Nike Cd5434-100 Wmns Court Vision Low Kadın Günlük Spor Ayakkabı

3.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 39
Beden Tablosu
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40
40,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Cd5434-100 Wmns Court Vision Low Kadın Günlük Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğuş Spor Satıcı Ünvanı: MÜCAHİT KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520538502
    Bu ürün Doğuş Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sahadan ilham alan stil. Yeni nike court vision low, 1980'li yılların hızlı hücum basketbol stilini bugünün hızlı tempolu oyun kültürüyle buluşturuyor. Klasik basketbol sneaker'larından ilham alan üst kısma ve geçmişin en ikonik silüetlerinden bazılarında bulunan klasik kauçuk çanak tabana sahiptir. Retro basketbol stillerinden ilham aldı >deri, sentetik deri ve kauçuk kombinasyonu kullanan tasarım, 1980'lerin ortalarında satışa sunulan basketbol ayakkabılarından ilham almıştır. Geliştirilmiş dayanıklılık Kauçuk çanak taban, dayanıklılık ve tutuş kazandırır. Ürün ayrıntıları Üst kısım deri ve sentetik deriden üretilmiştir Kabartma swoosh logoludur

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Basketbol
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 92 Pamuk, 0% 8 Elastan

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı

Günlük kullanım için tercih edilen ayakkabılar, rahat hareket imkanı sunar. Sokak stilini şık bir şekilde tamamlayan Nike CD5434-100 Court Vision Low ayakkabı modeli, rahat yapıya sahip tasarımıyla gün içerisinde yüksek konfor sağlar. Zarif tasarımın rahatlıkla bütünleştiği ürün, günlük spor kombinleri başarılı bir şekilde tamamlar. 1980 yıllarındaki basketbol stilinden ilham alınarak tasarlanan model, dikkat çeken detaylara sahiptir. Farklı giyim zevklerine hitap eden model, seçim özgürlüğü sunar. Nefes alabilen yapısıyla ayakların havayla temas etmesini sağlar. Havasızlıktan meydana gelen koku ve terleme gibi problemlerin önüne geçer. Topuk ve bilek kısmında yer alan kabartmalı Nike amblemi, orjinal duruşuyla dikkat çeker. Şık tasarımıyla dikkat çeken ürünü satın alarak spor kombinleri hoş bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Konfor sağlayan materyaller
  • Şık tasarım
  • Nefes alabilen yapı

Rahat Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı

Rahat Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı

Retro basketbol şıklığını yansıtan ürün, kullanışlı yapısıyla da dikkat çeker. Tasarımda kullanılan dayanıklı materyaller, ürünün uzun süre deforme olmasını engeller. Gün içerisinde rahatlığı ön planda tutan model, ayarlanabilir bağcıklara sahiptir. Kalın bir dokuya sahip olan bağcıklar, ayakkabının istenilen şekilde kullanılmasına fırsat sunar. Taban kısmında yer verilen ergonomik tasarım detayları gün içerisinde rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Ağrıma ve acıma gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçerek hareket özgürlüğü sunar. Yumuşak materyaller kullanılarak tasarlanan CD5434 Nike, konfora sahip yapısıyla dikkat çeker. Günlük aktivitelerde hareket özgürlüğü sağlayan CD5434, şık tasarımıyla ihtiyaçlara nitelikli bir şekilde yanıt verir. Rahat taban yapısıyla ayakları destekleyen ürün sağlıklı bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünü okula veya işe giderken kullanabilirsiniz. Spor kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Estetik Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı

Estetik Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı

Klasik basketbol ayakkabıların günlük kullanıma entegre edilmiş versiyonu olan ürün, şık tasarımıyla dikkat çeker. Kısa bilekli yapısıyla konforu ön planda tutan ürün, retro basketbol şıklığını taşır. Burun ve yan kısımda yer alan delikler ürünün nefes alabilir bir yapıya sahip olmasını sağlar. Taban kısmında yer verilen kauçuk çanak tasarımı rahatlığın sağlanmasına yardımcı olur. Retro görünüme sahip Nike Court Vision CD5434, günlük kullanım için idealdir. Hareketli günlerinizde kullanabileceğiniz ürün özgür bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Pantolon, etek, eşofman gibi çeşitli günlük kıyafetlerle kombin yapabilmenize imkan tanır. Şık duruşa sahip olan ürün, düşük bilekli yumuşak yapısıyla konforlu kullanım sunar. Klasik stilin basketbol tarzıyla harmanlanmasıyla iddialı bir görünüme sahip olan ürün tarzınızı özgür şekilde ifade etmenizi sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünü günlük aktivitelerinizde giyip özgürce hareket edebilirsiniz.

Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı Fiyatları

Nike CD5434-100 Court Vision Low Ayakkabı Fiyatları

Şık görünümün konforla bir araya geldiği ürün, klasik tasarım çizgilerini bünyesinde barındırır. Nefes alabilen yapısıyla hijyenik bir kullanım sunar. Ergonomik yapısıyla dikkat çeken ürün, ayak üzerinde ağırlık yapmadan sağlıklı bir kullanım sunar. Düşük bilek yapısıyla diğer kıyafetlerle kolay bir şekilde kombinlenir. Ayarlanabilir kalın bağcıklar, kullanım tercihlerinize uygun olarak sıkılığı belirlemenize fırsat tanır. Estetik tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Nike CD5434-100 Court Vision Low ayakkabı fiyatlarıyla bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün görünümü, özellikleri ve yapısı hakkında bilgi sahibi olmak için deneyimli müşteriler tarafından yazılan Nike CD5434-100 Court Vision Low ayakkabı yorumlarına göz atabilirsiniz. Beğeni kazanan ürünle günlük spor kıyafetlerinizi şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda tarzınızı da ortaya çıkarabilirsiniz.