Neutrogena Hydro Boost Water Jel, Yüz Nemlendirici Normal Ve Karma Ciltler, 50ml

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Hydro Boost Water Jel, Yüz Nemlendirici Normal Ve Karma Ciltler, 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞ_CENTER Satıcı Ünvanı: ALŞVRŞ CENTER KOZMETİK ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059135563100001 Vergi Kimlik Numarası: 0591355631
    Bu ürün ALIŞVERİŞ_CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun ve derinlemesine nemlendirmeyi keşfedin! Nem, sağlıklı görünen bir cildin temelidir. Ancak uykusuzluk, stres ve yeterince su içmemek gibi faktörler cildin susuz kalmasına, donuk ve yorgun görünmesine neden olabilir. Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Losyonu kurumuş cildinizi yatıştırır, pürüzsüz ve esnek görünmesini sağlar. Cildiniz canlılığına yeniden kavuşur! Ödüllü ve en water jel formülü hızla emilir ve anında yoğun nemlendirme sağlar. Nasıl mı? İlk olarak, Neutrogena Hydro Boost Water Gel, cildi saf bir nemlendirme desteği ile yeniler. Ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilen Hiyalüronik Asit içeriği ile cildinizde nemi hapseder. Gün boyu nemlendirerek, cilt ihtiyaç duyduğunda ona geri verir. Neutrogena Hydro Boost Water Jel, gliserin ve zeytin özü sayesinde cildin nem bariyerini güçlendirir ve aşırı nem kaybını önler. Yağsızdır, komedojenik değildir (gözeneklerinizi tıkamaz) ve hassas ciltler için bile uygundur. Neutrogena Hydro Boost Su Jeli ile yoğun nemlendirme elde edin!

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Krem Nemlendirici Normal Ciltler İçin Krem 50 Ml

Birçok kişi sağlıklı ve bakımlı bir cilde sahip olmak için nemlendirici krem kullanır. Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici özel formülü ve jel yapısıyla ön plana çıkar. İçinde bulundurduğu hyaluronik asit ve botanik trehaloz sayesinde cildin gün boyu kurumasına ve dökülmesine engel olur. Ürün soğuk hava, stres, yorgunluk, makyaj, hava kirliliği gibi teninize zarar verecek birçok olumsuz faktörden korur. Bu sayede cildinizin pürüzsüz yapısı bozulmaz. Bunun yanı sıra dermatologlar tarafından test edilen ürün cildiniz üzerinde herhangi bir alerji oluşturmaz. Dolayısıyla müşterilere sağlıklı ve güvenli bir kullanım sunar. Siz de cildinize parlak bir görünüm kazandıracak Neutrogena Hydro Boost Water Gel krem nemlendirici normal ciltler için krem 50 ml satın alabilirsiniz.

  • Yoğun nemlendirici etki
  • Ergonomik ve şık ambalaj
  • 50 ml hacim

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Krem Özellikleri

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Krem Özellikleri

Hydro Boost nemlendirici krem normal başta olmak üzere tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Cilde yoğun ve etkili bir nem sağlar. Ürün doğal içeriklerle formüle edilir. Su bazlı olup yağsız bir yapıya sahiptir. Bu sayede cildiniz yeterli miktarda nem alırken yağlı görünüme ya da sivilce oluşumuna neden olmaz. Ayrıca mikroplara karşı çok etkin bir şekilde korunur. Çok amaçlı bir kullanım sunar. Yoğun nemlendirme vadeden ürün, herhangi bir koku içermez. Bu özelliği ile koku hassasiyeti olan müşteriler için son derece idealdir. Bunun yanı sıra cildin kuruması sonucu oluşan ince çizgilerin görünümünü minimum seviyeye indirir. Siz de Neutrogena Hydro Boost Water Gel krem nemlendirici normal ciltler için krem 50 ml alıp cildinizin uzun bir süre pürüzsüz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Neutrogena Hydro Boost Gel Nemlendirici Avantajları

Neutrogena Hydro Boost Gel Nemlendirici Avantajları

Neutrogena Hydro Boost Water Gel krem nemlendirici normal ciltler için krem 50 ml kullananlar ürünün sahip olduğu avantajlardan yararlanabilir. Öncelikli olarak ürün C vitamini, retinol, ferulik asit gibi antioksidanlar bulundururken içeriğinde alkol yer almaz. Bu sayede cildiniz serbest radikallerden korunur. Günlük kullanıma uygundur. İçinde yeterli miktarda yoğun sıva bulundurması nedeniyle ürünü uzun bir süre kullanmanız mümkündür. İçindeki doku son derece hafif ve tazeleyici bir yapıdadır. Ayrıca temizleyici bir etkiye sahiptir. Bu sayede gözeneklerinizin rahatlamasını sağlar. Bunun yanı ürün cildinizdeki su rezervlerini yeniler. Ürünü gece kullanmanız halinde cildiniz yenilenir. Yakıcı bir etki bulundurmaması nedeniyle lazer epilasyon yaptıran müşteriler için son derece uygundur. Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici normal ciltler 50 ml alarak ürünün olumlu etkilerini cildinizde hissedebilirsiniz.

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Krem Fiyatları

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Krem Fiyatları

Neutrogena Hydro Boost Water Gel krem nemlendirici normal ciltler için krem 50 ml fiyat seçenekleri, sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün tamamen organik malzemeler seçilerek formüle edilir. Islak ya da kuru cilde kolaylıkla uygulanabilir. Yoğun nem sağladığından daima ferah ve rahat hissetmenize olanak tanır. Kadınların yanı sıra bu ürünü erkekler de kullanabilir. Kılcal damarlarınızı harekete geçiren bir yapıya sahiptir. Ayrıca kan dolaşımını hızlandırır. İnceleme yaparken Neutrogena Hydro Boost Water Gel krem nemlendirici normal ciltler için krem 50 ml yorum kısmına bakarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü sizden önce satın alıp deneyimleyen kişilerin yorumları, size karar verme sürecinde yol gösterici olabilir. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan ürünün özellik, fiyat ve yorumlarını inceleyerek bilgi edinebilir, siparişinizi kolayca verebilirsiniz.