Neutracy Güneş Kremi Normal Ve Karma Ciltler Spf 50 150 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
239,90 TL170,83 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutracy Güneş Kremi Normal Ve Karma Ciltler Spf 50 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LLUVİA BEAUTY Satıcı Ünvanı: EMRE USLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Vergi Kimlik Numarası: 8950303911
    Bu ürün LLUVİA BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 151 - 250 ml
  • İçerik Su Bazlı
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Neutracy 1152 Normal ve Karma Ciltler Spf 50 70 ml Güneş Kremi

İyi görünen bir cilde sahip olmak için gün ışığının zararlı etkilerinden korunmak gerekir. Neutracy 70 Ml SPF 50 Güneş Kremi, UV ışınlarını filtreler. Ürün, yalnızca Güneş’in olumsuz sonuçlarını önlemekle kalmaz aynı zamanda cildi besler. Yaşlanma karşıtı etkisiyle öne çıkan bakım kremi, parlak ve sağlıklı bir cilde kavuşmanıza katkıda bulunur. Bahsedilen koruyucu ürünün içeriği oldukça zengindir. Yüksel emilim gücüne sahip krem, Güneş’in neden olabileceği tüm zararlı etkilere karşı bariyer işlevi görür.

  • SPF 50+ koruyucu etkiye sahiptir.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Yüzde ve vücudun diğer bölgelerinde kullanılabilir.

Neutracy 70 Ml Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Neutracy 70 Ml Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Koruyucu filtre görevinde bulunan Neutracy SPF 50+, yumuşak bir dokuya sahiptir. Söz konusu bakım ürünü bu sayede cildinizde iz bırakmaz. Bahsi geçen krem cilt yüzeyini UVA ışınlarının zararlı etkilerine karşı korur. Ürün sayesinde teninizde koyu lekelenmeler meydana gelmez. Neutracy 70 Ml SPF 50 Güneş Kremi renksiz bir görünüme sahiptir. Ürünün içerisindeki etken madde ise Panthenol’dür. Söz konusu Güneş koruyucunun içindeki bu unsur, cildin nem düzeyini korumaya yardımcı olur. Bu sayede yüzünüz ve vücudunuz Güneş ışığına maruz kaldığında kurumaz ve dökülmez. Neutracy 70 Ml SPF 50 krem, teninize ışıltı kazandırır. Üstelik bu ürün, orta düzey kapatıcı işlevi görür. Bahsedilen koruyucu kremle Güneş’in cildi yıpratıcı etkisine karşı önlem almak mümkündür. Üstelik bu ürün hem kadın hem de erkeklerin kullanıma uygundur.

Neutracy 70 Ml Spf 50 Güneş Kremi Kaliteli midir?

Yüksek koruyucu ve nemlendirici işleviyle öne çıkan Neutracy SPF 50 Güneş Kremi, kaliteli seçeneklerin başında gelir. Bahsedilen ürün, Hyaluronik Asit, Koenzim Q10 içerir. Kremin içerisindeki hyaluronik asit doğal ve güçlü bir nemlendiricidir. Bu bakımdan ürün, antibakteriyel ve antioksidan özellik taşır. Söz konusu koruyucu Güneş kreminin kalitesini ortaya koyan bir başka unsur SPF 50+ olmasıdır. Bu ibare, ürünün gün ışığının olumsuz etkilerine karşı 50 faktör filtre gücü bulunduğunu ifade eder. Neutracy 70 Ml SPF 50 Güneş Kremi formülünde E vitamini yer alır. Ürünün içeriğindeki vitamin E, UV hasarlarını en aza indirmede ve cildin nem dengesini korumada çok etkilidir. Aynı zamanda krem, zengin içeriği sayesinde ten rengini eşitler ve çizgi görünümlerini azaltır. Ürün, cilt bakımına özen gösterenlerin tercih edebileceği kaliteli bir seçenektir.

Neutracy 70 Ml Spf 50 Güneş Kremi Kullanışlı mıdır?

Geniş bir kitleye hitap eden Neutracy SPF 50 Güneş Kremi, yetişkin yaş grubuna dâhil herkes tarafından kullanılabilir. Söz konusu koruyucuyu yağlı, kuru, karma ve hassas cilde sahip tüm kadın ve erkekler rahatlıkla tercih edebilir. Ürünü tüm ciltlere uygun olmasının yanı sıra kullanışlı kılan bir başka özellik suya dayanıklılığıdır. Bahsi geçen Güneş kremini denize ya da havuza girerken kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün, terlediğinizde de koruyucu etkisini sürdürür. Neutracy 70 Ml SPF 50 Güneş Kremi hipoalerjenik ürün kategorisine girer. Bu bakımdan söz konusu kremi alerjik bünyedeki herkes gönül rahatlığıyla sürebilir. Bahsedilen koruyucu ürün Paraben içermez. Katkısız formülü sayesinde bu krem tahrişlere yol açmadığı için hem kalitesini hem de kullanışlı özelliğini ortaya koyar. Gözenekleri tıkamayan yapısıyla Neutracy SPF 50 Güneş Kremi gün ışığıyla temastan önce ve sonra kullanıma uygundur. Ürünü deneyenlerin değerlendirmelerini Neutracy 70 Ml SPF 50 Güneş Kremi yorum bölümünden okuyabilirsiniz. Üstelik bu kaliteli ve kullanışlı kremi Trendyol’dan uygun fiyatlarla ve güvenle satın alabilirsiniz.