Newmix Newmix Jant Temizleyici-torpido Bakm Losyonu-lastik Parlatıcı-500 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,45 TL

Ürün Bilgileri

Newmix Newmix Jant Temizleyici-torpido Bakm Losyonu-lastik Parlatıcı-500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMES Nevmix Satıcı Ünvanı: RUKİYE ÜRÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9190541877
    Bu ürün HOMES Nevmix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEWMİX ULTRA SERİSİKOSTİK VE SOLVENT İÇERMEYEN ÖZEL FORMÜLASYONLU ÜRÜNJANT TEMİZLEYİCİKULLANIM TALİMATI:Tabanca çıkış vanasını açın sprey yada köpük püskürtme moduna alın. Aracınızın jant yüzeyine yaklaşık 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün. Minimum 10-15 sn. bekledikten sonra tazyikli su püskürtün sonra kuru bir bez ile kurulayın. Tazyikli su imkanınız yok ise bir bez yada sünger ile temizleyin. Sonra nemli bir bez ile durulayın.LASTİK PARLATICIKULLANIM TALİMATI: Aracınızın lastiklerine sıkın ve süngerle silin.KULLANIM ALANLARI: Araç Lastikleri ve dış plastik aksamlarda kullanılabilir. Lastik parlatıcı aracınızın lastiklerini temizler ve parlatır. Antistatik özelliğe sahip olduğundan üzerine gelen tozlari iterek uzun süre parlaklık sağlar.TORPİDO BAKIM LOSYONUKULLANIM TALİMATI: Temiz bir bez ile silinen yüzeye yaklaşık 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün. Bez veya sünger yardımı ile ürünü yayarak yüzeye uygulayın.KULLANIM ALANLARI: Otonuzun, torpido, tampon, kapı panelleri, vinil ve plastik aksamlarında kullanılır. Kullanıldığı yüzeyi özel formülü sayesinde temizler, parlatır ve yumuşatır. antistatik özelliğinden dolayı tozlanmayı geciktirir. Yüzeyi güneş ışınlarından koruyarak çatlama oluşmasını önler.
Geri Bildirim Ver