarda oynanan basketbol oyunları için tasarlanan Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 her mevsim kullanabilirsiniz. Kış aylarında kapalı sahalarda yapacağınız antrenmanlar ve oyunlarda gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Her mevsimde oynayabileceğiniz basketbol oyunlarınız için özel olarak tasarlanan yapısı ile size keyifli bir oyun deneyimi sunar. Yastıklı yumuşak tabanı, ayağı saran özel tasarımı ve darbelere karşı geliştirilen özel teknolojisi ile sizi yarı yolda bırakmaz. Her mevsimde sahada oynamak istediğiniz oyunlarda yanınızda olur. Nike Erkek Basketbol Ayakkabısı Zoom Freak 1 BQ5422-004 yorumlarına bakarak tavsiyeleri okuyabilir ve basketbol oyununuz için gerekli olan ayakkabıyı satın alabilirsiniz. Özel oyunlarınız için tasarlanan ve sizi rahat ettiren yapısı ile Nike Erkek Ayakkabı Zoom Freak 1 BQ5422-004 size keyifli ve başarılı bir oyun deneyimi sunar. Basketbol ayakkabısını satın alarak istediğiniz her an konforlu bir şekilde oyununuzu oynayabilirsiniz.