Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (Ps) Sandalet

49,95 TL
Beden:
28
29,5
31
32
33,5
35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (Ps) Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panço Satıcı Ünvanı: PANÇO GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721039008400015 Vergi Kimlik Numarası: 7210390084
    Bu ürün Panço tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) Sandalet

Nike, ürettiği ayakkabıların kalitesi ile herkes tarafından tanınan bir markadır. Gelişme dönemindeki çocuklar için yapılan ayakkabı seçimleri, oldukça büyük öneme sahiptir. Yanlış ayakkabı tercihleri, ayaklarda şekil bozukluklarına sebebiyet verir. Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) sandalet çocuklarınızın ayak gelişimini olumlu yönde destekleyecek biçimde tasarlanır. Yaz aylarında ayakların terlemesini en aza indirmek amacıyla Sunray Nike’ın üzerinde hava delikleri bulunur. Hafif yapısı, uzun süreli kullanımlarda çocukların narin bileklerine ağırlık binmesini engeller. Bu özelliği sayesinde müşteriler, diledikleri şekilde hareket etme özgürlüğüne sahip olur. Esnek üst kısmı ve sağlam dikişleri ile uzun süreli kullanımlarda dahi yıpranmaları en aza indirir. Cırt cırtlı dizaynı sayesinde çocuklara kolay giyme çıkarma imkanı sunar. Üst kısmında yer alan Nike logosu ile havalı bir görünüm sunan bu modeli deneyimleyebilirsiniz.

  • Dayanıklı taban
  • Uyumlu renk
  • Hoş tasarım

Konforlu Yapısıyla Öne Çıkan Nike 903631-400 Sandalet

Konforlu Yapısıyla Öne Çıkan Nike 903631-400 Sandalet

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) sandalet kullananların hareket etmeyi seven çocuklar olduğu göze çarpar. Nike Sunray sandalet, gün boyu hareket halinde olan kişilere ihtiyaç duyduğu konforu sunar. Kaliteli kauçuk tabanı ve ekstra korumalı ayakkabı ucu ile her adımda rahatlığı sağlar. Korumalı ön ucu sayesinde adımlama sırasında ayağa gelebilecek olası zararları en aza indirir. Ürüne adını veren özel yapısı, ayakları güneşin zararlı ışınlarından koruması için özenle üretilir. Esneyen kumaş üst kısmı, yaz aylarında ayaklara rahatlık sunar. Ergonomik tabanı oldukça elastik bir yapıda olan ürün, bu özelliği ile müşterilerin attığı her adıma hızlı şekilde adapte olur. Lacivert rengiyle müşterilerin çoğu, kombinine güzel bir katkı yapar. Alışılmamış tasarımı ile herkesin beğenisini kazanan bu sandalet modelini ister kendi çocuğunuz isterseniz de bir yakınınız için tercih edebilirsiniz.

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) Sandalet Yorumları

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) Sandalet Yorumları

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) sandalet yorumları, ürünle ilgili kafasında soru işareti olan müşteriler için fazlasıyla faydalı bir alandır. Bu yorumlar sayesinde aradığınız birçok cevabı kolaylıkla bulabilir, müşterilerin deneyimlerine dair fikir edinebilirsiniz. Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) sandalet satın alanların ürünü çok kullanışlı buldukları bilinir. Müşterilerin çoğu, ürünün rahat ve hava alan yapısı sebebiyle yaz aylarında başka ayakkabı tercih etmediklerini paylaşır. Sağlam yapısı ve korunaklı ön kısmı ile güvenli bir adımlama deneyimi sunduğu aktarılır. Hoş ve özgün tasarımının ilgi çekici bir görünüm sunduğunu beğeni ile dile getirilir. Desenli kumaş kısmının üzerinde yer alan mavi renkli Nike logosunun sandalete farklı bir hava kattığı söylenir. Ürünün genel tasarımında mavi ve lacivert renklerinin kullanılmasıyla yakalanan tarz görünüm için bu sandalet modelini satın alabilirsiniz.

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) Sandalet Fiyatı

Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) Sandalet Fiyatı

Kullanışlı çocuk ayakkabılarının kalitesi arttıkça fiyatlarının da fazlasıyla arttığı herkes tarafından bilinir. Bu nedenle aileler her zaman avantajlı fiyatlara satılan ve konfor da sunan bir sandalet arayışındadır. Nike 903631-400 Nike Sunray Protect (PS) sandalet fiyatı ve rahatlığı ile her alanda öne çıkar. Nike Sunray Protect müşterilerin talep ettiği her özelliği onlara sunan bir sandalet olmasıyla adından söz ettirir. Dayanıklı yapısı ile senelerce kullanılsa dahi ilk günkü konforlu özelliklerini korur. Müşterilerin yaz aylarında attığı her adımda serinlik sunması ile beğenilerini kazanır. Sunray Protect mavi tonlarının hakim olduğu renk skalasıyla müşterilerin girdiği her ortamda ilgi odağı olmasını sağlar. Siz de yaz aylarında, çocuklarınızın ayaklarına layık olduğu rahatlığı sunmak isterseniz Trendyol sayesinde Nike PS ürün alışverişinizi güven içerisinde yapabilirsiniz.