LarinHome Çekmece Içi Kaşıklık 60*45 cm

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LarinHome Çekmece Içi Kaşıklık 60*45 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LarinHome Satıcı Ünvanı: VİLDAN ÖZKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2765041731600001 Vergi Kimlik Numarası: 6980562615
    Bu ürün LarinHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Netaks marka çekmece içi kaşıklık beyaz Ürünlerimiz 1. Kalite abs-Akrilik malzemeden üretilmiş olup hurda ve pp içermez. Akrilik olan yüzey antibakteriyel,parlak ve çizilmez yüzeye sahiptir. En 60 cm olup derinlik 45 cm şeklindedir. Ürünlerin tamamı kesim ölçülerine sahiptir. Gözler içerisine uygulanan eğim ile ürünlerin çekmece içinde sıkışmaması ve ürünlerin kolay yerleşmesi sağlanmıştır. Satın almış olduğunuz ürünler ölçü belirtmeniz durumunda kesilerek gönderilir. Özel ölçü belirtilen siparişlerde iade kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Netaks Çekmece İçi Kaşıklık 60x45 cm

Dağınık mutfak çekmeceleri pek çok kişi için büyük bir problemdir. Buraları düzenli bir hale getirebilmek adına çekmece içi kaşıklık kullanmak büyük kolaylık sağlar. Netaks çekmece içi kaşıklık 60x45 cm 126553651148290, yaşanabilecek karışıklıkların önüne geçer. Düzenli bir görüntü oluşmasına katkı sağlar. Müşterilerin ihtiyaç duydukları ürünü kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olur. Bu ürün, akrilik malzemeden üretilir. Sağlığa zararlı malzemelere yer verilmez. Böylelikle müşterilerin dikkatini çeken ürünler arasında yer alır. Antibakteriyel bir yapıdadır. Kaliteli yapısı sayesinde içinde yer alan eşyalarda bakteri üremesini engeller. Böylelikle insan sağlığında meydana gelebilecek zararların da önüne geçer. Kolay bir şekilde eşyaların yerleştirilmesine olanak sunar. Aranılan eşyanın en kısa süre de bulunulmasını sağlayarak zamandan tasarruf imkanı sunar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Akrilik malzeme
  • Antibakteriyel koruma
  • Kullanım kolaylığı

Kaliteli Netaks Çekmece İçi Kaşıklık

Kaliteli Netaks Çekmece İçi Kaşıklık

Netaks çekmece içi kaşıklık 60x45 cm seçeneği akrilik maddeden üretilir. Akrilik malzemeler, dayanıklılıkları ile öne çıkar. Bu sebeple ürün, son derece sağlam ve dayanıklıdır. Aynı zamanda oldukça uzun ömürlüdür. Herhangi bir kırılma ya da bozulma yaşamadan uzun süre kullanılabilir. Ürün, temizlik alanında sağladığı kolaylıkla dikkatleri üzerine toplar. Zahmet gerektirmeden temizlenmesi tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Ürün bünyesinde çizilmez akrilik tabaka vardır. Çekmece içi kaşıklık 60x45 seçeneğide zararlı maddeler yer almaz. Ürün, antibakteriyel özelliktedir. Antibakteriyel özelliği ile bakterilerin oluşmasını ve bakteri üremesini engeller. Kaşıklık içerisinde yer alan; çatal ya da bıçak gibi eşyalarda bakteri oluşumunu önler. İnsan sağlığını zararlı bakterilerden koruyabilir. Böylelikle kullanım esnasında yaşanabilecek istenmeyen durumların önüne geçilmesine yardımcı olur. Ürünü güven içinde kullanabilirsiniz.

Dayanıklı Çekmece İçi Kaşıklık 60x45

Dayanıklı Çekmece İçi Kaşıklık 60x45

Netaks çekmece içi kaşıklık 60x45 cm yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, çoğu zaman ürünün istek ve ihtiyaçlarını karşıladığından bahsederler. Ürünü kullanarak çekmecelerdeki dağınık görüntülerden kurtulabilirsiniz. Aradığınız eşyaları rahat ve konforlu bir şekilde bulabilirsiniz. Ürünün şekli ve kaşıklar için ayrılan bölmeleri, müşterilerin tercih etme sebepleri arasında yer alır. Müşteriler eşyalarını rahat ve konforlu bir şekilde yerleştirebilirler. Netaks çekmece içi kaşıklık 60x45 cm kullananlar yorumlarında genel olarak üründen duydukları memnuniyetleri dile getirirler. Ürün, nitelikleri sebebiyle gereksinimleri ve beklentileri karşılar. İnsan sağlığı göz önüne alınarak üretilmesi ve antibakteriyel yapıda bulunması müşterilerin tercihlerini etkileyen nedenler arasındadır. Zararlı maddelerin kullanılmaması müşterilerin ilgilerini çeker. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Kişilerden tam not alan bu modele kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Cazip Netaks Çekmece İçi Kaşıklık 60x45 cm

Cazip Netaks Çekmece İçi Kaşıklık 60x45 cm

Netaks çekmece içi kaşıklık, müşterilerin istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilir. Kullanan kişilerin maksimum yerleştirme performansı alması hedeflenerek tasarlanır. Ürün, kaşıklığa koyulacak olan eşyaların sıkışma yapmasını engeller. Kişilere son derece konforlu bir şekilde kullanım imkanı sunar. Ürün eni 60 cm şeklindedir. Derinliği ise 45 cm’dir. Böylelikle ürün, rahat ve kolay bir şekilde ürünü kullanabilir. Netaks çekmece içi kaşıklık 60x45 cm fiyatları, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün fiyatı, farklı bütçelere sahip kişilerin karşılaşabileceği miktarlarda yer alır. Müşteri istekleri dikkate alınarak üretilen bu model, kullanan kişilere büyük kolaylık sağlar. Tasarımı ile karışıklıkların önüne geçer. Dağınık görüntülerin oluşmasına engel olur. Müşteri ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılar. Kullanışlı ve ergonomik tasarımlı bu ürüne Trendyol aracılığıyla avantajlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.