Nike Bq5671-003 Revolution 5 (gs) Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah

3.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36,5
36
36,5
37,5
38
38,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Bq5671-003 Revolution 5 (gs) Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENOMENSPOR Satıcı Ünvanı: SERPİL AYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3234504320600000 Vergi Kimlik Numarası: 4910299244
    Bu ürün FENOMENSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike bq5671-003 revolution 5 (gs) kadın koşu yürüyüş ayakkabısı siyah minimalist ve hafif. Koşarken rahat etmen için adımlarını yumuşak köpükle yastıklar. Ayağını saran hafif örgü malzeme nefes alabilirlik ve destek sunarken minimalist tasarım gün içinde hemen her yerde giymeye uygundur. Nefes alabilen ve destekleyici yapı hafif örgü kumaş ayağını sararak nefes alabilirlik ve rahatlık sunar. Güçlendirilmiş topuk ve dış kısım ayrıntıları, destek ve dayanıklılık kazandırır. Hafif yastıklama yumuşak köpük orta taban, kusursuz ve dengeli bir deneyim sunar. Dokulu dış duvar, ayakkabının ağırlığını azaltır. Uzun süreli ve esnek tutuş kauçuk dış taban birçok zeminde uzun süreli tutuş sunar. Doku kısmındaki boşluk, ayağının doğal bir şekilde esnemesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Nike Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah

Yürüyüş, her ayakkabı türüyle gerçekleştirilebilen bir aktivitedir. Ancak ayak sağlığını korumak için doğru model seçimi önemlidir. Nike Revolution kadın koşu yürüyüş ayakkabısı siyah modeli rahat tasarımıyla yürümeyi ve koşmayı kolaylaştırır. Bu model ile beden sağlığını koruma altına alabilirsiniz. Modelin destek özellikleri, adımlarınızdaki hizalama sorunlarını düzeltmeye yardımcı olur. Bu durum, rekabet içeren sporlarda büyük avantaj sağlar. Ürün taşlı ve çıkıntılı yüzeylere basıldığında rahatsız etmeyecek bir tasarıma sahiptir. Hafif ve esnek olan model, yürüyüş sırasında işinizi kolaylaştırır. Sert ve düz yüzeylerde bu model ile rahatlıkla yürüyebilirsiniz. Nike Revolution yolda, koşu bandında veya pistte koşanlar için maksimum konfor sunar. Modelin klasik siyah beyaz rengi her zevke hitap eder. Bu ürün ile egzersizlerden aldığınız verimi artırabilirsiniz.

  • Minimalist hafif tasarım
  • Zarif şıklık
  • Gün boyu rahatlık

Nike Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Avantajı

Nike Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Avantajı

Nike kadın yürüyüş ayakkabısı modeli şık tarzıyla her zevke hitap eder. Siyah ve beyaz, giyimde her zaman çok tercih edilen renkler arasındadır. Kolay kombinlenebilir olmasının yanı sıra iki rengin uyumu zarif bir görünüm kazandırır. Bu model ile farklı tarzlarda kombinler oluşturabilirsiniz. Revolution modeli, koşarken rahat etmeniz için adımlarınızı yumuşak köpükle yastıklar. Ayağı saran hafif örgü malzeme nefes alabilir özelliğe sahiptir. Modelin rahat kumaşı destekleyicidir ve bileğe yük bindirmez. Minimalist tasarıma sahip olan bu model gün içinde hemen her yerde giymeye uygundur. Nike Revolution kadın koşu yürüyüş ayakkabısı siyah kullananlar ürünün sayısız ayrıcalığına sahip olur. Nefes alabilen destekleyici örgü kumaş ayağınızı sararak büyük bir konfor ve rahatlık sunar. Bu model ile günlük hayat koşturmacası içerisinde ayaklarınızı dinlendirebilir ve darbelere karşı koruyabilirsiniz.

Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Yorumları

Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Yorumları

Ayakkabı alırken dikkat edilmesi gereken özellikler bulunur. Taban köpüğünün sertliği ve doğru materyal seçimi önemlidir. Tabanın kalınlığı sizi darbelere karşı büyük oranda korur. Nike Revolution kadın koşu ayakkabısı orta tabandaki koruyucu yastığı sayesinde darbelerin emilmesine yardımcı olur. Bu model ile bileklerinizi de darbelere karşı koruma altına alabilirsiniz. Bazı bağlama teknikleri ürünün tam olarak oturmasını sağlar. Örneğin koşucunun halkası, topuğunuzu yerine kilitlemenize yardımcı olabilir. Doğru bağlama tekniği tabanda baskı noktaları oluşmasını engeller. Nike Revolution kadın koşu yürüyüş ayakkabısı siyah yorumları ürün hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur. Çoğunluk tarafından beğenilen yüksek puanlı ürünler satın alma aşamasında müşteriye güven verir. Ürünün yorumlarını ve müşteri deneyimlerini okuyarak sizin için uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Model, minimalist ve hafif tasarımıyla kadın anatomisine kolaylıkla uyum sağlar.

Nike Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Fiyatı

Nike Revolution Kadın Koşu Yürüyüş Ayakkabısı Siyah Fiyatı

Nike Revolution kadın koşu yürüyüş ayakkabısı siyah fiyatı modelin maliyetine ve işçiliğe bağlı olarak belirlenir. Fiyat belirleme sürecinde müşteri arz ve talepleri de göz önünde bulundurulur. Her bütçeye hitap eden bu ürüne uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Modelin güçlendirilmiş topuk ve dış kısım ayrıntıları ayağa destek ve dayanıklılık kazandırır. Hafif yastıklamaya sahip yumuşak köpük orta taban, kusursuz ve dengeli bir deneyim sunar. Bu sayede taşlı yollarda aksamadan yürüyebilirsiniz. Dokulu dış duvar, ayakkabının ağırlığını azaltır ve ayağı yormaz. Esnek tutuş sağlayan kauçuk dış taban birçok zeminde uzun süreli tutuş sunar. Doku kısmındaki boşluk, ayağınızın doğal bir şekilde esnemesini sağlar. Sürekli hareketlilik gerektiren sporlarda esneklik büyük avantaj sunar. Fonksiyonelliği ve şık tasarımıyla deneyenlerden tam not alan bu modele Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz.