Neutrogena Cellular Boost Kırışıklık Karşıtı Konsantre Bakım Serumu 30 ml

59,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Neutrogena Cellular Boost Kırışıklık Karşıtı Konsantre Bakım Serumu 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ForLady Satıcı Ünvanı: ŞENNUR BAĞIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1041269715600019 Vergi Kimlik Numarası: 1300493188
    Bu ürün ForLady tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Cellular Boost Kırışıklık Karşıtı Konsantre Bakım Serumu 30 Ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Cellular Boost Kırışıklık Karşıtı Konsantre Bakım Serumu 30 ml

Neutrogena Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml, birçok kadının cilt bakım favorilerinden biridir. Cildine önem veren herkesin ortak tercihi olan serum, yaşlanma belirtilerinden olan ince kırışıklıkları ve hücresel yıkımları yok eder. Ayrıca hücre yenilenmesinden dolayı ortaya çıkan derin çizgilerin dahi düzeltilmesinde etkin rol oynar. İçeriğinde yer alan tedavi edici bileşenler sayesinde düzenli kullanımda olduğunuzdan daha genç bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Ayrıca kırışıklık karşıtı konsantre bakım imkanı da sunan Neutrogena Cellular Boost yaşla birlikte gelen sorunlara çözüm sunar. Kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu, küçük bir tüpte adeta harikalar yaratır. Siz de cildinizi adeta yenileyerek bu ürüne 3574661476377 koduyla erişim sağlayabilirsiniz. Cildinizin ihtiyacına göre satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Cilde dost
  • Kırışıklık ve ince çizgilerde etkili
  • Zengin içerik

Neutrogena Cellular Boost 30 ml Yorumları

Neutrogena Cellular Boost 30 ml Yorumları

Neutrogena markasının Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml’lik bir şişede sunulur. Son dönemde geliştirilen teknolojiler sayesinde yaşlanma karşıtı ürünler çeşitlenir. Cellular Bosst da bu ürünlerden biridir. Serum geniş bir kitlenin beğenisini kazanır. Bu durum, serumun sadece bakım ürünü olmasıyla değil aynı zamanda konsantre bir şekilde derin çizgileri ve kırışıklıkları tedavi etmesiyle açıklanır. 7’den 70’e tüm cilt türleri için uygun olan serum, birçok olumlu yoruma da sahiptir. Neutrogena Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml kullananlar, ürünü düzenli kullandıkları taktirde yaşlanmaya bağlı tüm komplikasyonların yok olduğunu dile getirirler. Siz de Neutrogena Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml yorumları kısmını okuyarak her yaşta işinize yarayarak bu bakım ürününü kolayca satın alabilirsiniz.

Neutrogena Cellular Boost Serum 30 ml Fiyatı

Neutrogena Cellular Boost Serum 30 ml Fiyatı

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte bakım ürünlerinin üretiminde artış gözlemlenir. Cilt bakım ürünlerinde fiyat aktif içerikler, bu içeriklerin oranları, gramaj ve ambalaj gibi çeşitli kriterlere bağlı değişir. Cellular Boost Neutrogena bakım serumu fiyat performans ürünüdür. Ürün, içeriğinde yer alan bileşenlerin tedavi ediciliğinin yanı sıra oranlarıyla da beğeni toplar. Petinol ve hiyalüronik asit ile üretilmiş olan serumu, ödenen fiyata göre ihtiyaç duyulan gençleşme sürecini fazlasıyla karşılar. Bu noktada cildin her daim genç kalması sağlanırken ürünün nemlendirme özelliğiyle cildinizin ihtiyaç duyduğu nem sağlanır. Özellikle yaşlanmaya bağlı kırışıklık ve derin çizgilerin oluştuğunu gördüğünüzde Neutrogena bakım serumu kullanarak bu çizgilerin derinleşmesini önleyebilirsiniz. Neutrogena Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml fiyatı ve performansı ile sizleri memnun eder.

Faydalı Neutrogena Cellular Boost Serumu 30 ml

Faydalı Neutrogena Cellular Boost Serumu 30 ml

Neutrogena markasının Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml, yaşlanma karşıtı olarak her yaştan insanın faydasına olacak ürünlerden biridir. Özellikle içeriğinde yer alan petinol ve hiyalüronik asit sayesinde cildinize canlılık kazandırırken her zaman aradığınız genç görünümü de sağlar. Ürünü kullanmak için kırışıklıkların oluşmasını beklemeniz gerekmez. Yüzünüzü neme doyurmak ve kırışıklıkların oluşmasını önlemek doğru bakımla mümkündür. Özellikle Neutrogena markasının en iddialı ürünleri arasında gösterilen Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu, global anlamda faydalı özellikleriyle popülerliğini arttırmaya devam eder. Tüm bunların yanı sıra Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumunun oldukça faydalı olduğu konusunda birçok uzman hekim de hemfikirdir. Siz de Trendyol fırsatlarından yararlanarak cildinizin her daim genç kalmasını sağlayabilmek için Neutrogena Cellular Boost kırışıklık karşıtı konsantre bakım serumu 30 ml satın alabilirsiniz.