Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Pembe 80 Cm 3 Sarkan Dallı 12 Adet Bağ

538,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Çok Al, Az Öde!
1 x  538,95 TL
%5 indirim
2 x  512 TL
1.024,01 TL
%6 indirim
3 x  506,61 TL
1.519,84 TL
%7 indirim
4 x  501,22 TL
2.004,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Pembe 80 Cm 3 Sarkan Dallı 12 Adet Bağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6658005183200001 Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 80 cm her bir dal Kumaş yıkamalı malzeme Dış mekana uygunluk 3 Sarkan Dallı 12 ADET GÖNDERİLİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Pembe 80 cm 3 Sarkan Dallı 12 Adet Bağ

Yaşam alanlarınızı süsleyecek pek çok farklı ürün bulunur. Genellikle çiçekler tercih edilir. Çiçekler, mekanları güzelleştiren ve ferahlık hissi veren bitkilerdir. Dekorasyon için kullanılanlar, canlı ve yapay olmak üzere ikiye ayrılır. Canlı çiçek bakımı ile uğraşmak istemeyenler yapay olanları tercih edebilirler. Sarkıtmalı formda olan ürünleri, dekorasyonunuza hareket kazandırması için kullanabilirsiniz. Bir arada duran ve sarkan çiçekler oldukça güzel bir görünüm verir. Nettenevime sarkan yapay çiçek akasya pembe 80 cm 3 sarkan dallı 12 adet bağ, evinizi süsleyecek harika bir üründür. Kullanımı oldukça kolaydır. Dilediğiniz yoğunlukta konumlandırabilirsiniz. Yıkanabilir kumaştan yapılması sayesinde rahatlıkla temizlenir. İç ve dış mekanlarınızın duvarlarını sarkan akasya ürünü ile süsleyebilirsiniz. Siz de göze hitap eden görünümü ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

  • Sarkıtmalı dekorasyon süslemesi
  • Dış mekanlarda kullanıma uygun
  • Pembe renkli akasya çiçeği

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Pembe Akasya Yorumları

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Pembe Akasya Yorumları

Nettenevime sarkıtmalı yapay akasya ürünü, yaşam alanlarınızda kullanabileceğiniz bir süslemedir. Pembe rengi ve yapraklarıyla kullandığınız alana bahçe havası kazandırır. Özellikle sarkıtmalı formda olması sayesinde balkon tarzı dış alanlara hareket kazandırır. Ürün uzunluğu 80 cm’dir. Her bir dal yıkanabilir kumaş malzemeden oluşur. 1 dalda 3 adet salkan akasya bulunur. Toplam 12 adet dal mevcuttur. İç ve dış mekanlar için uygundur. Dalları açık yeşil, yaprakları koyu yeşil ve çiçekleri pembe renktir. Balkon takımlarını süsleyecek bir üründür. Yapay olması sayesinde kullanımı kolaydır. Tozlandığında kolaylıkla silebilir yada yıkayabilirsiniz. İstediğiniz yoğunlukta bir arada kullanabilir veya tek tek olarak da konumlandırabilirsiniz. Nettenevime sarkan yapay çiçek akasya pembe 80 cm 3 sarkan dallı 12 adet bağ yorumları göz önüne alınarak yaşam alanlarının dekorasyonunda yerini alır.

Dekorasyonda Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Kullanımı

Dekorasyonda Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Kullanımı

Sarkan yapay çiçek akasya, ufak dokunuşlar ile dekorasyonunu güzelleştirmek isteyenler için ideal bir üründür. Özellikle ev balkonlarına bahçe havası kazandırır. Pembe tonu ile dekorasyonunuza renk verir. Sarkıtmalı formu sayesinde tavan gibi uygun yüksek bölgelere de takabilirsiniz. 1 dalda 3 adet sarkan akasya bulunur. Toplamda 12 dal vardır. İstediğiniz yoğunlukta konumlandırabilirsiniz. Cansız olması nedeniyle bakım ve sulama istemeyen bir üründür. Yaşam alanlarının süslemesinde kullanılır. Yaprakları ve çiçekleriyle harika bir görünüm oluşturur ve ortamın havasına ferahlık katar. Arka planlarınızı da sarkan akasya çiçeği ile süsleyebilirsiniz. Yıkanabilir kumaşı sayesinde her kirlendiğinde veya tozlandığında kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Dış mekanlar için uygun bir üründür. Nettenevime sarkan yapay çiçek akasya pembe 80 cm 3 sarkan dallı 12 adet bağ kullananlar güzel görünümlerinden ve kullanışlı özelliklerinden memnun kalır.

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Fiyatı

Nettenevime Sarkan Yapay Çiçek Akasya Fiyatı

Yaşam alanlarını çiçekler ile süslemeyi sevenler için pek çok seçenek bulunur. Akasya, görüntüsü ile ortamı güzelleştiren bir çiçektir. Sarkıtmalı formu sayesinde tavan gibi alanlara takabileceğiniz bir üründür. Görselliğe önem verenler için harika bir süslemedir. Arka fonlarınız için güzel bir görünüm oluştur. Ürün içerisinde 12 bağ akasya bulunur. 1 dalda 3 adet vardır ve 80 cm uzunluğundadır. Canlı rengi ve akasya çiçekleriyle dikkatleri üzerine çeker. Bahçe hissi yaratarak iç açıcı bir görünüm verir. Dal kısmını uygun yerlere geçirerek kullanabilirsiniz. Yapay çiçek akasya ürünü, yıkanabilir kumaştan oluşur. Her alanda kullanıma uygun pratik bir üründür. Zevkinize uygun şekilde süslemelerinizi yapabilirsiniz. Siz de Nettenevime sarkan yapay çiçek akasya pembe 80 cm 3 sarkan dallı 12 adet bağ fiyatı için Trendyol’un avantajlarından yararlanabilirsiniz.