Nestle Nestle Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 G

74 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Nestle Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinize gelen market Satıcı Ünvanı: ABDULRAHMAN ALHAMDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0521653021
    Bu ürün Evinize gelen market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilenen Nestle Bar Ailesi’nden #OSeninBuBenim! Yedi farklı çeşidi ile artık herkese göre bir tat barındıran Nestlé Barlar evde, yolda, okulda veya sporda, istediğin yerde istediğin zaman seninle!Tam tahıl ile bitter çikolata parçacıklarının enfes birleşimi Nesfit Çikolatalı Bar sabah kahvaltınız için lezzetli bir alternatif, ara öğününüz için besleyici bir tat.23.5 gr Nesfit bitter çikolatalı tam tahıllı bar sadece 88 kcal!
Geri Bildirim Ver

Nestle Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 gr

Bitter çikolata günlük hayatta sıklıkla tüketilir. Diğer çikolata türlerine göre yüksek oranda kakao içerir. Bu yüzden yoğun bir lezzeti vardır. Aynı zamanda içeriğinde daha az kakao yağı bulunur. Bitter çikolata şeker içermez. Bu sayede diyet yapanların sıklıkla tercih ettiği bir besindir. Nestle Nesfit bitter çikolata bar 23,5 g yoğun aromalı içeriğiyle oldukça lezzetlidir. Ürün, tam tahıl ile bitter çikolata parçacıklarının enfes birleşiminden oluşur. Dolayısıyla lif oranı da yüksektir. Zengin tahıl oranı ve bitter çikolatası sayesinde oldukça sağlıklı bir besindir. Tatlı isteğinizi kolaylıkla karşılamasıyla öne çıkar. İçerisinde bulunan bitter çikolata ağızda eriyerek müthiş bir tat bırakır. Düşük kalorisi sayesinde diyet yaparken tüketebilirsiniz. Ürün, hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık olarak dikkat çeker.

  • Tam tahıllı
  • Sağlıklı ve lezzetli
  • Diyete uygun

Nestle Kalitesiyle Nesfit Bitter Çikolata Bar Özellikleri

Nestle Kalitesiyle Nesfit Bitter Çikolata Bar Özellikleri

Bitter çikolata sağlığınızı olumlu yönde etkileyen besinlerle yüklüdür. Daha yüksek oranda kakao içermesi nedeniyle yoğun bir tadı vardır. İçeriğine ekstradan şeker katılmaz. Bu sayede diyetlerde sıklıkla tüketilebilen bir çikolata türüdür. Doğru miktarda tüketildiğinde size birçok avantaj sağlar. Nestle Nesfit bitter çikolatalı bar, vücudunuza yetecek miktarda bitter çikolata içerir. Tam tahılın ve bitter çikolatanın birleşimi sayesinde eşsiz bir lezzete sahiptir. Tam tahıllı ve lifli içeriğiyle besleyici değeri oldukça yüksek bir ürün olarak karşınıza çıkar. Dokusu çıtır çıtırdır. Bu özelliği, üründen alacağınız zevki artırır. Doğal bir lif deposu olduğu için aynı zamanda doyurucudur. Ara öğünlerde sıklıkla tercih edilir. Sabah kahvaltıları için de alternatif yaratır. Doğal bir kalsiyum ve demir deposudur. Düşük kalorili ve sağlıklı olan ürün, kendine özgü tadıyla öne çıkar.

Tam Tahıllı Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g Yorumları

Tam Tahıllı Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g Yorumları

Düşük kalorili Nestle Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g yorumları öne çıkar. Bitter çikolatanın içerisinde fazladan şeker bulunmaz. Aynı zamanda içeriğindeki kakao yağı da azdır. Bu sayede oldukça düşük kaloriye sahiptir. Bedeninizin ihtiyaç duyduğu lif ve minerallere sahiptir. Dolayısıyla oldukça sağlıklı bir çikolata türüdür. Uygun miktarda tüketilen bitter çikolata, kan basıncı düşürebilir. Daha az kaloriye sahip olduğu için diyetinize uygundur. Tam tahıllarla birleşen bitter çikolata, ürünün son derece sağlıklı olmasını sağlar. İçeriğindeki tahıllar doğal bir lif kaynağı sağlar. Yüksek lifli olması sayesinde doygunluk hissi verir. Böylece kilo vermenize yardımcı olur. Ürün, egzersiz yapmadan önce tüketildiğinde size enerji verir. Böylece spordaki performansınızı artırabilirsiniz. Lezzetli ve düşük kalorili olduğu için spordan sonra kendinizi bu ürünü tüketerek ödüllendirebilirsiniz.

Besleyici Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g Fiyatı

Besleyici Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g Fiyatı

Nestle Nesfit Bitter Çikolata Bar 23,5 g fiyatı, ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Sabah işe yetişmeye çalışırken kahvaltı hazırlamak zor gelebilir. Ancak sağlığınız için besleyici bir kahvaltı yapmak önemlidir. Bu ürün, sabah kahvaltısı için lezzetli bir alternatif sağlar. Bitter çikolatalı ve tam tahıllı içeriğiyle oldukça besleyicidir. Kalsiyum ve demir açısından da oldukça zengindir. Bu sayede güne besleyici bir başlangıç yapabilirsiniz. Nestle çikolata bar, oldukça pratik bir atıştırmalıktır. Spordan çıktıktan sonra enerjinizi toplamak için eve kadar beklemenize gerek kalmaz. Ürünü yanınızda götürerek dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. İçeriğindeki bitter çikolata size enerji verir. Şekersiz içeriği sayesinde tatlı gıda tüketiminizi dengeler. Bu özelliğiyle kilo kontrolüne yardımcı olur. Lezzetli ve sağlıklı olmasıyla öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.