Nike Dry Park Erkek Siyah Eşofman Altı

1.179 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
S
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Dry Park Erkek Siyah Eşofman Altı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spor Mix Up Satıcı Ünvanı: ESA SPOR GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377086910900001 Vergi Kimlik Numarası: 3770869109
    Bu ürün Spor Mix Up tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Eşofman altı söz konusu olduğunda hepimizin aklına ilk gelen şeyler rahatlık ve görünüm oluyor. nike dry park erkek siyah futbol eşofman altı size ikisini bir arada sunuyor. düz ve şık tasarımı ile uyumu yakalayın kendiniz için en uygun tasarımların düze ve sadeliği ile ön plana çıkan tasarımlar olduğunu düşünüyorsanız, düşüncenizin tam karşılığını nike dry park erkek siyah futbol eşofman altı ile bulabilirsiniz. Üzerinde herhangi bir baskı bulundurmaması ve düze siyah rengi, bu anlamdaki beklentilerinizi tam anlamıyla karşılar. yan cepleri ile daha kullanışlı tasarımındaki sadeliğin yanı sıra aynı zamanda yan cepleri ile kullanım olanaklarınızı arttırıyor. nike dry park futbol eşofman altı, yanınızda taşımanız gereken küçük şeyleri taşıyabilmenize olanak tanıyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver