9
ErkekYürüyüş Ayakkabısı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Nike Wmns Revolutıon 5 Kadın Günlük Ayakkabı Bq3207-002

3.199,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 45,5
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
46
45,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Wmns Revolutıon 5 Kadın Günlük Ayakkabı Bq3207-002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMPO SPORTS Satıcı Ünvanı: YASİN YANAŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9361014551
    Bu ürün TEMPO SPORTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WmnsRevolution5 BQ3207-002 -Nike Revolution 5 ultra esneklik ve rahatlık sağlar -Esnek taban yapısı sayesinde hareket alanınızı geniş tutar -Ultra hafif yapıya sayiptir ayakkabı yerine çorap giyinmiş gibi hissetmenizi sağlar -Nefes alabilirlik sayesinde terleme yapmaz -Kauçuk taban sayesinde zemine güvenle tutulma sağlar

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Teknolojisi Kauçuk Taban
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Siyah
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Desen Logolu
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Koleksiyon Sportswear
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike Bq3207 Wmns Revolution 5 Kadın Koşu Ayakkabısı

Adım attığımız her alanda konforun da devam etmesini isteriz. Gün içerisinde giydiğimiz ayakkabılar dış ortamlarda da konforu sağlayan başlıca öğelerdir. Özellikle dış ortamlarda kalıcı konfor dediğimizde akla ilk olarak spor ayakkabılar gelir. Spor ayakkabı, sunduğu konforun yanı sıra hafif kumaşı sayesinde nefes alabilirlik sağlar. Spor ayakkabılar sayesinde ayak bölgesinde sağlık ve konfora aynı anda erişmek mümkündür. Nike Revolution 5 Bq3207 spor ayakkabı, koşu esnasında kalıcı bir konfor sağlamak için özel üretilmiştir. Hafif örgü malzemesiyle ayağı saran Nike Bq3207 ekstra desteğin yanı sıra nefes alabilirlik sağlar. Şık ve minimalist tasarımı sayesinde gün içerisinde her ortamda güvenle kullanıma uygundur. Nefes aldıran özel kumaşı ile spor ayakkabı, ekstra konforun yanında ayak sağlığını destekleyen özelliklere sahiptir. 

  • Taban: Kauçuk
  • Renk: Siyah
  • Kullanım Alanı: Koşu Ayakkabısı

Nike Revolution 5 Spor Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

nike-bq3207-wmns-revolution-5-kadin-kosu-ayakkabisi-1

Nike Bq3207 Wmns Revolution 5 spor ayakkabı, kullanıcının konfor ve rahatlığı bir arada bulabilmesi için özel üretim özelliklerine sahiptir. Spor ayakkabı, esnek taban yapısını içerir. Bu sayede her adımda hareket alanını geniş tutar. Yumuşak taban astarı ile koşunun her adımında ekstra konfor için adımları yumuşak bir dokuyla sarar. Bu sayede uzun süreli maratonların neden olduğu havasızlık ve vurma gibi problemlerin yaşanma ihtimalini engeller. Nike Revolution 5 Bq3207 koşu ayakkabısı kauçuk dış tabana sahiptir. Bu sayede koşu esnasında zemine güvenle tutunur ve destekleyici bir deneyim sunar. Ultra hafif tasarlanmış özel yapısı ile ayakkabı yerine bir çorap deneyimi yaşatır. Spor ayakkabı, hafif örgü kumaş ile çevrelenmiş bir yapıya sahiptir. Bu sayede ayağı sararak ekstra rahatlık ve nefes alabilirlik sunar.

Nike Revolution 5 Spor Ayakkabısı Rahat mıdır?

nike-bq3207-wmns-revolution-5-kadin-kosu-ayakkabisi-2

Bq3207 Nike Revolution 5 spor ayakkabı, kullanıcıyı rahat bir deneyime davet etmek için özel üretilmiştir. Güçlendirilmiş topuk yapısı ve dikişsiz özel yüzeyleri sayesinde her adımda ekstra destek sağlar. Bu sayede uzun ve yorucu maratonlara eşlik edecek ideal bir spor ürünüdür. Tabanında yer alan yumuşak yastıklar ile her adımda ekstra konfor sağlanır. Spor ayakkabı kullanıcısına her daim sağlam ve dengeli bir adımı mümkün kılar. Nike BQ3207-002 Revolution 5 spor ayakkabı kauçuk üretime sahip taban özelliği sayesinde zeminde güvenli tutunma sağlar. Güvenli tutunma özelliği sayesinde koşu esnasında olası kayma ve denge kaybı problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Nike tarafından üretilen spor ayakkabının dokulu özel tabanı ile ağırlık seviyesi önemli ölçüde azalır. Bu sayede her adımda ekstra konfor deneyimine ulaşmak mümkündür.

Nike Revolution 5 Bq3207 Wmns Spor Ayakkabı Kaliteli midir?

nike-bq3207-wmns-revolution-5-kadin-kosu-ayakkabisi-3

Nike Bq3207 Wmns Revolution 5 yorumları da ekstra memnuniyet düzeyine sahiptir. Nike tarafından özenle üretilen spor ayakkabı, kullanıcıyı her adımda eşsiz bir konfor deneyimiyle buluşturur. Kaliteli ve yumuşak köpük orta taban özelliği sayesinde her adımda desteği de beraberinde getirir. Bu sayede kullanıldığı alan ne olursa olsun adımlarda konfor ve rahatlığa aynı anda erişmek mümkündür. Nike Revolution 5 Bq3207 spor ayakkabı, doku kısmında ekstra boşluklara sahiptir. Sporculara yönelik tasarlanan spor ayakkabı, sağladığı boşluklar sayesinde ayak bölgesini sıkmaz ve doğal bir esneme yöntemi sunar. Ayağı saran malzemesinin hafif örgülü yapısı havayı geçirir ve nefes aldırır. Bu sayede spor esnasında yüksek konfor seviyesine ulaşırken ayak sağlığını korumak mümkündür. Nike garantisiyle üretilen Revolution 5 BQ3207 model spor ayakkabı, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.