6
Hayvancılık Makinesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Nezih-er Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi Byh-1 D

21.650 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nezih-er Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi Byh-1 D

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: makinakent Satıcı Ünvanı: MIZRAK HIRDAVAT TEKNİK MALZEME OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008736400018 Vergi Kimlik Numarası: 6210087364
    Bu ürün makinakent tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAFTLI KOYUN KIRKMA MAKINASI Avusturya Mali Saftli Makineyle Kirkimin Yararlari Makina ile, yapagi deriye yakin yerden kesilir, dolayisiyla yapagi verimi artar. Kirkim daha cabuk biter. Kirkim duzgun olur. Deri yaralanmasi pek az olur. Makina ile kirkim da kullanilan kirkim makinalari, berber sac kesme makinalarinin buyuk tipleridir. Bu yontemle kirkimda yapagiya zarar vermeden kolay kirkim icin, koyunu nasil tutmak gerektigini, makine kullanma teknigini bilmek gerekir. Bu yontemde once koyun kic ustu oturtularak gogus bolgesinden kirkima baslanir. Sonra karin alti ve etrafi acilir. Ardindan on ve arka bacaklar kirkilip, en son sirt ve boyun kirkilarak kirkim tamamlanir. Kirkilan koyunlar golge bir yerde dinlendirilir. Kirkim hayvanin yapagisi kuru iken yapilmalidir. Banyodan sonra islak veya nemli iken yapagi kirkilmaz. Kirkilirsa, nemli gomlek cok cabuk bozulabilir. Kirkim sirasinda deri ve meme uclarinda kesikler olmamalidir. Keyerlere hemen tenturdiyot surulmelidir. Kirkim suresince makine taraginda toplanan yagli ve toz karisiminin temizlenmesi icin 40 o C sodali su kullanilmalidir. Makinenin kullanimi: Uretici firma kesinlikle suya batirilmayi tavsiye etmiyor makineleri kesinlikle suya batirip sogutmayin. Su motor kismina giderse cereyana kapilabilirsiniz. Makinanin uzerinde sikma vidasi vardir. Bu tarakla bicagin, sikma vidasini sikin, bu tarakla bicagi birbirine yakinlastirir cok fazla sikmayin ayrica cokta gevsek olmasin. Bicakla taragi ince yagla yaglayip bir muddet sonra kesmez ise o zaman biraz daha sikma vidasini sikin dolayisiyla biraz daha birbirine bastirir. Yinede kesme yapmiyorsa bicak korelmistir. Biletip tekrar kullanabilirsiniz. Kirli hayvanlardaki toprak ve benzeri seyler bicagin korelmesinde onemli bir etkendir. Hayvanlarin temizligine gore 15 ila 90 kirkim yapilabilir. Kirkim isi bittikten sonra temizleyin yaglayin. Makineye bicak tarak takarken once taragi sonra bicagi takin. Bicak taraktan 5mm ila 8mm arasi geride kalacak sekilde takin. Bicagi basan catallarin sivri uclarinin bicaga gecmesini saglayin.Daha sonra ustteki sikma vidasini sikin. Terli ve islak hayvani kesinlikle kirkmayin. Tok hayvanin kirkilmasi tercih sebebidir. Ayrica takim bicak + tarak ile birliktedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Koyun Kırkma Ürünleri
Geri Bildirim Ver

Nezih-er Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi

Nezih koyun kırkma makinesi kullanılarak yapılan kırkımlarda, yapağı deriye daha yakın yerden kesilir ve dolayısıyla daha çok verim alınır. Bu nedenle Nezih koyun kırkma makinesinden özellikle çiftliklerde ve fazla koyunu olan yerlerde kullanılmaktadır. Geniş ve dar tarak seçenekleri bulunan Nezih koyun kırkma makinesi, özel tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Nezih koyun kırkma makinesi 0,370 W motor gücü ile çalışır bu sayede kısa sürede daha hızlı sonuç alınabilir. Bu yüzden büyük sürü işletmeciliğine uygundur, Nezih koyun kırkma makinesi 24 saat çalışabilir. Nezih Şaftlı Yivli koyun kırkma makinesi doğru kullanılırsa deri yaralanması en aza iner. Nezih makina koyun kırkma makinesi paket içeriği şu şekildedir:

  • 4 bıçak, 2 tarak, 2 halat
  • 1 kordon, 2 tutamak ipi
  • 1 beiyuan elcek rulmanlı, 1 motor

Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi Genel Özellikleri

Nezih-er Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi

Esasen Nezih koyun kırkma makinesi berber saç kesme makinesinin büyük tipidir. Bu nedenle kırkım sırasında yapağıya zarar vermeden kolayca kırkım yapabilmek için koyunu nasıl tutmak gerektiğini ve makine kullanma tekniğini bilmek gerekir.

İşi bilen biri tarafından yapılan kırkımda Nezih koyun kırkma makinesi, yüksek performans ile çalışır. Nezih koyun kırkma makinesi güçlü motoru ile dakikada 280 devir ile çalışmaktadır. Makinenin kaliteli yapısı ve yüksek performansı sayesinde kısa sürede etkili bir çözüm almak mümkündür.

Ürün yüksek motor gücüne sahiptir. Bununla birlikte uzun ömürlüdür ve son derece sessiz çalışır. Motor gücü 0,370 W’dir. Ayrıca debriyaj sistemine ve motor çift izolasyon sistemine sahiptir. Yüksek torklu ve oldukça kuvvetli olan Nezih koyun kırkma makinesinin sağlam ve uzun ömürlü metal şaftı da bulunmaktadır.

Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi Nasıl Kullanılır?

Nezih koyun kırkma makinesi kullanmaya başlamadan önce koyun kıç üstü oturmalı ve göğüs bölgesinden kırıma başlanmalıdır. Sonrasında karnın altı ve etrafı açılır. Ardından da ön ve arka bacaklar kırkılır son olarak da sırt ve boyun kırkılarak kırkım tamamlanır.

Banyodan sonra hayvan nemli ya da ıslakken yapağı kırkılmaz. Eğer kırkılırsa, nemli gömlek bozulabilir. Kırkım sırasında meme uçlarında ve deride kesinlikle kesikler olmalıdır. Eğer varsa, mutlaka keyerlere tentürdiyot sürülmelidir. Makine kırkım işlemi bittikten sonra temizlenip yağlanmalıdır.

ezih koyun kırkma makinesi, yüksek tork ile çalışmaktadır. Özel ele tasarımı, geniş dar tarak seçeneği ile satışa sunulan Nezih koyun kırkma makinesi kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. Ancak kullanırken bakımına özen göstermek gerekir. Kullanıldıktan sonra kirden ve yağdan arındırılarak bırakılırsa makineden daha uzun süre fayda sağlanabilir.

Nezih Şaftlı Yivli Koyun Kırkma Makinesi Nasıl Temizlenir?

Nezih koyun kırkma makinesi, düzenli temizlikle birlikte daha uzun ömürlü olabilmektedir. Temizlik ayrıca kırkımda daha iyi performans sağlanması için önemlidir. Oldukça sessiz çalışan makine, zaman içinde daha gürültülü çalışmaya başlayabilir. Bunun için kullanımdan sonra mutlaka temizlenmelidir.

Temizlemek için 40 derece sodalı su kullanılmaktadır. Ancak tüm bakımın ve temizliğin yapılmasına rağmen  Nezih koyun kırkma makinesi kesme yapmıyorsa, bıçak körelmiş demektir. Biletip tekrar kullanabilirsiniz.

Tüm özellikleri dikkate alındığında Nezih koyun kırkma makinesi oldukça uygun fiyatlıdır demek mümkündür. Ayrıca ürüne Trendyol’dan çok daha uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.  Site üzerinden ürünü kullanmış olan kişiler tarafından yazılan Nezih Şaftlı Yivli koyun kırkma makinesi Byh-1 D yorum ve tavsiyeleri okuyabilirsiniz. Satın aldığınız ürün en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.