Next 64 Mini Hd Uydu Alıcısı

730 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Next 64 Mini Hd Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A-Class Teknoloji Satıcı Ünvanı: GİZEM ELEKTRİK ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396045434700016 Vergi Kimlik Numarası: 3960454347
    Bu ürün A-Class Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Next 64 IPTV Özellikli Çanaklı Çanaksız MPEG4 HD Uydu Alıcısı Efsanevi 2000 Tabanlı Tak Kullan, Hazır Kanal Listesi TKGS Özelliği USB Wi-Fi Desteği Tetiklemeli SCART Kablo Desteği NextConnect Protokol Desteği (TV-Uydu Alıcısı Haberleşmesi İçin) Kolay Kurulum ve Basit Arayüz Yerli ve Milli Donanım ve Yazalım Made in TURKEY Patentli Ürün Uydu Kanal Kapasitesi: 10.000 IPTV Kanal Kapasitesi: 10.000 İşlemci Hızı: 594MHz Flash Hafızası: 8MB RAM Hafızası: 128MB İşletim Sistemi: RTOS & Next USB Giriş: 2 Adet HDMI Çıkış: Var Analog (RCA) Çıkış: Var Analog Skart Çıkışı: Var (Opsiyonel) TKGS Desteği 4-Digit LED Göstergeli IR Alıcı Modül FullHD 1080p/i Video Çözünürlüğü Youtube & Hava Durumu Desteği Teletext & Altyazı & Multifeed Desteği Kayıt ve TimeShift Özelliği (USB Bellek ile) USB Wi-Fi Aygıt (MT-7601) Desteği 3G USB Modem Desteği FAT & NTFS Dosya Sistemi Desteği USB Medya Oynatıcı Özelliği USB Hub Desteği USB Aygıt ve Ağ Üzerinden Yazılım Güncelleme USB Port Üzerinden Kurtarma Yazılımı Yükeleyebilme Özelliği NEXTCONNECT UYDU ALICISI-TV HABERLEŞME PROTOKOLÜ Ne işe yarar? TV kumandası kullanarak uydu alıcısını HDMI üzerinden kontrol etmenizi sağlar. Kumanda karmaşasını ortadan kaldırır. Uydu alıcı kumandası ile uydu alıcınızı açtığınızda ya da kapadığınızda tvnizin otomatik açılıp kapanmasını sağlar. Kaynak kontrolü ile doğru kaynağa geçmesini sağlar. Hangi TV’lerle uyumlu? Şimdilik yeni seri Next LED Monitörler %100, HDMI-CEC destekli Samsung ve Philips TV’lerle %100, LG TV’lerle kısmi uyumludur. Hangi uydu alıcılarında bu özellik var? Next 64 (yazılım güncellemesi gereklidir) Next 2071 Herhangi bir HDMI kablo ile bu özellik çalışır mı? Hayır. HDMI-CEC destekli kablo ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Beyaz
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
Geri Bildirim Ver

Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Gelişen teknoloji ile birlikte haberleşme gücü artar. Televizyon icat edildiği zamandan beri pek çok değişime maruz kalır. İlk önce siyah beyaz olan cihaz, daha sonra renkli olur ve tek kanallı dönemden çok kanallı döneme geçiş yaşanır. Televizyonun çekmemesi gibi problemlerin olması da yayın kalitesini düşürür ve seslerin tam duyulamamasına neden olur. Sonrasında bu problemlere neden olan standartlar yayınların yanı sıra dijital kanallar ortaya çıkar. Görüntü kalitesini artıran Next 64 mini HD uydu alıcısı rahat ve konforlu kullanımı ile büyük beğeni toplar. Görüntü kalitesini artıran HD yayınlar sayesinde televizyonda karıncalanmalar yaşanmaz. Bu durum müşterinin daha keyifli televizyon izlemesine olanak tanır. Cihazın hazır kanal listesi sayesinde birçok kanalı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

  • Minimal ve şık tasarım
  • Kolay kurulum imkanı
  • Yerli donanım ve yazılım

Kolay Kurulumu ile Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Kolay Kurulumu ile Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Antenden gelen sinyalleri işleyerek görüntüye çeviren uydu alıcıları görüntünün net ve güzel olmasına yardımcı olur. Çanaklı çanaksız uydu alıcısını, kurulum derdi olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün Wi-Fi özelliği vardır. Böylece, dilediğiniz zaman cihazı internete bağlayarak kullanabilirsiniz. Bu sayede izlemek istediğiniz dizi, film veya videoyu internete bağlanarak istediğiniz vakit rahatlıkla izleyebilirsiniz. Next uydu alıcısı istediğiniz diziyi daha sonra izlemeniz için kaydeder. Bu avantajı sayesinde evde olmadığınız veya vaktinizin olmadığı zamanlar diziyi daha sonra izlemenize yardımcı olur. Bu teknolojik özellikleriyle müşteriyi her anlamda memnun eder. Ayrıca, cihazı 10.000 kanal kapasitesi bulunur. Bu geniş skalası sayesinde dilediğiniz kadar kanalı Next 64 mini full HD uydu alıcısına rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi full HD olan cihaz, size kesintisiz ve yüksek çözünürlüklü bir televizyon keyfi yaşatabilir.

Ergonomik Tasarımlı Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Ergonomik Tasarımlı Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Evlerde sıklıkla kullanılan teknolojik aletlerden birisi televizyondur. Haberler, filmler ve diziler başta olmak üzere pek çok program televizyondan takip edilir. Next 64 çanaklı çanaksız HD mini uydu alıcısı yerli ve milli donanım ve yazılıma sahiptir. Ayrıca, ürün kolay kuruluma ve basit bir donanıma sahiptir. Bu sayede size konforlu ve rahat bir kullanım imkanı sunar. ​​Ürün tetiklemeli SCART kablo desteğine sahiptir. Cihaz 2 adet USB girişine sahiptir. Bu sayede kaydetmek istediğiniz programları USB’ye rahatlıkla kaydedebilirsiniz. İki adet USB girişi bulunan cihaz, rahat kullanıma olanak tanır. Cihaz elektrik ile çalışır. Next 64 mini HD uydu alıcısı fiyatı ürünün sahip olduğu materyal yapısı, ürün özellikleri ve ürün kalitesi gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir. Dayanıklı yapısıyla cihazı uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

USB Wi-Fi Destekli Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

USB Wi-Fi Destekli Next 64 Mini HD Uydu Alıcısı

Bir uydu alıcısı satın alırken televizyonunuza yeni özellikler katmasını isteyebilirsiniz. Next 64 mini HD uydu alıcısı kullananlar konforlu ve eğlenceli kullanım imkanı ile oldukça rahat eder. Ürün, 594 MHz işlemci hızına sahiptir. Ayrıca, ürünün flash hafızası 8 MB iken RAM hafızası ise 128 MB’dır. Cihaz, RTOS ve Next işletim sistemine sahiptir. Cihazın Youtube ve hava durumu desteği özelliği vardır. Böylece, Youtube’daki videoları televizyondan da rahatlıkla izleyebilirsiniz. Cihaz altyazı desteği de sağlar. Bu sayede yabancı dildeki yayınları alt yazı ile rahatlıkla izleyebilirsiniz. Cihazın HDMI çıkışı vardır. Ürünün 4-digit LED göstergesi IR alıcı modül bulunur. Next 64 mini HD uydu alıcısı yorumlarına ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürün hakkında yorumları okuyarak güvenle satın alabilirsiniz.