Newmix Torpido Los.lastik Part.hızlı Cila.genel Tem.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Newmix Torpido Los.lastik Part.hızlı Cila.genel Tem.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Öz Foryum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • !!!-İADELİ GARANTİLİ ÜRÜN-!!! - TÜRK MALI- NEWMİX ULTRA SERİSİ KOSTİK VE SOLVENT İÇERMEZ ÖZEL FORMÜLASYON TORPİDO BAKIM LOSYONU KULLANIM TALİMATI: Temiz bir bez ile silinen yüzeye yaklaşık 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün. Bez veya sünger yardımı ile ürünü yayarak yüzeye uygulayın. KULLANIM ALANLARI: Otonuzun, torpido, tampon, kapı panelleri, vinil ve plastik aksamlarında kullanılır. Kullanıldığı yüzeyi özel formülü sayesinde temizler, parlatır ve yumuşatır. antistatik özelliğinden dolayı tozlanmayı geciktirir. Yüzeyi güneş ışınlarından koruyarak çatlama oluşmasını önler. LASTİK PARLATICI KULLANIM TALİMATI: Aracınızın lastiklerine sıkın ve süngerle silin. KULLANIM ALANLARI: Araç Lastikleri ve dış plastik aksamlarda kullanılabilir. Lastik parlatıcı aracınızın lastiklerini temizler ve parlatır. Antistatik özelliğe sahip olduğundan üzerine gelen tozlari iterek uzun süre parlaklık sağlar. HIZLI CİLA KULLANIM TALİMATI : Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız. Aracınızı yıkadıktan sonra ıslakken ürünü 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün kuru mikro fiber bez ile silin sonra yumuşak kuru bir bez ile ovalayarak kurulayın KULLANIM ALANLARI: Otonuzun kaporta kısmı, mutfak dolaplarınızın ve parlamasını istediğiniz her yerde güvenle kullanabilirsiniz. Uygulama sonucunda aracınız daha canlı ve ıslak görünümünde olacak ve su tutmayacaktır. GENEL TEMİZLEYİCİ KULLANIM TALİMATI: Temizlenmesini ve parlamasını istediğiniz yüzeye sıkın, yumuşak fırça veya bez ile silin sonra nemli bir bezle durulayın. KULLANIM ALANLARI: Araç torpido, tampon, kapı panelleri, vinil, kumaş ve deri koltuk, plastik aksamlarında kullanılır. Kullanıldığı yüzeyi özel formülü sayesinde temizler, parlatır ve yumuşatır. Yüzeyde bakteri üremesini önler, antistatik özelliğinden dolayı tozlanmayı geciktirir. Yüzeyi güneş ışınlarından koruyarak çatlama oluşmasını önler.
Geri Bildirim Ver