ndw natural design work Nev Hasır Ip 5mm 15 Metre (jüt Halat Kendir Doğal Ip) 5 Milim Kalınlık 15 Metre Uzunluk

84,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  84,90 TL
%5 indirim
2 x  80,66 TL
161,31 TL
%6 indirim
3 x  79,81 TL
239,42 TL
%7 indirim
4 x  78,96 TL
315,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ndw natural design work Nev Hasır Ip 5mm 15 Metre (jüt Halat Kendir Doğal Ip) 5 Milim Kalınlık 15 Metre Uzunluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nev AVM Satıcı Ünvanı: MAHMUT EREN DEMİRLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5391167004600001 Vergi Kimlik Numarası: 2881063513
    Bu ürün Nev AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı İpler Günümüzde halat ipler süsleme amaçlı kullanılmaktadır. Ambalaj, paketleme, davetiye ve çeşitli süslemelerinizde kullanabilirsiniz. Tamamen organiktir. Ürünün markası Nev Avm ye aittir. Farklı satıcılardan alacağınız ip kalitelerinde veya yanlış milim gönderimlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Satıcı mağaza yoğunluk durumuna göre müşteriden kargo gönderimi öncesinde sipariş mesajı olarak bir istek almaz ise gelen metraj uzunluğunu tek parça veya bir kaç parçaya bölerek gönderim sağlayabilir. Milim kalınlıkları kumpas ile ölçülerek gönderimi yapılıyor. Piyasada her satıcının ve alıcının milim anlayışı farklı olduğu için farklı satıcılardan alınan ölçüleri ölçüt olarak kabul etmiyoruz. Kendi istediğiniz milim kalınlığının bizde ki karşılığını öğrenmek için siparişten önce iletişime geçebilirsiniz. O yüzden yanlış mm gönderimleri yapılmıyor. Müşterimizin önceden aldığı ip için denilen mm ve bizim sattığımız mm ölçütleri farklı olabilir. Doğru milimleri ölçüt almak amacıyla örgü şişlerinden teyit alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver