Nevaton Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır

102 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
123,75 TL

Ürün Bilgileri

Nevaton Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmeti Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Kozmeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevaton Kalıcı Krem Saç Boyası Zenginleştirilmiş formülü, yoğun nemlendirme ile saçlardaki matlığı tersine çevirir. İpeksi yumuşaklık ve yoğun parlaklık sağlar. Doğal, canlı ve uzun süre kalıcı renkler sunar. Hoş parfümlü ve kadifemsi kremi uygulama sırasında optimum konfor sunar. Renk koruyucu saç bakım maskesi, boyama işleminden sonra derinlemesine nemlendirme sağlar. Daha yumuşak ve daha parlak saçlar sunar. Bir kutuda iki boyama.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
  • Tip Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır ile Gözalıcılık

Saç boyama işleminin tarihi çok eskilere dayanır. Antik çağdan beri kadınlar saçlarını bitkiler ile farklı renklere boyamaktadır. Bu işlemi gerçekleştirmek için kullanılan en popüler bitkiler arasında kına bulunur. Kullanıcıların saç rengini değiştirmek için veya kendi rengine dönmek için kullandığı saç boyaları geçmişten günümüze popülerliğini korumaktadır. Günümüzde güzellik sektöründe büyük bir talep gören saç boyalarının geçmişte eski bir sanat olduğu da kabul edilir. Şimdilerde ise sektör iyice ilerlemiş, kadınların istediği saç rengine istediği zaman kavuşması mümkün olmuştur. Kullanıcılar saçlarının alt yapısı hangi renk olursa olsun saçlarında istediği renkleri kalıcı krem saç boyası ile kolaylıkla taşıyabilir. Beyaz saçların kapanması ve istenilen renge kavuşmasını sağlar. Saçların sağlıklı ve parlak yapısına fazla zarar vermeden uygulanabilen Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır, kullanıcıların saçlarını istediği tarçın bakır rengi ile kolaylıkla değiştirebilirler.

  • Tarçın Bakır Saç Boyası
  • Saçı Yoğun Nemlendiren Özel Formül
  • Kadifemsi Krem Yapısı

Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır Yorumları

Kuaföre gitmeye gerek kalmadan saçları tarçın bakır rengine dönüştürmek mümkündür. Kadınların en çok tercih ettiği saç boyalarından biri olan tarçın bakır rengini Nevaton 8.44 boya ile evde kolaylıkla elde edebilirsiniz. Saçların her zaman parlak görünmesini sağlayan ve yoğun nemlendiren özel formül ile kalıcı krem saç boyası 8.44 tarçın bakır yorumları, kullanıcıların ten renklerinin de öne çıkıp ışıldadığından bahseder. Göz alıcı rengiyle saçlara ışıltı katan tarçın bakır rengine kullanıcılar, evde dikkatli bir şekilde boyama işlemi tamamlayarak sahip olunur. Kalıcı krem saç boyası 8.44 tarçın bakır 8698636611787, özel olarak formülünde bulunan bisabolol ile saç derisini güçlendirirken aynı zamanda rahatlatan bir içeriğe sahiptir. Nevaton kalıcı krem saç boyasının içerisinde bulunan diğer formül olan kolajen ise, saçların yenilenmesini ve beslenmesine katkı sağlar. Mikropigmentler ile renk yoğunluğu saça iyice nüfuz eder ve uzun süre saçta kalıcılığa sahiptir.

Nevaton Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır Yorumları

Kalıcı krem saç boyası 8.44 tarçın bakır satın al işleminden sonra kutu içerisinde bulunan 2 adet Neva tüp boya ve 1 adet 100 ml oksidan ile evde saç boyama işlemi kolaylıkla gerçekleşebilir. Saç boyama işlemine başlamadan önce dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunur. Bu detaylardan biri, saçların boyanmadan yaklaşık 24-48 saat öncesinde yıkanmasıdır. Saçın kendi yağı ile birleşen saç boyası saçta daha uzun süre kalıcılık sağlar. Kalıcı krem saç boyası 8.44 tarçın bakır kullanımı öncesinde eğer kullanıcıların boyamadan önceki saç rengi koyu renk ise açıcı kullanmaları gerekmektedir. Gerekli hazırlıklar tamamlandığında saç boyama işlemi başlatılabilir. Nevaton krem saç boyası paketinde bulunan malzemelerin ilk aşamada karıştırılması gerekir. Saç boyuna ve yoğunluğuna göre miktar kullanılmalıdır. Saç boyamadan önce boyanın saçta eşit dağıtılması için saçların taranması tavsiye edilir.

Nevaton Kalıcı Krem Saç Boyası 8.44 Tarçın Bakır Yorumları

Kadifemsi krem yapısı ile saçları yumuşatan Nevaton tarçın bakır saç boyası, saçlara yoğun bir parlaklık sağlar. Nevaton 8.44 kullananlar, saçlarını kuaföre gitmeye gerek kalmadan evde de tarçın bakır rengine dönüştürebilir. Saç boyama işlemi evde yapıldıktan sonra saçlar belirtilen sürede bekletilip ardından yıkama ve durulama işleminin iyice ılık suyla, nazikçe yapılması gerekir. Boyama işlemleri dikkatli bir şekilde yapıldıktan sonra boya kutusunda belirtildiği süre boyunca boyanın saçlarda bekletilmesi gerekir. Saçlardaki keratinin ve boyanın akmasını engellemek için sülfat ve sülfür içermeyen şampuanlar kullanılması da banyo esnasında tavsiye edilir. Tarçın bakır rengine dönüşen saçlar, parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanır. Nevaton kalıcı krem saç boyası 8.44 tarçın bakır özellikleri arasında saç tellerine ve saç derisine zarar vermeden saçların sağlıklı görünümünü koruması bulunur. Nevaton saç boyası yorumlarını ve fiyatlarını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.