Nike Court Vision Mid Kadın Yarım Boğazlı Sneaker Spor Ayakkabı Cd5436-100

3.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
Beden Tablosu
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
3.499 TL
Kargo Bedava
3.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Nike Court Vision Mid Kadın Yarım Boğazlı Sneaker Spor Ayakkabı Cd5436-100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Munesso Satıcı Ünvanı: RENEW BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734202543500001 Vergi Kimlik Numarası: 7342025435
    Bu ürün Munesso tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wmns Court Vision Mid 1980'lerin trendlerinden ilham alan NikeCourt Vision Mid, modern çağ için yenilenen retro basketbol ayrıntılarına sahip bir hibrit ayakkabıdır. Özellikler: • Deri, sentetik deri ve kauçuk kombinasyonu kullanan tasarım, • Kauçuk çanak taban, dayanıklılık ve tutuş kazandırır. • Deri, sentetik deri ve kumaş üst kısma sahiptir. • Kabartma Swoosh ve logo ayrıntıları bulunur. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Ağırlık360
  • MenşeiEndonezya
  • Spor DalıGünlük

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Hakiki Deri
  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nike Court Vision Mid Kadın Yarım Boğazlı Sneaker Spor Ayakkabı CD5436-100

Günlük hayat koşturmacasında ayakkabıların konforlu yapıları önem kazanan ihtiyaçlar arasında bulunur. Nike court vision mid kadın yarım boğazlı sneaker spor ayakkabı CD5436-100 seçeneği, müşterilerin konfor ihtiyacını karşılar. Oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda yoğun bir hayat yaşayan kişilerden sporculara kadar pek çok farklı özelliğe sahip olan müşterinin tercihleri arasında yer alır. Ürün, orijinal Nike sertifikasına sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça dayanıklı ve sağlam bir form özelliği gösterir. Uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Beyaz renk tonuna sahiptir. Bu niteliği sonucunda pek çok farklı kombinde rahat bir şekilde kullanılır. Uyumlu ve etkileyici bir görüntü sergilenmesine kaynaklık eder. Siz de orijinal sertifikaya sahip olan, kaliteli ve dayanıklı yapıdaki ürünü inceleyeblirsiniz.

  • Orijinal sertifika
  • Dayanıklı ve sağlam yapı
  • Etkileyici ve göz alıcı tasarım

Orijinal Nike Court Vision Mid Spor Ayakkabı

Orijinal Nike Court Vision Mid Spor Ayakkabı

Nike yarım boğazlı ayakkabı, orijinal sertifikaya sahiptir. Çeşitli kontrollerden geçerek satışa sunulan ürün, global barkod kodu ile dikkat çeker. Bünyesinde yer alan barkod aracılığıyla yetkili mağazalardan orijinalliğini teyit edebilirsiniz. Ürün, oldukça rahat ve konforlu bir yapı özelliğine sahiptir. Bu özelliği sonucunda fark yaratırken; müşterilerin isteklerinin de karşılanmasına olanak tanır. Rahat bir şekilde hareket etme olanağı sunar. Ayak yapısı göz önüne alınarak üretilen dayanıklı yarım boğazlı spor ayakkabı pek çok kombinle kolay bir şekilde kullanılır. Günlük hayatta sadelik ve şıklıktan yana olan kişilerin favorileri arasında yer alır. Aynı zamanda ürün, sokak stilinin de vazgeçilmezlerinden birdir. Beyaz rengi sayesinde; siyah, krem ve kahve gibi pek çok renk ile uyumlu kombinler oluşturulabilmesine imkan sunar. Siz de değişik kombinler ile uyumlu görüntü sunan; Nike orijinal sertifikası bulunan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Nike Court Vision Mid Spor Ayakkabı Yorumları

Kaliteli Nike Court Vision Mid Spor Ayakkabı Yorumları

Yarım boğazlı erkek spor ayakkabı seçeneği, kaliteli ve dayanıklı materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Deri, sentetik deri ve kauçuğun bir araya getirilmesi sonucunda meydana gelir. Böylelikle ürün, uzun süre rahat bir şekilde kullanıma uygundur. Zedelenme veya deforme olma gibi istenmeyen durumlar görülmez. Spor ayakkabının tabanında kullanılan kauçuk ham madde, ürünün sağlam bir tutuşa sahip olmasına aracı olur. Spor esnasında yaşanabilecek olan çeşitli kazaların önüne geçer. Kullanım esasında konfor sağlarken rahat bir şekilde hareket edebilme olanağı tanır. Nike court vision mid kadın yarım boğazlı sneaker spor ayakkabı CD5436-100 yorumları, müşteri istek ve ihtiyacını karşılayacak şekildedir. Siz de kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşan; dikkat çekici ve göz alıcı bir görüntüye sahip dayanıklı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Nike Court Yarım Boğazlı Sneaker Spor Ayakkabı

Cazip Nike Court Yarım Boğazlı Sneaker Spor Ayakkabı

kaliteli yapıdaki bu spor ayakkabı, üretildiği ham madde özelliği sonucunda oldukça kolay bir şekilde temizlenir. Pratik temizlik özelliği ürünün çeşitleri arasında ayrılmasına kaynaklık eder. Leke tutmaz bir yapıdadır. Zor ve uğraş gerektiren ya da emek isteyen işlemlere ihtiyaç duyulmaz. Ürün üzerinde swoosh ve logo detayı kabartma şeklinde verilir. Dikkat çeken ve etkileyici bir tasarımı bulunur. Tasarım özellikleri sayesinde ürün, oldukça etkileyici bir görsellik sunar. Değişik kombinlerle rahat ve kolay bir şekilde kullanılır. Nike court vision mid kadın yarım boğazlı sneaker spor ayakkabı CD5436-100 fiyatı, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği aralıkta bulunur. Siz de dayanıklı ve sağlam yapıda olup değişik kombinlerle kolay bir şekilde kullanılan etkileyici ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay biçimde temin edebilirsiniz.