NET Ahşap Desenli Pvc Zemin Kaplama En: 2 Metre Boy: 4metre (Muşamba)

2.624,85 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NET Ahşap Desenli Pvc Zemin Kaplama En: 2 Metre Boy: 4metre (Muşamba)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR ÇEŞİT PAZARI Satıcı Ünvanı: GÖKHAN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120767878
    Bu ürün ONUR ÇEŞİT PAZARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NET Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama EN: 2 METRE BOY: 4METRE (MUŞAMBA)
  • Alerji yapmaz, doğa dostudur. Toz ve bakterilere yerleşme imkanı tanımaz. Hijyen sağlar. Kolay temizlenir, suya dayanıklıdır. Isı yalıtımı ve ses izolasyonu sağlar. Kalınlık: 2,2 mm & 2,5 mm
Geri Bildirim Ver

NET CX16 Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşambası

NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama, özellikleri ve kullanım kolaylığıyla ilgi çeker. Ev veya iş yerinde dekorasyona renk katmak veya değişiklik yapmak amacıyla bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Zemin kaplama malzemesi, doğal yapısı ve rengiyle kaliteli bir görünüme sahiptir. Söz konusu ürün, özel olarak tasarlanır ve belirli ölçülerdedir. NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama, yapışkan yüzeyiyle uygulanan yere kolaylıkla tutunur. Ürün, kaymaz ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Muşamba yapısıyla kolay temizlenir ayrıca ilk günkü gibi parlak ve güzel görünür. Zemin kaplama sırasında ekstra bir malzemeye ihtiyaç duymazsınız. Sadece ürünü alanın ölçülerine uygun kesmeniz gerekir. Böylece kısa sürede işinizi bitirebilirsiniz. Hem estetik hem de kullanışlı olan PVC muşamba zemin kaplama malzemesini güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Desen: Ahşap
  • Malzeme: PVC
  • Kullanım Alanı: Zemin kaplama

NET Ahşap Desenli Muşambanın Özellikleri Nelerdir?

NET Ahşap Desenli Muşambanın Özellikleri Nelerdir?

NET ahşap desenli PVC zemin kaplama, esnek bir yapıya sahiptir. Ayrıca ahşap görünümüyle estetik ve modern özellikleri vardır. Farklı yüzeyleri daha pürüzsüz ve güzel göstermek amacıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Söz konusu muşambanın; eni 2, boyu 4 m olarak tasarlanır. Böylece istediğiniz yerin ölçülerine göre bıçak veya makasla rahatlıkla kesebilirsiniz. Aynı zamanda kaplama malzemesi, doğa dostu özelliğiyle öne çıkar. Toz ve bakterilere yerleşme imkânı tanımadığı için alerji yapmaz. Bu sayede tüm odalarda güvenle kullanabilirsiniz. Eski ve yıpranmış zeminleri kaplayıp daha şık bir hâle getirebilirsiniz. NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama, ev veya işyerinde uygulanabilir. Bu pratik ürün, hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunar. Bulunduğunuz ortamı düşük maliyetle daha yaşanabilir ve modern bir alana dönüştürebilirsiniz.

NET Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Kullanımı Kolay mıdır?

NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama, uygulaması kolay ve hızlı olması sebebiyle tercih edilir. Kaplama yapacağınız alanın ölçülerine göre bir veya birden fazla paket sipariş vererek rahatça uygulayabilirsiniz. Yapıştırılarak kaplama yapmanızı mümkün kılan muşamba sayesinde hayal ettiğiniz ortamı yaratabilirsiniz. Suya dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu malzeme, temizlik sırasında da avantajlıdır. Yiyecek, içecek veya diğer sıvı maddeler döküldüğünde nemli veya sabunlu bir bezle çok çaba sarf etmeden hijyen sağlayabilirsiniz. NET ahşap desenli PVC zemin muşamba, yağlı boya ve kauçuk sürülerek hazırlanmış bir bez olduğu için kaplama olarak sıklıkla tercih edilir. Bu yapı aynı zamanda ürünün kullanımı sırasında faydalı olur. Yüzeyin parlak ve kusursuz görünmesini sağlayan muşamba, temizlik yaparken kullanıcılara kolaylık sağlar.

NET Ahşap Desenli PVC Zemin Muşamba Kaliteli midir?

NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama, tasarımı ve görüntüsüyle kaliteli bir üründür. Muşamba yapısı kullanım açısından avantajlar sunduğu gibi aynı zamanda estetik de durur. Özel olarak üretilen zemin kaplama sayesinde hem ısı yalıtımı hem de izolasyon sağlamış olursunuz. Böylece ekstra bir malzeme kullanmanıza gerek kalmaz. Ahşap görüntüsü ve rengiyle pek çok ortamda kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Bunlara ek olarak ürünün doğal yapısı, kullanıcıların sağlığını korur. Hassas yapıya sahip kişilerin bulunduğu ortamlarda da tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün, her türlü detayı düşünülerek hazırlanır. NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama yorumları arasında, uygulama kolaylığı ve kaliteli tasarımı öne çıkar. Evinizde küçük dokunuşlarla büyük değişiklikler yapmak için bu malzemeyi tercih edebilirsiniz. NET ahşap desenli PVC muşamba zemin kaplama fiyatı, ölçüleri ve performansı düşünüldüğünde kullanıcıların beklentilerini karşılar. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un ayrıcalıklı alışveriş dünyasından kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.