9
Güvenlik Cam Filmi kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

NewVario Cam Balkon Filmi % 60 Isı Yalıtım Özellikli Orta Ton 50 Cm X 5 Metre

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NewVario Cam Balkon Filmi % 60 Isı Yalıtım Özellikli Orta Ton 50 Cm X 5 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newvario Satıcı Ünvanı: NEW LINE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631127406800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311274068
    Bu ürün Newvario tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı Yalıtımlı Cam Filmi Lütfen Dikkat- Ürünümüz AYNALI DEĞİLDİR. %40 Koyulukta Reflekte Krom Isı Yalıtım Özellikli Filmdir. Newvario Isı Yalıtım Özellikli Cam Filmi Reflekte Krom, Doğal yapışkanlı iz bırakmaz %60 Oranında Isı Yalıtım Özelliği Ev ve ofislerde, Cam balkon ve vitrin camlarında güvenle kullanabilirsiniz. %30 Koyuluk oranı ile dışarıyı rahatça izleyebilirsiniz. Bu ürünle soğutma maliyetlerinizi %50'ye varan oranında düşürebilirsiniz. Ayrıca ısınma maliyetinizi %30'a varan oranlarda düşürebilirsiniz. Lütfen Dikkat: Cam Filmleri Akşam Karanlığında İçeride ışık Yanar İse İçerisi Görünür Isı Yalıtım Cam Filmlerimiz yüksek ışık ve güneş ışığından etkilenmeleri en alt seviyede tutarak UV ışınlarının etkilerini azaltır. Cam Filmi Ev ve işyerlerinde mobilya, perde gibi eşyaların solmasını engellemektedir. Camın kırılmasından sonra camın dağılmasını engelleyerek herhangi bir yerinizde çizikler veya kesikler olmamasını sağlar. Cam Filmi Uygulama Yöntemi: Amatör olarak siz dahi uygulayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Elinizde bulunan Cam filmini camlarınızın kenar ölçülerinden en az 1 cm taşacak şekilde ÖZEN GÖSTEREREK kesiniz. Maket bıçağı kullanabilirsiniz. Camlarınızı güzel biçimde temizleyiniz, Camın yüzeyine ve filmin zar tabakasını açtıktan sonra film yapışkan yüzeyine bolca CAMSİL sıvıyı sıkıyorsunuz. Cama döşediğiniz filmi uygun konuma getirdikten sonra altta kalan CAMSİL SIVISINI hiçbir boşluk ve sıvı kalmayıncaya kadar çekiyorsunuz. Çekme aparatının ucuna peçete sararsanız filme zarar vermezsiniz :) Daha sonra kenarlarını yine MAKET BIÇAĞI yardımıyla kesiyor ve temizliyorsunuz. Hava sıcak/soğuk koşullarına göre 6-12 saat arası kurumaya bırakıyorsunuz. Daha sonra camın kenarındaki kalan atık kısımları temizlenir.
Geri Bildirim Ver