NewFly Orbeez Orbiz 1000 Adet Su Topu Boncuk Top Küre Misket 9 - 11 Mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NewFly Orbeez Orbiz 1000 Adet Su Topu Boncuk Top Küre Misket 9 - 11 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rengarenk su topları 1.000 adet Harika bir dekor aracı olan su topları evinizde süs aracı olarak
  • Bitkilerinizin su ihtiyacını düzenli olarak karşılamada
  • Dekorasyon için birçok alanda kullanılabilir. Süs olarak kullanılan mermer veya taşlardan daha ucuz ve daha çekicidir. Çiçek, el sanatları, süsleme gibi bir çok alan ve daha fazlası! Cam görünümlü bilye toplar çok kolay hazırlanabilir. Toksik değildir, % 100 biyolojik olarak parçalanabilir, yanmaz. Topların kullanımı
  • 1,5 litre su içerisine 1.000 adet su topu koyulur. Lütfen normal su kullanın. Şekerli-Tuzlu-Çok sıcak-Çok soğuk su asla kullanmayın. Su topları yaklaşık 7-10 saat içerisinde büyüyecektir. Renk: Karışık Boyut: 9 mm - 11 mm (suda bekletildikten sonra) Paket içeriği: 1.000 adet su topu ürün adetleri bizzat tarafımızdan kontrol edilmekte ve 1.000-1.250 adet arası gönderilmektedir. Ürün bir mucize gibi
  • büyümeden önce 1 çay kaşığına yaklaşık 350 adet sığacak kadar küçük olduğundan göze az görünebilmektedir. Büyüdükten sonra 1 çay kaşığına en fazla 5-6 adet sığabilmektedir.
  • Oyuncak değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Newfly Orbeez Stres Su Topu Boncuk Küre Misket 9-11 mm 1000 Adet Fiyatı - Trendyol

NewFly Orbeez Orbiz 1000 adet su topu boncuk top küre misket 9 - 11 mm boyutundaki ürün, özel günlerde dekor amacıyla kullanılır. Farklı renkteki bu ürünler ev dekoruna değişik bir ambiyans katar. Ayrıca su topları, evdeki bitkilerin su ihtiyacını da karşılar. Düzenli olarak suya ihtiyaç duyan bitkilerin çiçek açması ve yeşermesi için besin kaynağının doğru şekilde verilmesi gerekir. Su topları sayesinde düzenli olarak bitkilerinizi besleyebilirsiniz. Bu topun hazırlanması kolay ve pratiktir. Kısa süre içinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. 1,5 litre suyun içine 1000 adet top koyulur. Buradaki önemli konulardan biri de normal su tercih edilmesidir. Sıcak ve soğuk su, bu ürünleri bozabilir. Verimli sonuçlar için gereken talimatlara uymanız gerekir. Topları 7 - 8 saat su içinde bırakmalısınız.

  • Dekor amaçlı kullanım
  • Canlı renkler
  • Geniş kullanım alanı

Beğeni Kazanan NewFly Orbeez Orbiz 1000 Adet

Beğeni Kazanan NewFly Orbeez Orbiz 1000 Adet

NewFly Orbeez Orbiz 1000 adet ürünün yaklaşık 7 - 8 saat 1,5 litre su içinde beklemesi gerekir. Bu süre zarfında toplar büyürerek kullanıma hazır gelir. Çiçeklerin saksılarına yeterli miktarda bu toplardan koyabilirsiniz. Çiçekler su ihtiyacını düzenli şekilde bu üründen karşılayabilir. Cam görünümüne sahip bu bilyeler, özellikle doğum günü organizasyonunda ortama farklı bir hava katar. Rengarenk oluşuyla çocukların ilgisini çeker. Su ile temasından önce küçük olan boyutları kısa sürede büyüyerek görsel bir şölen oluşturur. Nişan konseptinde, düğün organizasyonunda ya da partilerde güvenle kullanılabilir. %100 biyolojik olan bu ürünler yanmaz. Fakat kullanım süresine bağlı olarak parçalanabilir. Küçük çocuklar, bu ürünle ebeveyn gözetiminde temas edebilir. Olumsuz durumlara karşı kullanım talimatlarına uyulması, hasarı minimuma indirir. Siz de dilediğiniz gibi kullanmak üzere tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken NewFly Orbiz Boncuk Küp

Dikkat Çeken NewFly Orbiz Boncuk Küp

Newfly Orbeez Orbiz 1000 adet su topu boncuk top küre misket 9 - 11 mm kullananlar evlerinde birçok amaç için bu ürünü tercih eder. Dekor amaçlı kullanımının yanı sıra farklı çiçeklerin beslenmesi için de tercih edilebilir. Bu ürün, suya girmeden önce 1 çay kaşığına 350 tane sığacak kadar mini boyutlara sahiptir. Fakat 7 - 8 saat suda bekledikten sonra çay kaşığına 3 ile 4 tane sığabilecek kadar büyür. Büyüyen rengarenk boncuk küpler, evin içinde göz alıcı bir ambiyans oluşturur. Bu küpleri partiler için bir gün öncesinden hazırlayarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Evdeki küçük kavanozlara da rahatlıkla sığar. Çiçek saksıları ve kavanozlar, ürünün muhafaza edilmesi için yeterlidir. Kavanoza yerleştirilen bu boncukları, çocuklarla deney yapmak için de kullanabilirsiniz. Birlikte eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan bu misketleri güvenle satın alabilirsiniz.

Cazip NewFly Orbeez 1000 Adet Misket Fiyatları ve Yorumları

Cazip NewFly Orbeez 1000 Adet Misket Fiyatları ve Yorumları

Newfly Orbeez Orbiz 1000 adet su topu boncuk top küre misket 9 - 11 mm fiyatları, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Ürünün el sanatları, çiçekler ya da dekor için olmak üzere kullanım amaçları değişir. Misketlerin her biri birbirinden renkli ve canlıdır. Çocukların ilgisini çeken bu boncuk top küreleri evinizde eğlence aracına dönüştürebilirsiniz. Zamanı eğlenceli şekle sokan bu ürünler hakkında detaylı bilgilere yorumlar sayesinde de ulaşabilirsiniz. Newfly Orbeez Orbiz 1000 adet su topu boncuk top küre misket 9 - 11 mm yorumları daha önce bu ürünü satın alıp kullanan kişilerin yaşadıkları deneyim ve tecrübelere dayanır. Kullanım şekli ve amacına ilişkin aklınızdaki soruların cevaplarını kısa sürede bu yorumları okuyarak öğrenebilirsiniz. Siz de farklı renk tonlarına sahip olan bu küpleri Trendyol’dan cazip fiyata satın alabilirsiniz.