Nike Court Vision Lo Cd5463 100 Erkek Spor Ayakkabı Beyaz

740 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Court Vision Lo Cd5463 100 Erkek Spor Ayakkabı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FGSB Satıcı Ünvanı: F.G.S.B TEKSTİL KONFEKSİYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384030171600027 Vergi Kimlik Numarası: 3840301716
    Bu ürün FGSB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Court Vision Lo Cd5463 100 Erkek Spor Ayakkabi Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Spor
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Beyaz
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 92 Pamuk, 0% 8 Elastan

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike CD5463-100 Court Vısıon Low Beyaz Erkek Spor Ayakkabı

Hayatın hızlı akışı içinde sağlıklı ve rahat ayakkabı arayışı Nike Court Vision Low ile son bulur. Bu ayakkabı siz aktif şekilde hareket ederken ayaklarınızın rahat etmesi için tasarlanmıştır. Ürün, tasarımıyla ve sunduğu konforla Nike kalitesini yansıtır. Nike ayakkabı, giyen kişinin ayak yapısına uyum sağlayan özel bir tasarıma sahiptir. Yürüyüş tarzı ve ayak tabanındaki bası noktaları herkes için farklı olabilir. Nike Court Vision erkek ayakkabı, kişinin yürüyüşüne göre şekillenen tabanıyla hareketi kolaylaştırır. Spor ayakkabının tasarımı basketbol sevgisini retro bir imajla birleştirir. Ürün, 1980'lerde piyasaya çıkan Nike ayakkabı tasarımlarından ilham alınarak dizayn edilmiştir. Aynı malzemelerin ve tasarım detaylarının kullanılması ayakkabıya retro bir hava katar.

  • Materyal: Gerçek ve sentetik deri karışımı
  • Renk: Beyaz
  • Model: Bağcıklı

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Özellikleri

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Özellikleri

Nike Court Vision Low erkek günlük spor ayakkabı, markanın 1980'lere damga vurmuş modellerini sevenler tarafından oldukça beğenilir. Ayakkabının tasarımında kullanılan gerçek ve sentetik deri kombinasyonu klasik Nike imajıyla birleşir. Nike Court Vision erkek ayakkabısının içi nefes alabilen tekstil malzemeyle kaplıdır. Bu malzeme ayağın nemini alır. Ürünün parlak üst kısmında ve dikişli yüzeylerinde ise basketbolun çember atışlarından ilham alan tasarım detayları bulunur. Ayakkabının tabanında orijinal pivot daireleri vardır. Taban, ayak bası noktalarında ekstra enerji sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabının topuk ve taban noktaları adım atarken size destek olur. Özel tasarım taban ayakkabının ağırlığını artırmaz. Ayağın yapısına uyum sağlayan özel köpüklü taban, spor esnasında performansın artmasına katkı sağlar.

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Kalıbı Rahat mı?

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Kalıbı Rahat mı?

Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabı, bütün gün kullansanız bile ayaklarınızı rahat ettirecek özel bir tasarıma sahiptir. Ayakkabı, klasik basketbol ayakkabılarından ilham alınarak dizayn edilmiştir; ancak boğazlı değildir. Bu sayede ayak bileğinizin hareketlerini kısıtlamaz. Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabı, zıplama gibi ekstra enerji gerektiren hareketler sırasında tabandan güç almanızı sağlar. Yumuşak tabanlı ve rahat kalıplı bu ayakkabıyla hareket ederken sorun yaşamazsınız. Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabı yorumlarına göre model, ayağı saran bir kalıba sahiptir. Tabanın dış ve orta kısmını birbirine bağlayan özel vulkanize yapı, ürünün ayaklarla uyumlu olmasına katkı sağlayarak konfor sunar. Numara belirlerken ayak tarak yapınıza dikkat etmeniz gerekir. Geniş ayaklara sahip kişiler genellikle yarım numara büyük ayakkabılarda daha rahat eder.

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Sağlam mı?

Nike Erkek Beyaz Court Vision Low Spor Ayakkabı Sağlam mı?

Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabı dayanıklılık testlerinden geçirilerek satışa sunulur. Ayak anatomisine tam uyum sağlayan kalıplar, esneme ve kırılma gibi pozisyonlara karşı dirençlidir. Ayakkabının derisi, çeşitli spor aktivitelerinde ve günlük kullanımda yırtılmaya karşı güçlendirilmiştir. Hava delikleri ayağın nefes almasını sağlarken ayakkabıya da ekstra esneklik kazandırır. Kalıp içindeki özel kumaş; ayağın terlemesini engeller, koku oluşumunun ve bakteri birikiminin önüne geçer. Nike Court Vision Low erkek beyaz spor ayakkabıda nostaljik bir tasarım kullanılmıştır. Ayakkabının üretiminde kullanılan malzemeler de 1980 modeliyle aynıdır. Ancak malzemeler gelişen teknolojiden yardım alınarak güçlendirilmiştir. Dolayısıyla bu ayakkabı, klasik görünümü modern ve hızlı yaşam stiliyle birleştirmenize olanak sağlar. Trendyol'un avantajlı fiyatlarından yararlanarak ayak numaranıza uygun olan Nike ayakkabıyı satın alabilirsiniz.