New Well Bitkisel Maskara - Bio-Herbal Bitkisel Mascara 7 in 1 8680923313184

85,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

New Well Bitkisel Maskara - Bio-Herbal Bitkisel Mascara 7 in 1 8680923313184

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRADE BAZAAR Satıcı Ünvanı: PRİNTO MATBAA MAKİNE İNŞAAT NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088992900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330889929
    Bu ürün TRADE BAZAAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maskara

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

New Well Bitkisel Maskara - 7 in 1

Kadınların makyaj yaparken kullandığı ürünler arasında maskara da yer alır. Eğer siz de maskara tercihinizi bitkisel bazlı ürünlerden yana kullanıyorsanız New Well bitkisel maskara - 7 in 1 tercih edebilirsiniz. 8680923313184 kodlu bitkisel maskara New Well markasının etkili makyaj ürünlerinden biridir. New Well bitkisel maskara - 7 in 1 kullananlar tarafından da yoğun bir ilgi ile karşılanır. Kirpiklerinizde istediğiniz dolgun etkiyi hissetmek için bu bitkisel ürünü tercih edebilirsiniz. Üstelik ürün, içeriği bakımından kirpikleri besleyen ve uzatan bir özelliğe sahiptir. Bu bağlamda New Well markasının bitkisel formüle sahip ürünüyle her zaman istediğiniz hacimde kirpiklere sahip olabilirsiniz. Bio herbal maskara olarak da geçen bu bitkisel ürünün içeriğinde yedi önemli yağı taşır. Bu yağ içerikleri ile kirpiklerinizin sağlıklı görünmesini de sağlayabilirsiniz.

  • Hacim kazandırır
  • İçeriğindeki yağlarla besleyicidir
  • Bitkisel formüle sahiptir

New Well Maskara – 7 in 1 Özellikleri

New Well Maskara – 7 in 1 Özellikleri

İçeriği ve oluşturduğu etki bakımından oldukça dikkat çeken New Well 7 in 1 maskara özellikleri bakımından da beğeni toplar. New Well bitkisel maskara kullanarak kirpiklerinizin kıvrımlı, dolgun ve hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte etkili bitkisel yağ içerikleriyle de kirpiklerinizin dökülmesine veya zarar görmesine engel olabilirsiniz. Besleyici özelliğiyle New Well 7 in 1 bitkisel maskara fiyat bakımından da rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alır. Yağlar, mineraller, vitaminler ve extractlar ile zenginleştirilmiş olan ürün protein içeriğine de sahiptir. Avokado yağı ve badem yağı da bulunan maskarayı kullanarak kirpiklerinizde görmek istediğiniz hacmi yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra kirpiklerinizde ortaya çıkabilecek olan tahriş ve kaşınma gibi durumlardan da bitkisel bazlı maskara sayesinde kendinizi koruyabilirsiniz. Bu bakımdan da değerlendirildiğinde New Well Bio – Herbal maskarasını güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaliteli Bitkisel Maskara – 7 in 1

Kaliteli Bitkisel Maskara – 7 in 1

Fonksiyonel ve etkili bir ürün olmakla birlikte New Well bitkisel maskara - 7 in 1 fiyatı bakımından da uygunluk gösterir. Oldukça uygun bir fiyatlandırma üzerinden alabileceğiniz ürünü kullanmaya başladıktan sonra bir yıl boyunca sorunsuz bir şekilde sürebilirsiniz. Kolay sürülebilir fırçası sayesinde kısa bir süre içerisinde kirpiklerinizi istediğiniz kıvrıma ulaştırabilirsiniz. New Well bitkisel maskara - 7 in 1 yorumları ve müşteri memnuniyeti de oldukça yüksek orandadır. Kirpiklerin canlı görünmesini sağlayan bu ürün, aynı zamanda E vitamini desteği verir. Ürünü uyguladığınızda sahip olduğu özelliklerden faydalanmanız mümkün olur. Bununla birlikte kirpik diplerinin beslenmesini ve daha fazla kirpik oluşumunu deneyimlemek için de tercihinizi New Well markasının bitkisel formüle sahip maskarasından yana kullanabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bu maskaranın kirpiklerinizde oluşturacağı etki de gözle görülebilir.

New Well Maskara – 7 in 1 Fiyatı

New Well Maskara – 7 in 1 Fiyatı

Fiyat performans ürünü olarak da değerlendirebileceğiniz New Well bitkisel maskara - 7 in 1 satın alabilir ve kirpikleriniz için kaliteli bir tercih yapabilirsiniz. Kirpiklerin onarılmasında ve uzamasında etkin bir rol oynayan 7 in 1 maskara fiyat bakımından da uygunluk gösterir. Bu doğrultuda zengin bitkisel içeriği ve kirpik dostu bir maskara olarak da nitelendirilebilir. Keratin içeriği de bulunan bu ürünle kirpiklerinizin bakımını ekstra bir işleme ihtiyaç duymadan da gerçekleştirebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de etkili bir ürün olması açısından New Well uzun yıllar boyu tercih edebileceğiniz türden bir maskaradır. Siz de bütçenize uygunluk gösteren 7 in 1 maskarayı tercih ederek kirpiklerinize istediğiniz parlaklığı ve hacmi kazandırabilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları Trendyol üzerinden inceleyip dilerseniz ürüne sahip olabilirsiniz.