New Obsessions Şeri Kolye

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Obsessions Şeri Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: New obsessions Satıcı Ünvanı: BUREN ELEKTRONİK MAĞAZACILIK HİZMETLERİ VE İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191134249900001 Vergi Kimlik Numarası: 1911342499
    Bu ürün New obsessions tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • New Obsessions Şeri Kolye
  • Materyal : Kaplama Zincir
  • Boyut : Standart Ayarlanabilir.
  • Kullanım: Çoklu kolye seti. Zarif ve ince zincirlerden oluşan kolye setini tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. Kaliteli, zarif zincirleri her tarzda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi İnci
  • Kapama Şekli Klipsli
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

New Obsessions Şeri Kolye

Günlük kombinlerimize eşlik eden takıların güzel görünmesi belirleyici detaylar arasındadır. Göz alıcı bir şıklık vadeden takıların her kombine uyum sağlaması da oldukça önemlidir. Özellikle sade ve modern çizgileri birleştiren tasarımlar kombinlerin gözdesi olmayı başarır. New Obsessions şeri kolye, günlük giyim tarzlarına hoş ve modern bir görünüm sunmak üzere üretilmiştir. Kolyenin boyun bölgesinde sıra sıra uzanan şerit zincirleri bulunur. Kısadan uzuna giden zincirlerin oluşturduğu bütün, oldukça etkileyici bir görünüm kazandırır. Zarif detaylara sahip kolyeyi günlük kombinlerinizde ya da özel davetlerde yıldız parça olarak tercih edebilirsiniz. Modern bir görünümün yanı sıra kaliteli üretimiyle de aksesuar dolaplarında uzun süre yer almayı başarır. Size de tüm bu özellikleriyle, ürünü kullanmanın keyfi kalır.

  • Materyal: Kaplama
  • Boyut: Standart Ayarlanabilir
  • Çeşit: Çoklu

New Obsessions Şeri Kolye Kaliteli midir?

New Obsessions Şeri Kolye Kaliteli midir?

New Obsessions şeri kolye yorumlarıyla kullanıcılar tarafından kalitesi doğrulanmış aksesuarlar arasındadır. Kolyenin üretiminde kaliteli zincirler kullanılmıştır. Zincirlerin deformasyona karşı gösterdiği dayanma gücü sayesinde kolye, uzun yıllar boyunca yeni gibi muhafaza edilebilir. Kolyenin kaliteli zincirleri, birbirlerine tam tutunma özelliğine sahiplerdir. Böylece boyundan koparak düşme problemini ortadan kaldırır. New Obsessions şeri kolyenin kısa, orta ve uzun zincirleri tek bir noktada birleştirilmiştir. Aksesuarın birleşim noktasında kaliteli bir kilit mekanizması bulunur. Kolyeyi birbirine bağlayan mekanizma oldukça kuvvetlidir. Böylece kolyenin uzun süreli aktivitelerde boyununuzda zarar görmeden bulunmasını sağlar. Kilit mekanizmasının takılması için birden çok ayarlanabilir zincir bulunur. Böylece kolyenin boyunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kaliteli üretimin yanı sıra ilgi çekici tasarımı ile zincir kolyeyi tercih edebilirsiniz.

New Obsessions Şeri Kolye İçeriği Kaç Adettir?

New Obsessions Şeri Kolye İçeriği Kaç Adettir?

New Obsessions şeri kolyenin içeriğinde üç adet birleştirilmiş zincir bulunur. Kısa, orta ve uzun olmak üzere birleştirilen zincirler oldukça hoş bir kolye görünümü sunar. Kolye, boyun bölgesinden başlayarak göğüs çizgisine kadar uzanır. “Şıklık” çerçevesinde tasarlanan kolyeyi dekolteli kıyafetler ya da boğazlı kazakların üzerinde tercih edebilirsiniz. Üç adet zincirin birbirine uzaklık oranı oldukça idealdir. Göz yormayan güzel ve sade tasarımı sayesinde kolyeyi taktığınız her kombin farklı bir görünüme kavuşur. New Obsessions şeri kolyenin üç adet zinciri boynun arka bölgesinde birleşir. Kolyenin ucu ise arka kilit mekanizmasından sabitlenir. Zarif ve etkileyici noktaları çağrıştıran şeri kolye, her tarza uyum sağlamayı başarır. Bohem giyim stilinden klasik tarza dek her detayda kendinizi bulmanız mümkün kılınır.

New Obsessions Şeri Kolye Kaç Santimdir?

New Obsessions şeri kolye kısa, orta ve uzun zincirinin ölçüleri; 35 - 45 ve 60 mm olarak belirlenmiştir. Boyun bölgesinden göğüs çizgisine dek uzanan kolyenin uzunlukları oldukça idealdir. Özenle tasarlanmış ölçüleri sayesinde kolyeyi dekolteli elbiseler, yakalı tişörtler ve boğazlı kazaklarda tercih edebilirsiniz. New Obsessions şeri kolyenin arka kısmında bulunan kilit mekanizmasına geçirmek için ayarlanabilir zincirler bulunur. Standart ölçülere sahip kolyeyi arzunuza göre birkaç milimetre genişleterek ya da daraltarak kullanabilirsiniz. Şeri kolye kıyafetlerinize de uyum sağlamayı başarır. Göğüs çizgisinde motifi ya da broşu bulunan tişörtlerde kolyeyi kısaltarak kullanabilirsiniz. Böylece kolye, kullanıcının tarz ve isteklerine uyum sağlayabilir. Şık kutuda gönderilen kolyeyi kendinize ya da sevdiklerinize bir hediye olarak satın alabilirsiniz. New Obsessions garantisi ve kalitesiyle üretilen şeri kolye, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.