Netflix 75 TL Netflix Hediye Kartı

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Netflix 75 TL Netflix Hediye Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASKE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ASKE TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086155818300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861558183
    Bu ürün ASKE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Netflix hediye kartları aktif etmek için Redeem sayfasına giriş yaptıktan sonra ekrana gelen boşluğa kodu yazarak Kullan tuşuna basmak gerekir. Hediye bakiyesi hesaba yüklendikten sonra aylık şekilde abonelik başlar ve Netflix’in tüm içeriklerine erişim sağlanır.
  • Son dönemde popüler hale gelen Netflix sanal hediye kartı, aylık abonelik yapmak istemeyen ya da banka/kredi kartı bulunmayan kişiler için idealdir. Bu sayede Netflix’in tüm içeriklerine reklamsız ve sınırsız şekilde erişim sağlanır.
  • Netflix 75 TL hediye kartı özel günlerde sevdikleriniz için ideal alternatifler arasında yer alır. Kolay kullanıma sahip olan bu kartı Netflix’in resmi internet adresine girerek aktif hale getirmek mümkündür.
  • Netflix hediye kartı 75 TL’lik bakiyesiyle tüm içeriklerin sınırsız ve reklamsız olarak izlenebilmesine olanak tanır. Hediye kartıyla alınan Netflix üyeliği aynı zamanda Netflix’in içerisindeki interaktif oyunları da kapsar.
  • Kredi kartı ya da banka hesabını Netflix’e bağlamadan tüm dizi ve filmleri izlemek için tercih edilir.
  • Polisiye dizilerden fantastik ve aksiyon içerikli filmlere kadar binlerce içeriği 75 TL’lik Netflix hediye kartı ile izlemeye başlayabilirsiniz.
  • Netflix’in olmayan 75 TL’lik hediye kartları, online alışveriş ile satın alındıktan sonra istenen zamanda aktif edilir ve kullanılmaya başlanır.
Geri Bildirim Ver

Netflix 75 TL Netflix Hediye Kartı

Netflix, yaygın bir şekilde kullanılan dizi ve film izleme platformudur. Akıllı televizyon, bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi cihazlar üzerinden izlenebilen Netflix​, sürekli güncellenir. Yerli ve yabancı dizi ve filmlere erişme imkanı sunar. Ayrıca Netflix’in kendi yapımı olan dizi ve filmleri bu platformda izleyebilirsiniz. Belgesel, reality programlar, çizgi film, anime, müzikal gibi pek çok türü izleyiciye sunar. Güncel içeriklerin yanı sıra eski dizi ve filmlere de ulaşabilirsiniz. Bütün içerikleri reklamsız izleme fırsatı sunduğu için keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar içerik izleyebilirsiniz. Bu platformda sınırsız içerik izleyebilmek için aylık abonelik sağlamanız yeterlidir. Netflix hediye kartı ile aylık aboneliğinizi yenileyebilir, ilk defa abonelik oluşturmak için kullanabilir ya da sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

  • Reklamsız dizi ve film keyfi
  • Kolay kullanımlı hediye kart
  • Sevdikleriniz için hoş bir hediye alternatifi

Netflix Hediye Kartı Avantajları

Netflix Hediye Kartı Avantajları

Netflix, yerli ve yabancı dizi ve filmlerin sınırsız bir şekilde izlenebildiği yayın platformudur. Bu platform, çevrimiçi ve çevrimdışı izleme seçeneği sunar. Seyahatte, evde, ofiste dilediğiniz her yerde izleyebilirsiniz. Kendi profilinizi oluşturup dijital bir arşiv yapabilirsiniz. PIN korumalı ebeveyn kontrolü sayesinde çocukların izleyebileceği türde içerikleri belirleyebilirsiniz. Böylece çocuğunuz için güvenli bir izleme deneyimi sağlayabilirsiniz. Tüm bunlara Netflix’e abone olarak ulaşabilirsiniz. Netflix 75 TL Netflix hediye kartı 1100000000284 satın alarak abone olabilir, aboneliğinizi yenileyebilirsiniz. Bu kart sayesinde sınırsız içeriği, kişisel banka hesabınızı ya da kredi kartınızı Netflix’e bağlamadan izleyebilirsiniz. Kartın üzerinde bir kod bulunur. Bu kodu platformda belirtilen gerekli alana girmeniz yeterlidir. Kartın toplam değeri olan 75 TL hesabınıza yüklenir. Dilerseniz kendi hesabınıza dilerseniz başka bir hesaba yükleme yapabilirsiniz. Birbirinden farklı içerikleri reklamsız bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz.

Sevdikleriniz İçin Netflix 75 TL Hediye Kartı

Sevdikleriniz İçin Netflix 75 TL Hediye Kartı

Netflix 75 TL hediye kartı sevdikleriniz için hoş bir hediye alternatifidir. Netflix platformunda dizi, film, belgesel ve showlar gibi pek çok içerik bulunduğu için herkese hitap eder. Hediye ettiğiniz kişi aksiyon, bilim kurgu, komedi, anime gibi içerik türleri arasında kendi zevkine uygun olanları kolaylıkla bulabilir. Böylece keyifli bir zaman geçirebilir. Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bu platform izlerken yarım kalan içeriklere kaldığınız yerden devam etme imkanı verir. Haftalık olarak güncellenen dizi, film listesi sayesinde pek çok güncel içeriğe ulaşabilirsiniz. Reklamsız ve sınırsız bir şekilde içerik izleyebilirsiniz. Akıllı telefon, akıllı TV, oyun konsolları gibi pek çok cihaz ile uyumludur. Önceden izledikleriniz doğrultusunda size özel hazırlanan dizi ve film listesi ile önerilerde bulunur. Sevdiklerinize hediye ederek bu özelliklerden faydanlamasını, keyifli bir film izleme deneyimi yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Keyifli Zaman Geçirmek İçin Netflix Hediye Kartı 75 TL

Keyifli Zaman Geçirmek İçin Netflix Hediye Kartı 75 TL

Dizi ve film izlemek boş zamanları değerlendirmek, günü stresini atmak, keyifli zaman geçirmek için oldukça iyi bir yöntemdir. Macera, fantastik, tarih, biyografi, belgesel gibi pek çok türde içeriğin bulunduğu Netflix üzerinden reklamsız olarak dilediğinizi izleyebilirsiniz. Abonelik oluşturarak bu platformu kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için Netflix hediye kartı satın alabilirsiniz. Netflix hediye kartı 75 TL fiyata sahiptir. Kartın üzerindeki kodu gerekli yere girdikten sonra toplam değeri Netflix hesabınıza yüklenir. Son kullanma tarihi yoktur böylece kartı dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebilir ve mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz kendinize yeni abonelik oluşturmak dilerseniz var olan aboneliğinizi yenilemek için kullanabilirsiniz. Polisiye dizilerden, fantastik filmlere pek çok içeriği keyifle izleyebilirsiniz. Netflix 75 TL Netflix hediye kartını güvenli ve keyifli online alışverişin adresi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.