Nettenevime Fil Ayağı Vazo Cam Vazo 40cm Ince Belli Vazo

399,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399,99 TL
%5 indirim
2 x  379,99 TL
759,98 TL
%6 indirim
3 x  375,99 TL
1.127,97 TL
%7 indirim
4 x  371,99 TL
1.487,96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nettenevime Fil Ayağı Vazo Cam Vazo 40cm Ince Belli Vazo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6658005183200001 Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAM VAZO FİL AYAĞI MODELİ ŞEFFAF 40 CM YÜKSEKLİK TABAN 17 CM AĞIZ ÇAPI 8 CM

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 40 x 40
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Fil Ayağı Cam Vazo 40 cm İnce Belli

Yaşamın her anında çiçeklere ve bitkilere ihtiyaç duyulur. Ev dekorasyonunda da önemli olan çiçekler, güzel bir vazoda eşsiz bir görünüme kavuşur. Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 40cm ince belli vazo ev dışında ofiste ya da okulda da kullanılabilir. Her türlü çiçeği içine koyarak kullanabilirsiniz. 1. sınıf kaliteli malzemeden üretilen vazo, müşterilerin beğenisini kazanır. İstediğiniz her alanda kullanabileceğiniz zarafete sahip olan bir üründür. İnce oluşu ile her alana rahatlıkla girebilir. İdeal boyutu ile müşterilerin beğenisini kazanan ürün, masa ve konsol üzerinde kullanılabilir. Zarafeti ve tasarımıyla evinize farklı bir ambiyans katar. Balkon ve hobi bahçenize de şık bir görünüm vermek için bu modeli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Şık tasarım
  • Geniş kullanım alanı

Geniş Kullanım Alanına Sahip Nettenevime Fil Ayağı

Geniş Kullanım Alanına Sahip Nettenevime Fil Ayağı

Fil ayağı vazo 40 cm boyu sayesinde büyük çiçekleri içine rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Geniş kullanım alanına sahip vazoyu salona, oturma odasına, balkona ya da koridora koyarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz. İnsan ruhunu dinlendiren çiçekler bu üründe eşsiz bir görsel sunar. Her biri aynı boyuttaki çiçekleriniz bu ürünle estetik görünüme kavuşur. Kullanım sıklığına bağlı olarak ürünü yıkayabilirsiniz. Birinci sınıf kaliteli camdan üretilen ürünü balkonunuza da koyabilirsiniz. Ev dışında ofis yaşamında da tercih edilebilir. Masa üzerinde ya da zeminde kullanılabilir. Kullanıldığı alana ferahlık veren bu tasarım, ince beli ve fil ayağıyla görsel bir şölen oluşturur. Sade görünümünün yanında zarafetiyle de müşterilerin beğenisini kazanır. Doğum günü gibi özel günlerde sevdiklerinize bu alternatifi hediye edebilirsiniz. Göz alıcı tasarımı ve kaliteli malzemesiyle evinize farklı bir hava katar.

Göz Alıcı Tasarımıyla Nettenevime İnce Belli Vazo

Göz Alıcı Tasarımıyla Nettenevime İnce Belli Vazo

Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 40cm ince belli vazo 86990256004 kodu ile hemen, zaman kaybetmeden tasarımı bulabilirsiniz. Filtreleme özelliğinden faydalanarak istediğiniz an evinize ya da ofisinize alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ev yaşamında çiçekler önemli yer tutar. Evin atmosferini değiştiren çiçekler mobilyaları öne çıkarır. Bulunduğu alana canlılık ve parlaklık verir. Ders çalışırken ya da işlerinizi yaparken masanın kenarına bu üründen koyabilirsiniz. Çiçeklerin insan bedenine ve ruhuna olumlu etkisi herkes tarafından bilinir. Bu model sayesinde evinizi çiçek bahçesine dönüştürebilirsiniz. Zarafeti ile herkesin beğenisini kazanan bu vazoya pampaslarınızı yerleştirebilirsiniz. Ev ve ofis yaşamına şıklık sunan pampaslar bu tasarım ile estetik görünüme kavuşur. İnce uzun boyu ile zorlanmadan yerleştirebilirsiniz. Pampaslarınızı koridora, salona ve oturma odasına koyarak sevdiklerinizi bu şık tasarım ile misafir edebilirsiniz.

Avantajlı Nettenevime Fil Ayağı İnce Belli Vazo Fiyatı

Avantajlı Nettenevime Fil Ayağı İnce Belli Vazo Fiyatı

Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 40cm ince belli vazo fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilmesi, tasarımı ve boyutu fiyatlandırılmasında etkilidir. Markanın geniş ürün skalasında yer alan bu vazo zarafeti ve ideal boyutu ile müşterilerin beğenisini kazanır. Ev ve ofis dışında okulda, kafede, otelde ve daha birçok yerde bu vazo kullanılabilir. Çiçeklerin şık tasarımını zarafet ile birleşir. Ürün hakkındaki detaylı bilgileri Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 40cm ince belli vazo kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar düşüncelerini Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 40cm ince belli vazo yorumları ile diğer müşterilere aktarır. Siz de aklınıza takılan soruların cevaplarını bu yorumlardan bulabilirsiniz. Çiçeklerinize estetik görünüm kazandıran bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.