NİCE Kumanda-sm2 Kumanda- Kapı Kumandası-garaj Kumandası-orjinal Ürün Sıfır Kutulu Ve Pilli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NİCE Kumanda-sm2 Kumanda- Kapı Kumandası-garaj Kumandası-orjinal Ürün Sıfır Kutulu Ve Pilli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FN TİCARET Satıcı Ünvanı: FAİK ALTINDİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0620329867
    Bu ürün FN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nice Smilo Sm2 Kumanda Nice Sm2 Bariyer Kumandası ve Bahçe Kapı Motoru Kumandası Olarak Kullanılabilir. Nice Smilo Sm2 Kumanda - Teknik Özellikler: - Modeli: SMILO SM2 - Frekans: 433.92 Mhz - Düğme sayısı: 2 (kanallı) - Programlama: programlama alıcı Tipi - Pil Tipi: 12V - Boyutlar: 48 x 14 x 48 mm. - Pil ve talimat içinde - Harici ve dahili alıcı ile çalışabilir harici alıcı ile diğer marka motor ve bariyerlerde kullanılabilir. Nice ve Bft markalı tüm ürünlerin yedek parçaları mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

NİCE Orijinal Sıfır Kutulu ve Pilli Kapı ve Garaj Kumandası Ürünleri Trendyol'da!

NİCE Smilo SM2 12V siyah otomatik kapı kumandası, günlük hayatta kolaylık sağlayan bir üründür. Otomatik kapı ve garaj açma-kapama işlevini sağlama amacı taşıyan bu kumanda oldukça pratiktir. Uzaktan kontrol edilen ve neredeyse her tür kapıda kullanılabilen NİCE Smilo SM2 12V siyah otomatik kapı kumandası özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılar. Bariyerler, garaj ve bahçe kapılarında kullanılabilen bu cihaz, daha az enerji harcamanıza yardımcı olur. Söz konusu ürün dükkân ve bahçe girişleri için oldukça işlevseldir. NİCE Smilo SM2 kumanda, şu özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır;

  • 433. 92 Mhz yüksek frekans kapasitesi
  • 48 x 14 x 48 mm boyut tasarımıyla elde kolay taşınma
  • 2 düğmeli kolay kullanım avantajı

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Özellikleri Nelerdir?

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Özellikleri Nelerdir?

NİCE Smilo SM2 otomatik kapı uzaktan kumandası, siyah ve modern tasarımıyla oldukça hoş bir görünüme sahiptir. Programlama sonrasında kullanıma hazır hâle gelen bu cihaz, kaldırılması zor olan giriş kapılarını için tercih edilir. Garaj ve dükkân kapılarının ağırlığı yüksektir. Bu nedenle açılmaları için fazla efor sarf edilmesi gerekir. Bu ürünü kullanarak söz konusu kapıları fazla güç harcamanıza gerek kalmadan açıp kapatabilirsiniz. NİCE Smilo SM2 pilli kapı kumandası, arabanın içindeyken garajı hazır hâle getirmenize destek olur. İçeriden dışarı çıkacak araç, şoförün inmesine gerek kalmadan kolaylıkla garajdan çıkarılır. Benzer şekilde dışarıdan içeri girecek olan otomobil, kapı açma zahmeti olmaksızın konforlu bir şekilde park edilebilir. Sade bir kullanımı olan ve sadece iki düğmesi bulunan bu alet, hayatınızı konforlu bir hâle getirir.

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Kaliteli midir?

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Kaliteli midir?

Uzun seneler boyunca kullanıma uygun olarak tasarlanan NİCE Smilo SM2, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Ürünün sahip olduğu tüm aksamlarının yedek parçaları bulunur. Bu sayede bozulma durumunda kumandanızı kolaylıkla yenileyebilirsiniz. Ancak ürünün kaliteli yapısı böyle bir durumla karşılaşmanıza engel olur. Bu uzaktan kumanda haricî ya da dâhilî alıcıyla çalışabilir. Bu ürün fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra kolay kırılmayan ham maddesiyle oldukça dayanıklıdır. Ürünün yuvarlak yapısı elde rahat tutulmasına yardımcı olur. Açma ve kapama düğmelerinin boyutu ince ya da kalın tüm parmak tiplerine uygundur. Kumandayı kullanmadığınız zamanlarda asarak muhafaza edebilirsiniz. Pilleriyle uzun süre faaliyet gösteren NİCE Smilo SM2 12V siyah otomatik kapı kumandası nitelikli yapısıyla pek çok kişi tarafından tercih edilir. Pili ve kullanma talimatı ile gönderilen ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Hangi Kapılara Uygundur?

NİCE Kapı ve Garaj Kumandası Hangi Kapılara Uygundur?

NİCE Smilo SM2 12V otomatik kapı kumandası, bireylerin hayatlarına küçük ama etkili dokunuşlarda bulunur. Kumanda özelinde akla ilk önce araba sahipleri ve garaj kapıları gelse de ürünün kullanım alanları bunlarla sınırlı değildir. Sitelerin giriş çıkışı, hastane gibi kamu binalarının güvenliği, bahçe bariyerleri, garajlar, okul kapıları gibi birçok alanda bu üründen yararlanmak mümkündür. Hijyenle ilgili sorun yaşamamak, ağır yük taşırken kapı açmakta zorlanmak, ısı ve sesi engellemek için ürün oldukça kullanışlıdır. 433.92 MHz frekansa sahip bu uzaktan kumanda pratikliğiyle pek çok kapıda değerlendirilebilir. NİCE Smilo SM2 12V otomatik kapı kumandası yorumlarına ulaşmak için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Buradan ürünü satın alan kullanıcıların deneyimlerine ulaşılabilir. Her tür kapı modeline uyum sağlayan bu ürünü çevrim içi alışveriş platformunun avantajlı fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.