Neutracy Spf 50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml 8697595872215

180 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
188,17 TL
500 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutracy Spf 50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml 8697595872215

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEKAPIDA Satıcı Ünvanı: ÖZDEMİRLER MEDİKAL VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0681067150700001 Vergi Kimlik Numarası: 6810671507
    Bu ürün ECZANEKAPIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Neutracy SPF 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml Kimyasal ve fiziksel koruyucu filtre içerir. UV ışınlarının olumsuz etkilerine yönelik zeytin yağı ve koenzim Q10 ile zenginleştirilmiştir. İz bırakmaz.Güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulanır. Özellikle terleme, yüzme ve kurulanma sonrasında korumayı devam ettirmek için kremi tekrar uygulayınız. Günlük kullanıma uygundur. NEUTRACY Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 Ml 8697595872215

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Neutracy Güneş Koruyucu Losyon Çeşitleri Trendyol'da!

Cilt bariyeri, güneşin zararlı ışınlarına karşı hassastır. Bu sebeple çeşitli ürünlerle cildin korunması gerekir. Neutracy SPF 50+ 150 ml güneş koruyucu losyon hem koruma hem bakım sağlayan içeriğiyle ön plana çıkar. Güneş kremleri formülüne göre 15 ile 50 faktör arasında koruyuculuk sağlar. Bu ürünün 50 SPF derecesiyle yüksek güneş korumasının yanı sıra cildi nemlendirme ve yenileme özelliklerine sahiptir. Paket içerisinde güneş sonrası kullanılabilecek losyon da bulunur. Bu sayede kapsamlı cilt koruması sağlanır.

  • Yüksek güneş koruması sağlar.
  • Pakette güneş sonrası bakım yapan losyon da bulunur.
  • Karma ve yağlı cilt tipleri için uygundur.

Neutracy Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Neutracy Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Neutracy SPF 50+ güneş koruyucu losyon, kaliteli formülüyle cilt üzerinde bariyer oluşturur. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı 50 faktör koruma sağlar. Güneş koruyucunun içeriğinde hyaluronik asit ve koenzim Q10 bulunur. Hyaluronik asit sayesinde, losyon cildin ihtiyacı duyduğu nemi sağlar. Koenzim ise hücre yenileme özelliğiyle yaşlanma karşıtı etki gösterir. Ürün formülünde bulunan bu iki içerik, günlük cilt bakımı için yeterli olabilir. Neutracy SPF 50+ 150 ml güneş koruyucu losyon set olarak satışa sunulur. Kutu içerisinde bulunan diğer ürün ise güneş sonrası kullanılan losyondur. Bu ürün güneşlenme sonrasında cilde bakım yaparak kapsamlı bir cilt koruması sağlanır. Ürün günlük kullanıma uygun bir formülde geliştirilir.

Neutracy Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon Nasıl Kullanılır?

Neutracy SPF 50+ 150 ml güneş koruyucu losyon için düzenli kullanım oldukça önemlidir. Cilt sağlığı için hem kış hem yaz aylarında güneş kremi kullanımı tavsiye edilir. Ürün, yüz ve vücudun diğer bölgelerine sürülebilir. Güneşe maruz kalabilecek bütün bölgelerde uygulama yapılması önerilir. Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce cilt üzerine sürülmesi tavsiye edilen uygulama rutinidir. Gün içerisinde 4-5 saatte bir yenilenmesi etkili bir kullanım için yeterli olabilir. Terleme ve yüzme gibi suyla fazla temas edilen durumlarda daha sık yenilenmesi yüksek koruma sağlar. Güneşlenme sonrası, cilt bariyerinin korunması ve sağlıklı bir bronzlaşma için iki losyonun da uygulanması önerilir. Güneş sonrası losyonu, cildi yatıştırıp hassasiyet oluşumunu engeller. Bu ürün, güneşle temas bittikten sonra bakım amaçlı kullanılır.

Neutracy Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon Kimler İçin Uygundur?

Neutracy SPF 50+ güneş koruyucu losyon hemen hemen herkesin kullanımı için uygundur. Güneşten korunma başta hassas cilt tipleri olmak üzere herkes için önemlidir. Uzun süre maruz kalınan UVA ve UVB ışınları, çeşitli cilt problemlerine yol açabilir. Güneş lekeleri ve yanığı neredeyse her cilt tipinde yaşanabilecek bir sorundur. Bu yüzden 7'den 70'e herkesin güneş kremi kullanması cilt sağlığı açısından önemlidir. Neutracy SPF 50+ 150 ml güneş koruyucu losyon ise yağlı ve karma cilt tipleri için hazırlanmış içeriğe sahiptir. Aynı zamanda kuru cilt tipi için de kullanıma uygundur. Bu cilt tipinde güneş koruyucunun yanında destekleyici bir nemlendirici ürün kullanımı tavsiye edilir. Böylece hem cildin nem seviyesi dengelenir hem de dış etkenlerden korunması sağlanır. Neutracy SPF 50+ 150 ml güneş koruyucu losyon yorumlarından ürünü kullananların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede farklı cilt tiplerine uygunluğu ve yüksek koruması hakkında detaylı kullanım tecrübelerine ulaşabilirsiniz. Eğer iyi bir güneş koruyucuya ihtiyacınız varsa, bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz.