Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Bakım Kremi 200 ml

135,13 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Ürün Bilgileri

Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Bakım Kremi - 200 ml. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kuru ciltler için uzun süreli ve etkili nemlendirme sağlamaya , cildi rahatlatmaya yardımcı olur. Ciltte 10 katmana kadar yoğun nemlendirme sağladığı, 24 saat etkili nemlendirme ve rahatlık vermeye yardımcı olur. Yüz ve tüm vücuda uygulanabilir. Yapışkanlık hissi vermeden, cildi korumaya yardımcı olur. ÜLKE:FRANSA JOHNSONS & JOHNSONS CONSUMER TARAFINDAN EU'DA ÜRETİLMİŞTİR. KAVACIK MAH. ERTÜRK SK. KEÇELİ PLAZA NO:13 34810 BEYKOZ/İSTANBUL TEL:444 4 565 )
Geri Bildirim Ver