2
Güvenlik Cam Filmi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

NewVario Aynalı Cam Filmi Amerikan Çizilmez 50 CM X 3 METRE

263,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NewVario Aynalı Cam Filmi Amerikan Çizilmez 50 CM X 3 METRE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newvario Satıcı Ünvanı: NEW LINE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631127406800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311274068
    Bu ürün Newvario tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aynalı Cam Filmi Amerikan Çizilmez 50 CM X 3 METRE New Dizayn Amerikan Çizilmez Aynalı Cam Filmi Aynalı cam filmleri yüksek ışık ve güneş ışığından etkilenmeleri en alt seviyede tutarak UV ışınlarının etkilerini azaltır. Güvenlik kontrol filmi sınıfında yer alan uygulama ve kaplama sınıfına girmektedir. Aynalı cam filmi dışarıdan içerisinin görünmediği, içeriden dışarısının görünmesine imkan veren cam film modelidir. Bu model yoğun güneş ışığının vurduğu yerler, dışarıdan görünmesinin istenmediği durumlarda faaliyet gösteren işletmelerde kullanılmaktadır. Bu iş yerleri kuaför, kafe, ibadet yerleri, ofis, dış cepheli plaza, rezidans ve benzeri yerlerdir. Ev ve iş yerlerinde mobilya, perde gibi eşyaların solmasını engellemektedir. Güneş ışığının çoğunlukla vurduğu yerlerde plaza, iş yeri, rezidans ve bloklarda mükemmel kullanım kolaylığı sağlayarak, rahat ve ferah ortamlar yaratır. Aynalı cam filmleri uygulamaları ile ısıtma ve soğutma sistemlerinde yüzde 50 ye varan oranlarda enerji tasarrufu sağlarsanız.
Geri Bildirim Ver