New Well 12'li Göz Far Paleti - Eyeshadow Palette 41 Pembe Tonlar 8680923319483

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Well 12'li Göz Far Paleti - Eyeshadow Palette 41 Pembe Tonlar 8680923319483

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bottomless Satıcı Ünvanı: YUNUS ORAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bitlis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440511839
    Bu ürün Bottomless tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • New Well Eyeshadow Palette 41 - Pink Tones Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

New Well 12'li Göz Far Paleti - Eyeshadow Palette 41 Pembe Tonlar

Makyaj malzemeleri kadın müşteriler için her dönemin vazgeçilmez ürünleri arasında olmayı başarır. Özellikle gözlerinizi ortaya çıkaran ve makyajınızı tamamlayan göz farları oldukça sevilen ve sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kozmetik dünyasının sürekli geliştirdiği göz farlarının piyasa da birçok seçeneği mevcuttur. Kaliteli, sağlığınıza uygun koşullarda üretilen ve her tene uygun renklere sahip New Well 12’li göz far paleti makyaj yapmayı seven müşterilerin ilgisini çekebilir. New Well markasına ait ve 41 numaralı palet içerisinde gözlerinizin doğal güzelliğini ortaya çıkaran 12 tane birbirinden farklı renkler bulunur. Kremsi dokusu sayesinde parmaklarınızla bile kolay uygulayabileceğiniz ürün makyaja yeni başlayanlar için iyi bir seçenektir ve oldukça kalıcı bir özelliğe sahiptir.

  • Tarzınızı yansıtan renk tonları
  • Yüksek pigmentasyon
  • Tek bir far paletinde 12 farklı renk

Her Göz ve Ten Rengine Uygun New Well 12’li Göz Far Paleti

Her Göz ve Ten Rengine Uygun New Well 12’li Göz Far Paleti

Etkileyici bakışlara, iri ve dikkat çeken gözlere sahip olmak isteyebilirsiniz. Doğru renk seçimi ve uygulaması yapacağınız New Well 12’li far paleti ile bu mümkündür. Sıcak renklerin her ten ve göz rengi ile uyumlu tonlarını kolaylıkla bulabileceğiniz ürünü yine hem gece hem de gündüz makyajlarınız için tercih edebilirsiniz. Kullanışlı renkleri sayesinde birden fazla iddialı göz makyajları yapabilirsiniz. Göz kapağının katlanma bölgesi ve kirpik diplerinize uygulayabileceğiniz koyu ton renk seçenekleri de vardır. Yine renk geçişleri yapabilmenizi sağlamak için bulunan açık ton renkleri özellikle kaşınızın altındaki alana ve göz pınarlarınıza uygulayabilirsiniz. Kolay uygulanabilir ve tozlanma yapmayan New Well göz farı sayesinde başka bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. New Well 12’li göz far paleti - eyeshadow palette 41 pembe tonlar yorumlarını inceleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Kalıcı Yapısı ve Özel Dokusu ile New Well Göz Far Paleti

Kalıcı Yapısı ve Özel Dokusu ile New Well Göz Far Paleti

Tercih edeceğiniz ürünlerin gün boyu kalıcılığını koruması oldukça önemlidir. New Well 12’li göz far paleti - eyeshadow palette 41 pembe tonları bunun için uygun bir seçenektir. Kremsi yapıya sahip olan New Well tozlanma yapmadığı için uçucu değildir. Böylece makyajınızın uzun süre kalmasını sağlar. Ayrıca içeriğinde bulunan Benzyl Benzoate sayesinde ürünün koruyuculuğu artar. Diğer bir sevilen özelliği ise Capryl Glycol'un sağladığı nemlendirici etkidir. Böylece ürün göz kapağınızda uzun süre kalsa bile cildinizin nem dengesini korur ve kullanılan bölgede herhangi bir kuruma olması önlenir. Amyl Cinnamal ise ürünün güzel kokmasını sağlar, gün boyu kokuyu hissedebilirsiniz. Bu özellikleri sayesinde New Well 12’li göz far paleti - eyeshadow palette 41 pembe tonlar kullananlar tarafından oldukça sevilen ve önerilen makyaj malzemeleri arasında yer alan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı New Well 12’li Göz Far Paleti 41 Pembe Tonlar

Uygun Fiyatlı New Well 12’li Göz Far Paleti 41 Pembe Tonlar

New Well 12’li göz far paleti - eyeshadow palette 41 pembe tonlar fiyatları, pek çok bütçeye hitap edecek şekilde belirlenir. Ayrıca kalıcı yapısı sayesinde gün boyu azalma olmadan makyajınızın kalmasını sağlar. İçerisindeki renk seçenekleri her yüz ve tene uyumlu olduğu gibi sık tercih edilen markalar arasında yer alır. Palette bulunan kullanışlı renkleri tek olarak uygulayabilmenizin yanı sıra stilinize ve kombininize uygun renk tonlarını beraber kullanabilirsiniz. Böylece tek bir far paleti satın almanız yeterli olur. Hem kombininize hem de stilinize uygun olan renklerin bir arada bulunduğu bu palet ile ihtiyacınız olan tüm tonlara ulaşabilirsiniz. Her bütçeye uygun bu ürüne Trendyol sayesinde ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı renk tonlarına sahip olan ürünü kolayca satın alabilirsiniz.