Nike Blazer Low Cı6377-101 Erkek Spor Ayakkabı

619,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
40
40,5
41
42
42,5
43
44
44,5
46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Blazer Low Cı6377-101 Erkek Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BRKSHP Satıcı Ünvanı: BERK SHOP SPOR GİYİM VE MALZEMELERİ TEKSTİL ÜRÜNLERİ MOBİLYA TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0165004827200016 Vergi Kimlik Numarası: 1650048272
    Bu ürün BRKSHP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike blazer low cı6377-101 erkek spor ayakkabı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Deri ve Tekstil
Geri Bildirim Ver

Nike Blazer LowErkek Spor Ayakkabı CI6377-101

Bireylerin rahat hareket edebilmelerinin yolu, doğru ayakkabı tercih etmelerinden geçiyor. Çünkü doğru ayakkabı tercihi ayak sağlığını büyük oranda etkiliyor. Konforlu yürüme ve koşu deneyimi için, spor ayakkabılar sıklıkla tercih ediliyor. En sık tercih edilen erkek spor ayakkabı çeşitlerinden birisi olan Nike Blazer Low erkek spor ayakkabı hem yürüyüş hem de koşu esnasında kullanılabiliyor.

 
  • Nike Blazer Low düz topuk tipine sahip olarak geçiyor.
  • Beyaz ve siyah detaylarının yer alıyor.
  • Farklı ayak ölçüleri için numara alternatifleri bulunuyor.

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Özellikleri

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Özellikleri

Şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren Nike Blazer Low erkek beyaz spor ayakkabı kullanıcıların ilk tercihi olmayı amaçlıyor. Erkek kullanıcılara hitap eden spor ayakkabının uzun süreli kullanımda dahi ayak yapısına zarar vermediği belirtiliyor. Üretimde tekstil materyal kullanılmasından dolayı hem sağlıklı hem de uzun süreli kullanım sağlamayı hedefliyor. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden elde edilen Nike Blazer Low erkek spor ayakkabının uzun yıllar boyunca dayanıklılığını koruduğu belirtiliyor. Cilde direkt temas eden ürünlerden olan spor ayakkabı, cilt yüzeyinde oluşabilecek olumsuzluğu minimuma indiriyor. Ürün üretiminde sağlıklı malzeme tercih edilmesi nedeniyle ayakta terleme ve/veya koku sorunu da yaşanmıyor. Gündelik ya da özel günler için tercih edebileceğiniz Nike Blazer Low erkek spor ayakkabı farklı ayak tiplerine uyum sağlıyor. Açık ve koyu renk kombinlerle kullanılabilen spor ayakkabı için geniş numara seçenekleri yer alıyor. Şık ve sade duruşuyla dikkat çeken Nike Blazer Low bünyesinde beyaz ve siyah renkler bir arada kullanılıyor.

 

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Avantajları

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Avantajları

En çok tercih edilen spor ayakkabı seçeneklerinden birisi olan Nike Blazer Low erkek beyaz spor ayakkabı sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Kalitesiyle ön plana çıkan Nike Blazer Low erkek kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor. Üretim esnasında tekstil malzeme tercih edilmesi hem kullanım konforunu hem de kullanım süresini yakından etkiliyor. Nike Blazer Low erkek spor ayakkabının sağladığı ilk avantaj, sağlıklı malzeme kullanımı olarak öne çıkıyor. Sağlıklı materyal kullanılarak tasarlanan ürünün ayak yapısına hiçbir zarar vermediği belirtiliyor. Ürün bünyesinde kullanılan malzemenin hem sağlam hem de kaliteli olması ürünün kullanım ömrünü uzatıyor. Nike Blazer Low erkek spor ayakkabı avantajlarından bir diğeri de, düz taban ve topuk yapısı bulunması olarak biliniyor. Düz taban yapısına sahip olan spor ayakkabı hem yürüyüş hem de koşu esnasında rahat hareket edebilmenizi sağlıyor. Beyaz ve siyah renk tonlarını içeren Nike Blazer Low Spor Ayakkabı koyu ve açık renkli ürünlerle kullanılabiliyor.

 

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Nike Blazer Low Erkek Spor Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Şık ve kaliteli yapısıyla öne çıkan Nike Blazer Low erkek spor ayakkabı ilk günkü formunda kullanılıyor. Beyazın ve siyah detaylarının eşlik ettiği Nike Blazer Low Spor Ayakkabı kullanıcılardan hem estetik görünümü hem de sağladığı konforu ile oldukça yüksek not almayı başarıyor. Erkek kullanıcılara özel olarak üretilen spor ayakkabı, konforlu kullanım vadediyor. Düz taban olarak tasarlanan Nike Blazer Low hem gündelik hem de özel günlere uyum sağlıyor. Konforlu yürüyüş ve koşu deneyimi için Nike Blazer Low Cı6377-101 sıklıkla tercih ediliyor. Nike Blazer Low Erkek Beyaz Spor Ayakkabı fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü daha detaylıca inceleyebilirsiniz. Nike Blazer Low erkek spor ayakkabı yorumları ve değerlendirmelerine de göz atarak ürünü daha önceden satın almış kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol’dan oluşturabilirsiniz.