Nestle Nesfit Tam Tahıllı Karamelli Bar 16 Adet

310 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Nesfit Tam Tahıllı Karamelli Bar 16 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marketcimrisi Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN HINÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4620122856
    Bu ürün Marketcimrisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki B Vitaminleri, kalsiyum, demir ve yulaf ile Nestlé® Nesfit® Karamelli Tam Tahıllı Bar güne besleyici bir başlangıç için seninle! Tam Tahıllı Karamelli Bu lezzeti tatmak için hemen sepete ekle! Senin favori Nesfit barın hangisi? Lezzetiyle öne çıkan Nestlé® Nesfit® Tam Tahıllı Barlar farklı çeşitleriyle, pratik atıştırmalık arayanlara pek çok alternatif sunuyor. Tam Tahıllı Bar ailesinde Çilekli, Çikolatalı, Karamelli, Kurabiyeli ve Kırmızı Meyveli gibi seçenekler arasından dilediğini seçebilirsin. Nestlé® Nesfit® Tam Tahıllı Bar ailesi, günün koşuşturmacasında, öğle molasında veya sabah keyfi sırasında sana eşlik ediyor. Hem pratik, hem de lezzetli! Nestlé® Nesfit® Tam Tahıllı Barlar, tam tahıl ve lif içeriğiyle hızlı ve besleyici bir seçenek. Üstelik kalsiyum ve demir açısından da zengin! Saklama Önerisi: Kuru ve serin bir yerde saklayınız. İçerik: Tam buğday (%17,1), glukoz şurubu, sütlü çikolata (%14) [şeker, yağsız süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, süt yağı, emülgatörler (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), doğal aroma verici (vanilya)], pirinç, tam yulaf gevreği (%8,9), tam buğday unu (%8,5), şeker, nem vericiler (gliserol, sorbitol), invert şeker şurubu, arpa maltı ekstresi, bitkisel yağ (ayçiçek), pirinç unu, tuz, arpa maltı ekstresi (arpa, arpa maltı), mısır irmiği, karamel parçacıkları (%4) [şeker, glukoz şurubu, şekerli koyulaştırılmış yağsız süt (süt, şeker), süt yağı, krema tozu (süt ürünü), tuz, emülgatör (ayçiçek lesitini)], emülgatör (ayçiçek lesitini), doğal aroma verici, melas, antioksidanlar (tokoferolce zengin ekstrakt, alfa-tokoferol), renklendirici (karotenler). Bilmenizde Fayda Var: Tavsiye Edilen Günlük Beslenme Referans Değeri Kalsiyum için 800 mg, Demir için 14 mg’dır. Nestlé® Nesfit® Karamelli Tam Tahıllı Bar’ın 1 paketi (23.5 g), Kalsiyum için Beslenme Referans Değeri’nin %20’sini, Demir için %20’sini karşılar. Alerjen Uyarısı: Fındık, antep fıstığı, badem vb. çeşitleri içerebilir.
Geri Bildirim Ver