Nestle Portakallı Bademli Beyaz Kare Çikolata 60 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Portakallı Bademli Beyaz Kare Çikolata 60 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Kare
Geri Bildirim Ver

Nestle 8690632059648 60 g Portakallı Bademli Beyaz Kare Çikolata

Çikolata severlerin dikkatini çekmeyi başaran Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata içeriğiyle öne çıkar. Her bir detayı özenle hazırlanan beyaz çikolata yoğun lezzetiyle mutlu etme garantisi sunar. Portakal aroması, çıtır badem parçacıkları ve lezzetli beyaz çikolatanın harika bir dengeyle bir araya getirilmesi sonucu ortaya çıkan kare çikolata tatlı severlere keyifli bir deneyim vadeder. Tadını damağınızda bırakan çikolata, küçük kare lokmalar halinde kırıp yiyebileceğiniz şekilde, 60 g ağırlıkta üretilmiştir. Ağzınızda her aromayı rahatça hissedebileceğiniz şekilde üretilen çikolata oldukça dengeli bir içeriğe sahiptir. Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata 7’den 70’e herkesin favori atıştırmalığı olmaya adaydır.

  • Ağırlık: 60 g
  • Şekil: Kare
  • Türü: Beyaz

Nestle 60 Gr Portakallı Bademli Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Nestle 60 Gr Portakallı Bademli Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Nestle portakallı bademli beyaz çikolata, 60 g ağırlığa sahiptir. Kare şekilde hazırlanıp paketlenen beyaz çikolata, size yoğun bir mutluluk sağlamak için özenle üretilmiştir. İçeriğinde bulunan badem parçacıkları ağzınızda harika bir tat bırakırken portakal aroması bu lezzeti daha da artırır. Verdiği keyifle kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Nestle portakallı bademli çikolata şekli sayesinde kolayca kırılarak birbirinden ayrılır. Bu sayede küçük kare lokmalar halinde rahatlıkla tüketebilmeniz mümkündür. Her lokmada portakal, badem ve beyaz çikolatanın eşsiz uyumu damağınızda keyifli bir tat bırakır. Bitirmek istemeyeceğiniz bademli beyaz çikolata, favori atıştırmalığınız olmaya adaydır. Tatlı krizlerinizle baş etmenizi sağlayan kare çikolata, içeriğiyle sizleri mutlu etmenin garantisini verir. Tatlı severlerin keyifle tüketeceği Nestle portakallı bademli beyaz çikolata, kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlamayı hedefler.

Nestle Portakallı Bademli Beyaz Çikolata Kimler İçindir?

Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata özel içeriği sayesinde 7’den 70’e herkesin severek tüketeceği bir üründür. Değişik aromalı çikolata denemeyi seven insanların gözüne çarpan ürünün içerisinde hem portakal aroması hem de badem parçacıkları bulunur. Bu ikili beyaz çikolatanın yoğun aromasıyla birleşerek harika bir deneyim yaşamanızı sağlar. Özellikle beyaz çikolata aşıkları tarafından yoğun talep gören Nestle bademli çikolata her parçasında aynı lezzeti hissetmenizi sağlar. Kolayca kırılarak tüketilebilen çikolatayı kaliteli ambalajı sayesinde dilediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece beklenmeyen anda gelen tatlı krizlerinizi ortadan kaldırarak hayatınıza mutlu bir şekilde devam etmenize yardımcı olur. Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata miniklerin favori atıştırmalığı olmayı başarırken yetişkinlerin de en sevdiği kaçamaklarından biri haline gelir.

Nestle Portakallı Bademli Beyaz Kare Çikolata ile Neler Yapılır?

Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata tek başına tüketilebileceği gibi süt veya kahvenin yanına da harika bir uyumla eşlik eder. Aynı zamanda sıcak sütle birlikte eriterek soğuk havalarda keyifle tüketebileceğiniz bir içecek hazırlayabilirsiniz. Kare çikolatayı parçacıklara bölerek sütlü tatlı ve pasta süslemelerinde kullanarak estetik bir görüntü sağlayabilirsiniz. Süslemeye ek olarak tatlıların içinde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çikolatayı benmari usulü eriterek sütlü tatlıların, keklerin veya kurabiyelerin içerisine ekleyebilirsiniz. Çikolatayı ufak parçalar halinde kurabiye hamurlarınıza ekleyerek yoğun lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Portakal ve bademin eşsiz uyumu, tatlılarınızın daha lezzetli olmasını sağlar. Lezzetinin yanı sıra aynı zamanda bütçe dostu olan Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata fiyatının uygunluğuyla da kullanıcılarını mutlu etmeyi başarır. Siz de bu çikolatayı deneyimlemek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Nestle 60 g portakallı bademli beyaz kare çikolata yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.