Nettenevime Yapay Çiçek Gül Yaban Gülü Demeti Krem 10 Kafa

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nettenevime Yapay Çiçek Gül Yaban Gülü Demeti Krem 10 Kafa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6658005183200001 Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Kumaş yıkanabilir 25x20 cm Çiçek kafaları 3cm 10 adet çiçeği vardır 5 ren seçeneği

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Yapay Çiçek Gül Demeti Yaban Krem 10 Kafa Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Çiçek yetiştirmekle uğraşmak zorunda kalmadan evinizde gerçek bir çiçek görünümü yaratabilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek gül yaban gülü demeti krem 10 kafa, gerçeğe yakın görünümüyle evinizde farklı bir hava yaratmanıza yardımcı olur. Kaliteli malzemeden imal edilen bu ürün rengini ve canlılığını uzun süre koruyabilen bir yapıdadır. Krem rengiyle hoş bir görünüme sahip olan bu çiçekler evde, ofiste ve birçok farklı alanda kullanılabilir. Bu ürünü hem dekoratif hem de hediye amaçlı olarak kullanabilirsiniz.

  • Gerçeğe Yakın Görünümlü Krem Yapay Yaban Gülü Demeti
  • Hafif ve Kolay Taşınabilir Krem Yapay Yaban Gülü Demeti
  • Yıkanabilir Kumaş Krem Yapay Yaban Gülü Demeti

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Özellikleri Neler?

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Özellikleri Neler?

Nettenevime krem 10 kafa yapay çiçek gül yaban gülü demeti, buket şeklinde tasarlanmış bir üründür. Bu üründe yaban gülü olarak bilinen çiçek, birebir aynı renklerle canlandırılır. Yapay gül demetinin en çok dikkat çeken özelliği gerçeğe yakın bir görünüme sahip olmasıdır. Bu yapay çiçeği gerçek krem rengi güllerden ayırt edebilmek için dikkatli bakmak gerekir. Hem kafa hem de sap kısımları canlı çiçeğe yakın bir görünümdedir. Ürünün bir diğer özelliği de kaliteli kumaştan imal edilmiş olmasıdır. Özel bir kumaşa sahip olan yapay çiçek, görünümünü uzun süre korur. Bu tasarım, farklı dekorasyon zevklerine hitap eden bir yapıdadır. Nettenevime krem yapay yaban gülü demeti; nişan, düğün gibi özel gün etkinliklerinin iç ve dış mekân dekorasyonlarında kullanmak için de uygundur.

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Boyutu Nasıldır?

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Boyutu Nasıldır?

Nettenevime krem 10 kafa yapay çiçek gül yaban gülü demeti kolay taşınabilen bir boyuttadır. Bu demette toplamda 10 adet çiçek bulunur. Çiçekler sap, taç yaprak ve kafa kısımlarından oluşacak şekilde tasarlanır. Ayrıca demet aranjmanı yeşil yapraklarla süslenir. Bu demetin toplam ölçüleri 25×20 cm’dir. Çiçek başlarında canlı yaban gülü görünümüne uygun yayvan yapraklar kullanılır. Sapların bağlandığı kısım ise kolaylıkla tutulabilecek ve taşınabilecek bir ölçüdedir. Orijinal aranjmana benzer demet tasarımı sayesinde bu ürün vazoda da kolaylıkla kullanılabilir. Çiçeklerin sap ölçüleri ortalama 15-17 cm arasındadır. Baş kısmı ise taç yapraklar hariç olmak üzere 3 cm ölçüsündedir. Krem yapay yaban gülü demeti dekoratif olarak kullanılabilecek bir ölçüdedir. Ayrıca bu ürün hediyelik olarak kullanmak için de idealdir.

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Kaliteli mi?

Nettenevime Krem Yapay Yaban Gülü Demeti Kaliteli mi?

Nettenevime krem 10 kafa yapay çiçek gül yaban gülü demeti canlı renklere sahiptir. Bu çiçeğin renk tasarımı çeşitli dekorasyon tarzlarına uyumludur. Diğer yandan bu ürün, canlı görünümünü uzun süre koruyan bir yapıdadır. Bunun sebebi yapay çiçeklerin kaliteli bir kumaştan imal edilmiş olmasıdır. Ürünün temizliğini ve bakımını düzenli yaparak canlı görünümünü korumasını sağlayabilirsiniz. Yapay çiçekleri temizlemek için ılık su ve bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz. Çiçekleri ayda 1 veya 2 kere temizlediğiniz takdirde renkli görünümünü yıllar boyunca muhafaza edebilir. Çiçeğin üzerinde toz birikmesi de normal bir durumdur. Bu tozları günde bir kez hafif nemli bir bezle temizlemeniz yeterli olacaktır. Krem yapay yaban gülü demeti 10 adet ürününü Trendyol’dan sipariş vererek dekorasyonunuza canlı ve şık bir hava katabilirsiniz. İnternet sitesinden veya aplikasyon üzerinden giriş yaparak bu ürünü listenize, favorilerinize ekleyebilir veya satın alabilirsiniz. Ürün sayfası üzerinden Nettenevime krem yapay yaban gülü demeti yorum ve önerilerini de okuyabilirsiniz.