Nikahelbisem Nikah Elbisesi

3.000 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
36
38
40
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nikahelbisem Nikah Elbisesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NİKAHELBİSEM Satıcı Ünvanı: CEMAFER ÇAKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1538399901800017 Vergi Kimlik Numarası: 2200416368
    Bu ürün NİKAHELBİSEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın beyaz midiboy nikah elbisesi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tül
  • Model A-Kesim
  • Yaka Tipi Straplez
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nikahelbisem Nikah Elbisesi

Özel günlerinizde size eşlik eden elbiselerle kendinizi şık hissetmeniz mümkün olur. Nikahelbisem nikah elbisesi, bu özelliği yansıtan bir üründür. Farklı tarzlara uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Konforlu bir ürün olduğu için gün boyu rahat hissetmenizi sağlar. Beyaz rengi sayesinde son derece zamansız bir çizgi taşır. Daima keyifle kullanabileceğiniz bir ürün olur. Bu ürünü nikah merasimlerinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu ürün kaliteli malzemelerden üretilir. Her kullanımda aynı estetik duruşu sergiler. Özel günlerinizde tarzınızı gösterme şansı verir.

 
  • Midi boy bir elbise
  • Kumaşında tül içeren tasarım
  • Modeli A kesim

Nikahelbisem Nikah Elbisesinin Tasarımı

Nikahelbisem Nikah Elbisesinin Tasarımı

Beyaz nikah elbisesi, modern tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Beyaz rengi sayesinde aksesuarlara uyum sağlar. Özel günleriniz için uygun bir ürün olur. Söz konusu elbise belden aşağıya doğru genişlediği için farklı vücut tiplerine uyum sağlar. Vücudunuzu istediğiniz gibi göstermeniz için uygun bir üründür. Standart ölçülere sahip kalıpları sayesinde bedeninizi tamamen sarar. Böylelikle son derece estetik bir duruş sergiler. Straplez nikah elbisesi, ince askıları sayesinde rahat hareket etmenizi sağlar. Dans ederken ve hareket halindeyken sizi rahatsız etmez. Gün boyu rahat olmanızı mümkün kılar. İlgili ürünün dantelli bir tasarımı bulunur. Son derece estetik bir duruş sergileyen bu bölümü tül kumaşıyla uyum içindedir. Kaliteli dantellerden üretildiği için şık bir görünüm ortaya koyar. Ürün özel günlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Nikah Elbisesi Kimler İçin Uygundur?

Nikah Elbisesi Kimler İçin Uygundur?

Ürün, evlilik hazırlığı yapanların tercihi olur. Bu ürün nikah törenleri için son derece uygun bir seçenek olur. Gösterişli bir tasarımı olduğu için dikkat çeker. Söz konusu merasimlerde kendinizi şık ve özel hissetmenizi mümkün kılar. Beyaz rengi sayesinde kendisine geniş bir kullanım alanı bulur. Bu elbiseyi farklı günlerde kullanmak da mümkündür. Nikah törenlerinin yanı sıra düğünden sonra yapılan eğlenceler için de uygun olur. Oldukça rahat bir tasarım çizgisi taşıdığı için dilediğiniz gibi dans etme şansı verir. Böylelikle eğlence anlarınızda size eşlik eder. Kadın beyaz midiboy nikah elbisesi, farklı zevklere hitap eder. Modern detaylar taşıdığı için söz konusu tarzı sevenlerin beğenisini kazanır. Ayrıca özel zamanlara yakışan bir görüntüsü de bulunur. Bu sayede daima keyifle kullanılır. Bu ürünü nikah törenlerinde keyifle giyebilirsiniz.

 

Nikah Elbisesi Kaliteli mi?

Nikah Elbisesi Kaliteli mi?

Ürün, kullanıcıların kalite beklentisini karşılayan bir üründür. Birinci sınıf malzemelerden üretildiği için uzun süre rahatlıkla kullanılır. Renginde ve modelinde herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Daima sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir ürün olur. Söz konusu ürünü, kaliteli tüller ve dantellerle üretilir. Bu sayede ilk günkü formunu korumaya devam eder. Etek kısmında yer alan tüllerin rengi sararmaz. Ayrıca hacimli görüntüsünü de kaybetmez. Ürünü defalarca kullansanız dahi aynı şık görüntüsünü korur. Üründe bulunan fermuar kolay açılıp kapanır. Bu fermuarı kullanırken fazla güç uygulamanıza gerek kalmaz. Böylelikle elbiseyi sorunsuz bir şekilde giymek ve çıkarmak mümkün olur. İlgili nikah elbisesinin askıları son derece dayanıklıdır. Hareket esnasında sizi rahatsız etmez. Kopma riski olmadığı için nikah töreninizde dilediğiniz gibi hareket etme şansı verir. Bu elbise, son derece şık olduğu için her ortama uyum sağlar. Arzu ederseniz Trendyol’un avantajlı beyaz midiboy nikah elbisesi fiyatı seçeneklerinden yararlanabilir, bu ürünü pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.