NET Ahşap Desenli Pvc Zemin Kaplama En: 2 Metre Boy: 7 Metre (MUŞAMBA)

4.199,85 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NET Ahşap Desenli Pvc Zemin Kaplama En: 2 Metre Boy: 7 Metre (MUŞAMBA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR ÇEŞİT PAZARI Satıcı Ünvanı: GÖKHAN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120767878
    Bu ürün ONUR ÇEŞİT PAZARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NET Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama EN: 2 METRE BOY: 7 METRE (MUŞAMBA)
  • Alerji yapmaz, doğa dostudur. Toz ve bakterilere yerleşme imkanı tanımaz. Hijyen sağlar. Kolay temizlenir, suya dayanıklıdır. Isı yalıtımı ve ses izolasyonu sağlar.
Geri Bildirim Ver

NET Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Çeşitleri Trendyol'da!

Net 2×7 m ahşap desenli PVC zemin kaplama muşamba, kişilere düşük maliyetle yer döşemesi kaplama olanağı tanır. Ahşap rengine sahip ürün, kullanıldığı mekâna modern ve şık bir görünüm kazandırır. Muşamba, açık ya da kapalı mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Balkon zemininde kullanılan zemin kaplama ürünü, sıcak bir oturma alanı oluşturmanızı sağlar. Ürün; paslanma, toz ve kir gibi durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Kaplama malzemesinin pürüzsüz yüzeye sahip olması kolayca temizlenmesine olanak tanır. Kullandığınız zemini nemli ve deterjanlı bezle silerek temizleyebilirsiniz. Ses ve ısı yalıtımı sağlayan muşamba, evin istenilen her odasında rahatlıkla kullanılabilir. Deforme olan zeminler PCV zemin kaplama kullanılarak kamufle edilebilir.

  • 2x7 metre boyutuna sahiptir.
  • Antibakteriyel özelliktedir.
  • Ses ve ısı yalıtımı sağlar.

Net Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşambanın Özellikleri Nelerdir?

Net Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşambanın Özellikleri Nelerdir?

Net zemin kaplama PVC malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ahşap parke görünümüne sahip ürün, farklı zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir. Muşambanın; genişliği 2 metre, boy uzunluğu ise 7 metredir. Ürün, kullanılacak zemine uygun ölçülerde kesilebilir. Özel olarak üretilen PVC kaplama, çevre dostu bir malzemedir. Pürüzsüz yüzeye sahip muşamba, üzerinde kir ve bakteri barındırmaz. Muşamba, kirlenmesi hâlinde kısa sürede temizlenebilir. Uygulaması oldukça kolay olan ürün, ekonomik olarak zemin kaplamasına olanak tanır. Antibakteriyel özelliğe sahiptir ve kullanan kişilerde alerji yapmaz. Suya dayanıklı bir malzeme olan PVC zemin kaplama, mutfak ve balkon gibi ıslak zeminlerde kullanılabilir. Net 2×7 m ahşap desenli pvc zemin kaplama muşamba yoğun trafiğe sahip zeminlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Sık kullanılması durumunda ürün şeklinde herhangi bir bozulma olmaz.

Net Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşamba Nerelerde Kullanılır?

Net Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşamba Nerelerde Kullanılır?

Net 2×7 m ahşap desenli PVC zemin kaplama muşamba, istenilen her mekânda rahatlıkla kullanılabilir. Dayanıklı bir ürün olan zemin kaplama malzemesi, açık ya da kapalı alanlarda kullanım için uygundur. Ahşap rengine sahip olan ürün, kullanıldığı mekâna sıcak bir görünüm kazandırır. PVC muşamba, zemine uygun olarak kolayca kesilebilir. Muşamba, mutfak zemininde tercih edilmesi hâlinde kişilere oldukça ergonomik kullanım sağlar. Yanmaz özelliğe sahip ürün, zeminde uzun yıllar aynı kalitede kullanılabilir. PVC muşamba, kapalı mekânlarda ısı ve ses yalıtımı yapılması amacıyla tercih edilebilir. Çocuk odalarında kullanılarak fazla sesin oda dışına çıkması önlenebilir. Ofis zemininde kullanılan PVC muşamba, ısı yalıtımı sağlar ve yakıt giderlerinin azalmasına yardımcı olur. Kaplama malzemesi, zeminde kaymaz ve aşınmaya karşı oldukça dayanıklıdır.

Net Ahşap Desenli PVC Zemin Kaplama Muşamba Nasıl Kullanılır?

Net 2×7 m ahşap desenli PVC zemin kaplama kullanımı oldukça kolaydır. Şekil alabilen yapıya sahip ürün, zemine kısa süre içerisinde yerleştirilebilir. PVC kaplama muşamba, zemine yerleştirilmeden önce uygulama yapılacak alan toz, kir ve sudan arındırılır. Ardından oda ölçülerine uygun olacak şekilde muşamba kesilir. PCV kaplamanın tabana yerleştirilmesi için temiz ve düz olan zemine uygun yapıştırıcı eşit miktarda yayılır. Sonra, odanın köşe noktasından başlanarak muşamba zemine yerleştirilmelidir. Bu aşamada zemine yayılan yapıştırıcının kurumaması için hızlı hareket edilmesi gerekir. Adım adım yapıştırılan muşamba, yüzeyinde hava kabarcıkları oluşabilir. Bu durumda düz ve kesici olmayan bir aletle zemin üzerinde ileri-geri hareketler yapılarak hava kabarcıkları alınmalıdır. Ürün hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Net 2×7 m ahşap desenli PVC zemin kaplama yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilir. Net PVC zemin kaplamayı uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.