New Essentials Aydınlık Görünüm Sağlayan Vita-C İçeren Leke Karşıtı Güneş Koruyucu-SPF25(UVA+ UVB)

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Essentials Aydınlık Görünüm Sağlayan Vita-C İçeren Leke Karşıtı Güneş Koruyucu-SPF25(UVA+ UVB)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: New Essentials - Türkiye Satıcı Ünvanı: FER KOZMETİK İLAÇ VE GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385153545200001 Vergi Kimlik Numarası: 3851535452
    Bu ürün New Essentials - Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • New Essentials Aydınlık Görünümü Destekleyen Vita-C İçerikli Güneş Koruyucu Serum- SPF 25 (UVA+ UVB)
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • SPF 25 güneş koruma özelliği sunar.
  • Cilt tonu eşitsizliğinin giderilmesine yardımcı olur.
  • Cildin daha ışıltılı ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
  • KULLANIM ÖNERİLERİ: Günlük kullanım için uygundur. Güneşe Çıkmadan 15-20 dk önce tüm yüzünüze yeterli ve eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten veya kurulandıktan sonra uygulamayı tekrarlayınız.
  • UYARILAR:3 yaş altı çocuk kullanımı için uygun değildir. Göz içi ile direkt temas ettirmeyiniz. Temas halinde bol su ile durulayınız. Yutmayınız. Cildinizin Alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir hammadde içerikte var ise kullanımı durdurunuz.
  • İÇERİK: Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Methoxycinnamate,Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Silica, ButylMethoxydibenzoylmethane, Benzophenone-3, SheaButter Ethyl Esters, Dimethicone, Zea Mays Germ Oil,Ascorbyl Tetraisopalmitate, Caprylic/CapricTriglyceride, Triticum Vulgare Germ Oil, ChamomillaRecutita Flower Extract, Calendula Officinalis FlowerExtract, Tocopherol Acetate, Simmondsia ChinensisSeed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil,Echinacea Purpurea Extract, Centella Asiatica Extract,Tocopherol, Melissa Ocinalis Leaf Extract, RosaCentifolia Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract,Tilia Cordata Flower Extract , Laurus Nobilis Leaf Oil,Panthenyl Triacetate, Retinyl Palmitate, Linalool,Eugenol, Limonene

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 20 - 40
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
Geri Bildirim Ver

New Essentials 8682079030502 SPF 25 C Vitamin Serum

Güneş, cilde fayda sunduğu kadar zarar da verir. Bu sebeple dışarıya çıktığınız her anda cildi koruyan ürünleri kullanmanız gerekir. Bu tip ürünlerin yalnızca güneşli ortamlarda değil, ışığa maruz kalınan her yerde kullanılması önem taşır. New Essentials C vitamini serum, bu anlamda ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünler arasındadır. Güçlü formülü sayesinde cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sunar. 15 ile 25 SPF içeren ürünler, günlük kullanımda cilt sağlığını korumak için idealdir. New Essentials C vitamini serum, SPF 25 özelliği güneş ışınlarının cilde verdiği zararı engeller.

  • New Essentials C vitamini serum 30 ml boyutu ile uzun süreli kullanımı destekler.
  • Kolajen miktarının artırılarak cildin aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek olur.
  • New Essentials C vitamini serum, güneşe çıkmadan 15 ile 20 dk önce sürülmelidir.

New Essentials C Vitamini Serum Her Cilt Tipine Uygun Mudur?

New Essentials C Vitamini Serum Her Cilt Tipine Uygun Mudur?

New Essentials C vitamini serumu, yüksek teknolojili laboratuvarlarda üretilerek kullanıcıların beğenisini kazanır. Ciltte oluşturduğu etkiyi doğru ve düzenli kullanımda rahatça fark edebilirsiniz. Ürün, tüm cilt tipleri için uygun olacak şekilde üretilir. Böylece kuru, normal ya da yağlı cilt sahipleri tarafından tercih edilebilir. New Essentials 30 ml C vitamini serum, günlük olarak kullanılabilir. Cilde sürüldüğü andan itibaren etkisini göstermeye başlar. İçerisinde yer alan güneşten koruyucu bileşenler sayesinde cildin ihtiyaçlarını karşılar. Ultra Glow teknolojisine sahip olan New Essentials C vitamini serumu, cilde benzersiz bir parlaklık ve ışıltı katar. Bu ışıltı, oldukça sağlıklı bir görünüm sunar. Aynı zamanda cilt tonunu eşitleyerek renk farklılıklarının oluşmasını da engeller.

New Essentials C Vitamini Serum Nasıl Kullanılmalıdır?

New Essentials C Vitamini Serum Nasıl Kullanılmalıdır?

New Essentials C vitamini serum kullananlar tarafından oldukça sevilen ürünler arasında yer alır. Özel olarak geliştirilen formülü cilde bakım yaparken aynı zamanda koruma sağlar. New Essentials C vitamini serumun kullanımı da oldukça basittir. SPF içerikli ürünler, güneşe çıkmadan yaklaşık 15 ile 20 dakika öncesinde kullanılmalıdır. Serum, bu süre içerisinde ciltte emilerek dışarı çıktığınız anda etkisini göstermeye başlar. Ürünü tüm yüze eşit ve yeterli miktarda dağıtarak uygulamanız tavsiye edilir. Korumanın devamını sağlamak için terledikten, denize/havuza girdikten ya da kurulandıktan sonra ürünün tekrar uygulanması önerilir. Böylece güneşe maruz kalan bölgeler korunur ve cilt sağlığı desteklenmiş olur.

New Essentials C Vitamini Serum İçeriği Nedir?

New Essentials C Vitamini Serum İçeriği Nedir?

New Essentials C vitamini serum, içeriği sayesinde cildin pek çok ihtiyacını karşılar. İçerisinde yer alan güçlü bileşenler, cilde gençlik ve enerji kazandırarak farkını ortaya koyar. C vitamini, dış faktörlerin etkisi ile ciltte oluşan hasarları onarır. Böylece cildi çok daha canlı bir görünüme kavuşturur. C vitamini, göz altlarına gerekli bakımı yaparak bölgeye esneklik kazandırır. C vitamini içeren New Essentials serum, kolajen üretimini de destekler. Cilt yapısını sıkılaştırarak yaşlanma karşıtı etki gösterir. New Essentials ürünleri ile cilt her zaman parlak, ışıltılı ve sağlıklı kalır. Trendyol üzerinden New Essentials C vitamini serum yorumlarına ulaşabilir, dilediğiniz ürünleri mobil uygulamadan ya da web sitesinden satın alabilirsiniz. Yıl içerisinde düzenlenen kampanyaları takip ederek ihtiyaçlarınızı hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. Trendyol, ihtiyaç duyduğunuz binlerce ürünü bütçe dostu fiyatlarla satışa sunar. Kart bilgilerinizi uçtan uca şifreleyerek güvenilir bir alışveriş ortamı oluşturur. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapmanıza imkân tanıyarak sektördeki yerini korur.