Nike Air Max Vg-r Erkek Günlük Spor Ayakkabı Ck7583-001-siyah

2.728,96 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
4,5
40
40,5
41
42
42,5
43
44
44,5
45
46
47
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Air Max Vg-r Erkek Günlük Spor Ayakkabı Ck7583-001-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sports7 Satıcı Ünvanı: SPORTS7 MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781108033900001 Vergi Kimlik Numarası: 7811080339
    Bu ürün Sports7 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Air Max VG-R Erkek Günlük Spor Ayakkabı CK7583-001-Siyah

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Taban Teknolojisi Air Zoom
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Sezon NOS
Geri Bildirim Ver

Nike Air Max VG-R Erkek Siyah Spor Ayakkabı CK7583-001

Nike Air Max VG-R erkek siyah spor ayakkabı CK7583-001, rahatlık ve şıklığı bir araya getirir. Konforun yanında eşsiz görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeker. Oldukça şık bir tasarıma sahiptir. İlk kullanımlarında dahi ayakta vurma gibi problemlerin görülmesi engellenir. Koşu ve yürüyüşler için uygun bir şekilde tasarlanan konforlu CK7583-001 ile uzun seyahatlere çıkmak mümkündür. Aynı zamanda uzun yürüyüşler ve koşular yapmak da oldukça rahat hale gelir. Siyah rengi ile her kombine uyum sağlaması mümkündür. Kumaş yapısı ile terletme yapmaz. Ayakların nefes almasını sağlayan özelliği bulunur. Beğeni kazanan bu seçeneğin konfor ve şıklık gibi avantajları bulunur. Nike Air Max VG-R Erkek Siyah Spor Ayakkabı CK7583-001 yorum ve görüşlerine göz attığınız zaman ürünün memnuniyet oranını görebilirsiniz.

  • Ortopedik taban tasarımı
  • Anatomik yapıya uygun
  • Rahat kullanım

Rahat Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı Özellikleri

Rahat Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı Özellikleri

Spor ayakkabılar arasında yer alan Nike Air Max VG-R erkek ayakkabı modeli, oldukça eşsiz bir deneyim imkanı sunar. Düz taban özelliği ile konforun sağlanması mümkündür. Bağcıklı yapısı modelin daha rahat bir şekilde ayağa uyum sağlamasını mümkün kılar. Ürün, Air zoom taban teknolojisine sahiptir. Dış materyallerinde ise mikrofiber kullanılır. Oldukça rahat ve konforlu bir tasarımdır. Nike Air Max VG-R siyah modeli her kesime hitap eden seçenekler arasında yer alır. Düz topuklu olması ile rahat kullanım ve her ayağa uyum sağlama imkanı sunulur. Son teknoloji ile üretilen spor ayakkabı modelleri arasında yer alır. Eşsiz ve kusursuz görüntüsü ile her kombine uyum sağlaması mümkündür. Kumaşı nefes alabilme özelliği ile ayakta terleme gibi olumsuz sonuçların görülmesini engeller. Farklı numara aralıkları ile herkese hitap etmesi sağlanır.

Ortopedik ve Şık Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı

Ortopedik ve Şık Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı

Siyah Nike Air Max erkek ayakkabı, oldukça avantajlıdır. Son teknoloji kullanılarak üretilmiş olması işe ayakta yokmuş hissi yaratır. Hafif yapısı ile kullanım sırasında konfor sağlar. Nike Air Max VG-R erkek ayakkabısı, aynı zamanda insan anatomisine de uygundur. Üstün destek ve olağanüstü yastıklama için eklenen air deneyimi sunar. Eşsiz tasarımları ile müşterilerin stilini yansıtır. Kullanılan malzemesi dolayısıyla oldukça ferah hissettirir. Nike Air Max VG-R erkek siyah spor ayakkabı CK7583-001 kullananlar tarafından oldukça beğenilen ürünler arasında yer alır. Yürüyüş ya da koşu esnasında ayakta zorlanma hissedilmez. Tüm ayak tiplerine uyacak şekilde tasarlanır. Spor kombinlerin yanında oldukça şık kombinlere ile de kullanılabilir. Her yaştan müşteri için kullanıma uygun olması avantajını bünyesinde barındırır. Sade tasarımı ile kişinin stilini yansıtması ve olağanüstü yastıklama ile desteklemesi mümkündür.

Cep Dostu Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı Fiyatları

Cep Dostu Nike Air Max VG-R Spor Ayakkabı Fiyatları

Nike Air Max VG-R erkek siyah spor ayakkabı CK7583-001 fiyat konusunda da oldukça avantajlıdır. Ultra konforu sunan bu model, kusursuz bir deneyim yaşanır. Müşteriler için yüksek konfor imkanı sunar. Ultra destekli tabanı ile mükemmel bir yaratır. Bu sayede ayakta yokmuş hissi uyandırır. Oldukça şık tasarımı sayesinde her kesime hitap ettiğinden benzersiz deneyimlerin yaşanması mümkündür. Her kombine uyum sağlayabilecek sade ve şık tasarımı ile benzersiz modeller arasında yer alır. Yumuşak dokusu ve terletme yapmayan özellikleri ile her kesime uygundur. Bu nedenle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Nike Air Max VG-R erkek siyah spor ayakkabı CK7583-001 satın almak için Trendyol’un avantajlı dünyasından faydalanabilirsiniz. Siz de bu sayede eşsiz konfora sahip bir ürün deneyimi yaşayabilirsiniz.