Neutrogena Bright Boost Yaşlan Ma Karşıtı Jel Krem 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306,37 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Bright Boost Yaşlan Ma Karşıtı Jel Krem 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Bright Boost Yaşlan ma Karşıtı Jel Krem 50 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :07/2024 Neutrogena Bright Boost Yaşlan ma Karşıtı Jel Krem İnce çizgi ve ton eşitsizliğini önlemeye yardımcı olur.Cildin doğal yenilenme sürecini tetikler.Işıldayan bir cilt sağlar.Yaşlanma belirtilerine karşı koymaya yardımcı olur. (İnce çizgiler, Ton eşitsizliği, Kuru bir cilt görünümü)Işıltılı formülü, cilde parlak bir görünüm sunar.Neoglukozamin yaşlanma belirtilerine karşı bilimsel olarak kanıtlanmış özel bir içeriktir. 3 etkilidir (Nemlendirir, Cilt yüzeyini yeniler, Ton eşitsizliğine karşı melanin üretimini azaltır.) Johnson And Johnson Sıhhi Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem

Neutrogena markasının zengin ürün yelpazesi, hassas cilt ve cilt sorunları olan kişiler için kozmetik içerik gruplarını içerir. Neutrogena Bright Boost yaşlanma karşıtı jel krem 50 ml, yaşlandıkça oluşan kırışıklık ve çizgilerin önüne geçmeye yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için markanın bu ürünü uygundur. Ürünün içerdiği maddeler sayesinde cildin lipid dengesi kontrol edilebilir. Bu şekilde hassas cildinizin cilt bariyeri korunabilir.

 
  • Etkili formül ile üretim
  • Yaşlanmanın etkilerini geciktirici özellik
  • Sağlıklı içerik ile cilt dostu bir ürün

Her Beğeniye Göre Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml

Her Beğeniye Göre Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml

Neutrogena yaşlanma karşıtı krem 50 ml, cilt bakım rutininizin çeşitli aşamaları için dikkatle geliştirilmiştir. Ürün grubunu her zaman cilt yapınıza ve ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Neutrogena jel yaşlanma karşıtı krem seçenekleri, yoğun nemlendirme ve yaşlanma karşıtı özellikleriyle cildi hızla yeniler. Özel içeriği sayesinde kırışık önleyici ve yaşlanma durdurucu olan bir etkiye sahiptir. Günlük cilt bakımınız için her zaman Neutrogena markasının Bright Boost ürününü tercih edebilirsiniz. Neutrogena Bright Boost, gençleştirici etkisi sayesinde yaşlanma sürecini önlemeye yardımcı olur. Bright Boost, tüm cilt tipleri için gerekli nem dengesini sağlayabilir. Hafif formülü ile cildinizde ağırlık yapmaz. Yağlı ciltlerde bile güvenle kullanabileceğiniz Bright Boost jelle dolgun ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

 

Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml

Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml

Neutrogena'nın Bright Boost jeli, cilt bakımı rutininizin etkinliğini artırmak ve yaşlanma süreciyle mücadele etmek için ideal bir üründür. Bu ürün, ilk kullanımdan itibaren etki gösterebilen konsantre ve sağlıklı bileşenlerle formüle edilmiştir. Neutrogena Bright Boost jeli düzenli olarak kullanarak kısa sürede genç ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Cildinize çok hızlı nüfuz ederek Bright Boost jeli yüzünüze genç, canlı, aydınlık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Neutrogena Bright Boost 50 ml’i yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininizde her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Her Bütçeye Uygun Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Neutrogena Bright Boost Yaşlanma Karşıtı Jel Krem 50 Ml Fiyatı

Neutrogena markasının Bright Boost yaşlanma karşıtı jel kremi yaşlanmayı ve etkilerini büyük ölçüde önleyebilir. Tüm cilt tipleri için tasarlanmış kırışık önleyici bu jel ürünle cildinizi tazeleyebilirsiniz. Neutrogena Anti-Aging etkili kremi düzenli bir şekilde kullanarak kısa sürede etkisini görebilirsiniz. Neutrogena yaşlanma karşıtı ürünler, çeşitli kullanımlar için çeşitli boyutlarda paketlenebilir. Neutrogena markasının Bright Boost yaşlanma karşıtı jel kremin fiyatını etkileyen en önemli faktörlerden biri ağırlığıdır. Neutrogena Bright Boost yaşlanma karşıtı jel krem 50 ml yorumları ve incelemelerine göz atarak karar alma sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilmeniz mümkün.