Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral 8698636611626

102 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
103,07 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral 8698636611626

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özışık Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZCAN GÜNIŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380065673
    Bu ürün Özışık Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevaton kalıcı krem saç boyası
  • Kutu içerisinde 2 adet boya ve 100 ml oksidan mevcuttur
  • Zenginleştirilmiş formülü, yoğun nemlendirme ile saçlardaki matlığı tersine çevirir
  • Ipeksi yumuşaklık ve yoğun parlaklık sağlar
  • Doğal, canlı ve uzun süre kalıcı renkler sunar
  • Hoş parfümlü ve kadifemsi kremi uygulama sırasında optimum konfor sunar
  • Renk koruyucu saç bakım maskesi, boyama işleminden sonra derinlemesine nemlendirme sağlar
  • Daha yumuşak ve daha parlak saçlar sunarambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral

Boyama yöntemleri, farklı renkleri deneme amaçlı kullanımının yanında genellikle beyazları kapatmak için de kullanılır. Estetik bir görünüm kazanmak, beyazları kapatmak ve rengi değiştirmek için kullanılan boyalar, hem erkeklerin hem kadınların kozmetik ürünleri arasına girer. Kullanılan ürünün saçı yıpratmaması için özenle üretilmesi ve dikkatli kullanılması önemlidir. Nevaton 6.0 koyu kumral saç boyası canlı rengi ve kaliteli üretimiyle saça zarar vermeden maksimum etki eder. Kolay kullanımıyla müşterilerin memnuniyetini kazanan Nevaton 6.0 koyu kumral seçeneği canlı görünüme sahip parlak bir renk elde etmeyi sağlar. Kaliteli içeriği ile saçların canlılığını koruyan ürün, yüksek renk verme oranıyla da müşterilerin tercihi arasına girer. Nevaton 6.0 seçeneği ile doğal görünüme sahip koyu kumral saçlar elde edebilirsiniz.

  • Yoğun nemlendirme
  • Zenginleştirilmiş formül
  • Uzun süre kalıcı etki

Canlı Renkleri ile 6.0 Koyu Kumral Nevaton Saç Boyası Seti

Canlı Renkleri ile 6.0 Koyu Kumral Nevaton Saç Boyası Seti

Nevaton 6.0 ürün seti, yoğun nemlendirme özelliği ile saçların kurumasını önleyerek canlı görünümünü korur. Zenginleştirilmiş formülü sayesinde mat görünümü ortadan kaldırır ve istenilen doğal renk sonuçlarını verir. Boya sonrası ipeksi yumuşaklıkta kalmayı sağlayan Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu kumral renk seçeneği ile göz alıcı bir görüntü kazandırır. Yoğun parlaklık kazandıran ürün, maksimum canlılık katarak yumuşak görünümde bir yapı elde etmeyi sağlar. Doğal görünüm kazandıran ürün, saçı kendi renginde yansıtan zenginleştirilmiş formülü sayesinde istenilen zarif görüntüye kavuşmaya olanak verir. İçeriğinde iki adet boya bulunduran set, ikinci kez boyama yapma olanağı verir. Nevaton 6.0 kullananlar bir set içerisinde ikinci boyama olanağı olmasından memnun kaldıklarını belirtir. Nevaton ile görünüşünüze farklı bir hava katabilirsiniz.

Zenginleştirilmiş Formüle Sahip Nevaton 6.0 Saç Boyası Seti

Zenginleştirilmiş Formüle Sahip Nevaton 6.0 Saç Boyası Seti

Saç rengini sık sık değiştiren kişiler için kaliteli içeriğe sahip ürün, renk koruyucu bakım maskesi sayesinde işlem sonrası maksimum nemlendirme sağlar. Nem dengesini koruyan ürün, dökülme ve kırılma durumlarının önüne geçer. Yumuşak kokuya sahip parfümlü kremi uygulama esnasında yüksek konfor sunar. Nevaton saç boyası 6.0 koyu kumral maksimum seviyede kalıcılığa sahiptir. Beyaz kapatma ve renk canlılığı açısından müşterilerin ilgi odağı olan ürün, parlak ve etkileyici görüntüye kavuşmayı sağlar. Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral kullananlar kutu içerisinde iki boya olmasının ürünün avantajlı yönü olduğunu belirtir. Ürünün kokusuz yapısı da müşterilerin memnuniyetini kazanır. Yüksek nem oranına sahip ürün, saçların yıpranmasının önüne geçerek zarif bir görünüm kazandırır. Ağırlığa sebep olmayan yapısı sayesinde yumuşak bir doku oluşmasını sağlar. Kaliteli ve güvenli içeriğe sahip ürün ile istediğiniz doğal ve eşsiz görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatları ile Nevaton Saç Boyası Seti

Avantajlı Fiyatları ile Nevaton Saç Boyası Seti

Saç rengini değiştirmek keyifli olmanın yanı sıra oldukça risk taşıyan da bir işlemdir. Kaliteli ürün kullanımı ile yanma, yıpranma, alerji ve dökülme gibi riskler minimuma iner. Nevaton kullananlar ürünlerin altına yaptıkları yorumlar ile diğer müşterilerin fikir edinmesini sağlar. Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında özellikle ürünün uygun fiyatlı olmasından ve kalitesinden söz edildiği görülür. Setin tek kutuda boyamada yeterli olduğu, beyazları oldukça iyi seviyede kapattığı ve fiyat performansının yerinde olduğu da yapılan yorumlar arasına girer. Deride yanıklara sebep olmaması ve hafif kokuda üretimi de ürünün tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Nevaton Saç Boyası Seti 6.0 Koyu Kumral fiyat seçeneklerine Trendyol’dan ulaşabilir avantajlı fiyatlar ile istediğiniz rengi elde edebilirsiniz.