New Balance Nb Lifestyle Womens Shoes

1.273,02 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36,5
37
37,5
38
39
40
40,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Balance Nb Lifestyle Womens Shoes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECTO Satıcı Ünvanı: PAHA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719042436500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190424365
    Bu ürün RECTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • New Balance 500 modeli klasik retro stili koşu ayakkabısı, bizleri stil sahibi bir görünüş ve dayanıklı bir yapıya kavuşturuyor. New Balance 500, günlük hayatta rahatlığı tercih edenler için ideal bir günlük spor aykkabıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Pembe
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

New Balance NB Lifestyle Womens Shoes

New Balance NB Lifestyle womens shoes günlük hayat için uygun bir koşu ayakkabısıdır. Düz taban ve topuklu bir yapıya sahiptir. Toz pembe tatlı rengi ile dikkatleri üzerine toplar. Hafif formu sayesinde ayağınızda olduğunu bile hissetmezsiniz. Dayanıklı materyaller kullanılarak özenli bir şekilde tasarlanır. Spor ya da yürüyüş yaparken tercih ederek rahat hissedebilirsiniz. Uzun süreli kullanım için oldukça uygundur. İyi bir deneyim için ayağınıza tam olan numarayı tercih etmeniz önerilir. Yalnızca kadın müşteriler için özel olarak tasarlanır. Spor yaparken oldukça konforlu hissetmenize yardımcı olur. Kısa zamanda favori yürüyüş ayakkabınız haline gelebilir. Uzun ve tempolu yürüyüşlerde tercih ederek kendinizi bulutların üzerinde yürüyor gibi hissedebilirsiniz. Bu rahat kalıp New Balance marka ayakkabıyı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Rahat kalıp
  • Uzun süreli kullanım

New Balance Lifestyle Shoes ile Rahat Yürüyüşler

New Balance Lifestyle Shoes ile Rahat Yürüyüşler

New Balance womens shoes, sizin için birçok kullanışlı özelliklere ve avantajlara sahip bir modeldir. Yürüyüş ve koşu vakitlerinizde vazgeçilmeziniz olabilir. Toz pembe rengi ile tüm spor ve günlük kombinlerinize uyum sağlar. Alçak tabanlı bir yapıya sahiptir. Ayakkabının 36,5 ve 40,5 aralığında numara seçenekleri mevcuttur. Taraklı ayak yapısına sahip olanlar için de rahat ve kullanışlı bir opsiyondur. Yumuşak geçişli rengi ile müşteri beğenisi toplar. Kullanıma bağlı olarak aşınma problemi ile karşılaşılmaz. NB Lifestyle womens shoes kaliteli bir ayakkabı modeli olması ile bilinir. Modeli tercih edip satın alan müşteriler de New Balance ayakkabının rahatlığı ve kullanışlı olmasından söz eder. Kullanım yelpazesi oldukça geniş bir ayakkabı modelidir. Dilerseniz rahat hissetmek için gece elbiselerinizin altına da giyebilirsiniz. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

New Balance Lifestyle Shoes Yorumları

New Balance Lifestyle Shoes Yorumları

New Balance womens lifestyle shoes, ayak numarasına göre tercih edildiği takdirde büyük ya da küçük gelme sorunu yaşanmaz. Geniş bir numara seçeneğine sahiptir. İhtiyaç halinde ıslak bir bez ile silerek ayakkabınızı pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu ürün sayesinde taşlı ve zorlu yolları yürürken dahi kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenli bir şekilde üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Tüm ayak tiplerine sahip kadın müşteriler için kullanım özelliği mevcuttur. Yaz aylarına oldukça yakışacak renkli ve yaz mevsimine uygun bir modeldir. Bu ürüne ayakkabı dolabınızda gönül rahatlığı ile yer verebilirsiniz. Modaya ayak uydurarak pratik bir şekilde tarzınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Siz de New Balance NB Lifestyle womens shoes yorumları kısmından yorum, değerlendirme ve müşteri memnuniyetlerine rahatlıkla göz atabilirsiniz.

Bütçenize Uygun New Balance Lifestyle Shoes Fiyatı

Bütçenize Uygun New Balance Lifestyle Shoes Fiyatı

New Balance NB Lifestyle womens shoes fiyatları modelin özellikleri, tedarik ve üretim aşaması kapsamında belirlenir. Uygun fiyatlı olması nedeniyle ön plana çıkar. İyi bir deneyim için elinizde yıkayabilir ya da bir bez yardımı ile kolayca silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bastığınız yerleri hissedemeyeceğiniz kadar hafif ve konforlu bir yapıda üretilir. Size yıllar boylu eşlik edecek yüksek bir kaliteye sahiptir. Uzun ömürlü bir kullanım için yağmurlu havalarda giymemeniz tavsiye edilir. Bu ürün sayesinde kendinize iyi bir yol ve spor arkadaşı edinebilirsiniz. Yoğun tempolu günlerinizde gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabilirsiniz. Kaliteli taban yapısı sayesinde parmaklarınızı ve ayak tabanınızı acıtmaz. Bu spor ayakkabı ile havalı ve öne çıkan kombinler yapabilirsiniz. Ürün, tarzınız ile harmanlanarak şık bir görünüm sağlar. Siz de ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.